Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Data Science medarbejder (AC-TAP) til forskningsdata support

CBS Bibliotek søger en akademisk medarbejder til support af Data Science, High Performance Computing og FAIR Data Stewardship samt anden håndtering af forskningsdata. Stillingen indgår i Research Data Management-supporten under CBS Bibliotek.

Om stillingen

Stillingen er nyoprettet som del af et strategisk udviklingsprojekt på CBS om avancerede forskningsservices omkring Data Science, High-Performance Computing (HPC) og anden avanceret IT-support. Du skal supportere CBS’ forskere i brugen af Data Science-metoder i forskningen inden for områder som kunstig intelligens/Machine Learning, Big Data analytics, registerforskning/økonometri mm. med særligt fokus på brugen af HPC.

Du skal facilitere, formidle og administrere CBS-forskernes brug af nationale HPC-services (Interaktiv HPC og Throughput HPC), herunder assistere forskerne i at få adgang til HPC-infrastrukturen og tilegne sig de nødvendige HPC- og Data Science-kompetencer, så de kan gennemføre forskningsprojekter med stort islæt af dataanalyse. Med afsæt i EU-projektet EuroCC, som omhandler udbygning af de nationale HPC-kompetencer, kommer du til at samarbejde med de øvrige danske universiteter i arbejdet med kortlægning af det nationale HPC-kompetencelandskab, udvikling af trænings- og uddannelsestilbud vedr. HPC til erhvervslivet mm.

Du indgår i Research Data Management (RDM)-supporten under CBS Bibliotek og skal i samarbejde med CBS’ forsknings- og uddannelsesmiljøer og andre administrative enheder såsom Legal, IT-afdelingen m.fl. drive og udvikle de nye supportservices. RDM-supporten koordinerer og servicerer arbejdet med forskningsdata på CBS. Funktionen har eksisteret i knap 4 år og består af 1,5 medarbejder, der også indgår i bibliotekets Afdeling for Forsker- og Studieservice med i alt 14 medarbejdere. Som del af RDM-supporten bliver du involveret i opgaver vedr. god Data Management praksis og FAIR Data Stewardship samt emner som Open Science og Open Access.

Du får oplæring i opgaverne, sparring med kolleger og rig mulighed for faglig udvikling og for at præge stillingens indhold. Vi kan også tilbyde dig fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv/fritid.

Forventninger til dig

Du kan have en relevant uddannelsesbaggrund på mindst kandidatniveau med solide kompetencer inden for Data Science/Data Analytics. Du har gerne en samfundsvidenskabelig uddannelse, men det er ikke afgørende. Vi lægger desuden vægt på erfaring med håndtering af forskningsdata, og gode engelskkundskaber er en forudsætning.

Det er en fordel, hvis du:

  • har gode kommunikative evner, er imødekommende og serviceminded
  • på egen hånd kan undervise, afholde kurser og oplæg for både forskere og studerende
  • ser dig selv som teamspiller med evner for samarbejde på tværs af organisationen
  • allerede har erfaring med dataanalyse på HPC-anlæg

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation med indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer ugentligt.

Yderligere oplysninger

Stillingen er placeret i bibliotekets Afdeling for Forsker- og Studieservice. Du kan få mere at vide om stillingens indhold ved at kontakte områdechef Gert Poulsen gp.lib@cbs.dk eller chefkonsulent Lars Nondal ln.lib@cbs.dk.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er onsdag 20. januar 2021. Samtaler afholdes i uge 5.

Din ansøgning

Du søger stillingen online ved at åbne linket "Søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.