Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dataanalytiker til Growth Team (studiejob)

Vi leder efter en ambitiøs studerende inden for data og datamineranalyse, som kan slutte sig til vores fantastiske hold, og som deler det samme Growth hacking mindset som os. Sammen skal vi skabe endnu mere vækst!

Om stillingen:

Du bliver en del af en nyetableret afdeling: “The Growth Team”, i en online virksomhed, som er i kraftig udvikling. Growth Teamet hos Håndværker.dk er ansvarlig for at designe og afprøve/teste forskellige ideer og eksperimenter for at skabe den bedst mulige kundeoplevelse på tværs af den digitale platform. Vi tester og arbejder agilt for, at vores kunder i sidste ende kan finde den helt rigtige håndværker, pris eller tilbud på lige netop deres byggeprojekt på den nemmeste måde.

 

Arbejdsopgaver:

Som dataanalytiker i vores Growth Team vil du:

 • Analysere data og skabe overblik for at finde muligheder for at drive vækst og bedre kundeoplevelse.
 • Forstå og bygge modeller for at identificere mønstre i brugernes adfærd og finde frem til resultater, som kan bruges i fremtiden.
 • Tolke resultater ud fra de eksperimenter som du sammen med hele Growth Teamet har designet, for at skabe brugbare konklusioner omkring brugeradfærd.
 • Skabe overblik over KPI’er og andet, som skal deles med resten af virksomheden på en enkel og tilgængelig måde.

Om dig:

Vi søger en studerende, som er i gang med en relevant uddannelse inden for data og analyse på bachelorniveau eller overbygning, der forstår og brænder for at arbejde med data og analysearbejde. Du er datadreven, tænker agilt og er ikke bange for at tage fat. Du kan lide at samarbejde og at udtrykke din faglighed i en travl hverdag.

Growth Teamet arbejder tæt sammen med Marketing og IT samt andre afdelinger i firmaet. Dette er du tryg ved.  

Du besidder disse egenskaber:

 • Data er din ven, og du er lidt af en nørd omkring det - du analyserer og identificerer data med det mål at finde løsninger, som er effektive for vores brugere.
 • Du er proaktiv og effektiv, med højt humør.
 • Du er struktureret og stræber efter at fremstille resultater, som er nemme at tyde for alle i virksomheden.
 • Du har mindsettet som en Growth Hacker, som tænker i nye baner og med nye systemer tester hurtige eksperimenter på tværs af salg, marketing, udvikling og andre områder i virksomheden for at finde frem til den mest effektive måde at skabe vækst.I sidste ende fokuserer vi i Growth Teamet på at engagere og opbygge en brugers base på tværs af vores digitale platforme.

Det er godt hvis:

 • Du er stærk i systemer og god til at tilegne dig ny viden og færdigheder i nye systemer.
 • Du har erfaring i at arbejde med rå data og at skabe løsninger ud fra dette data.
 • Du har stærke færdigheder inden for kommunikation og marketing.

Om os og hvad vi kan tilbyde:

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, vi arbejder agilt, og der er ikke langt fra den gode idé til eksekvering.

Håndværker.dk er en kundeformidlingsvirksomhed, der servicerer en bred vifte af brancher. Vores koncept er at formidle kontakt mellem kunder, der henvender sig via vores webportaler, og vores samarbejdspartnere landet over.

Som medarbejder hos Håndværker.dk bliver du en del af et fantastisk Growth Team, der består af et team på 3. Vi vil sammensætte et kreativt, analytisk og multifunktionelt team bestående af en Growth Team Manager, en designer, programmører og dig som dataanalytiker. Hver især er vi eksperter inden for vores eget område/disciplin, men sammen skal vi løfte virksomheden med vores bidrag og agile tilgang for at komme i mål. Hos os er vi ikke bange for at uddelegere ansvar, og vi tror på, at det giver mere arbejdsglæde.

I Håndværker.dk brænder vi for, det vi laver, og vi glæder os til, sammen med dig, at fortsætte den gode udvikling. Vi er ambitiøse, ihærdige og vigtigst af alt, så arbejder vi tæt sammen på tværs af faggrupper og teams.

Arbejdspladsen som helhed er dynamisk og højenergisk, og hos os tror vi på medarbejdere før kunder og business - den gode stemning tror vi på er nøglen til succes. Vi har et stærkt fokus på en konstant udvikling og vækst i virksomheden, og vi stræber altid efter at være de bedste, uanset hvad vi gør.

Du vil referere til Marketing Direktør Thorsten Olsen. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor ambitionerne er høje og hvor kollegerne er dygtige. Hos os vil du blive klædt godt på til din videre rejse i din karriere.

Arbejdstid 1-2 dage om ugen.

Vil du vide mere om stillingen, så skriv eller ring til mig på tlf. 27 78 10 18 eller mail tho@haandvaerker.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.