Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Databasemanager

Databasemanager

Lighed i sundhed er højt prioriteret i Region Sjælland. Hvis det skal lykkes, er der brug for at vi samarbejder med kommuner, almen praksis og andre aktører om forebyggelse, tidlig opsporing og behandling.

En vigtig del af det tværsektorielle samarbejde er opbygning af et tværsektorielt datagrundlag, som kan understøtte beslutninger, projekter og forskning. Vi har bl.a. behov for at kunne belyse de sundhedsøkonomiske effekter af vores tiltag og projekter på tværs af sektorer.

Det Nære Sundhedsvæsen (DNS) ønsker, at styrke arbejdet med tværsektoriel dataunderstøttelse til brug for partnerskaber, projekter og monitorering. Derfor søger vi en programmeringsvant og analytisk stærk kollega, som kan varetage opgaven med den tværsektorielle datahåndtering i DNS.

Opgaven består bl.a. i at konvertere vores nuværende tværsektorielle Ydelses- og Omkostningsdatabase fra en SAS-software baseret løsning til en SQL-database. Databasen indeholder data fra Region Sjælland og 2 kommuner. Databasen skal videreføres og på sigt udvides med data fra flere kommuner.

– en del af Det Nære Sundhedsvæsen

Som Databasemanager bliver du tilknyttet funktionsenheden Forskning & Klinisk kvalitet i DNS, der blandt meget andet har ansvar for, at dataunderstøtte tværsektorielle forsknings- og udviklingsaktiviteter i sundhedssamarbejdet mellem sygehuse, kommuner og praksissektoren.

Jobbet som Databasemanager

Der er tale om en nyoprettet stilling, og der er gode muligheder for at påvirke og tone indholdet i stillingen. Du vil komme til, at arbejde tæt sammen med andre kollegaer, der arbejder med dataunderstøttelse i Broen til Bedre Sundhed og Økonomiteamet.

I denne stilling vil Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS) også blive en vigtig samarbejdspartner. Forskning i SDCS er bl.a. afhængig af tværsektoriel dataunderstøttelse for, at understøtte det meningsfulde arbejde, der ligger i at sikre den bedst mulige behandling og forebyggelse af diabetes i samarbejde med Region Sjælland.

Vi er ambitiøse i vores arbejde og ønsker at skabe de bedste forudsætninger for tværsektorielt samarbejde på tværs af regionen, kommuner og almen praksis. Tværsektorielle sundhedsøkonomiske data er en vigtig forudsætning for tværsektoriel kvalitetsudvikling, forskning samt evaluering af indsatser.

Du skal varetage følgende opgaver

 • Konvertere Broens Ydelses- og Omkostningsdatabase fra en SAS-software baseret løsning til en SQL-database
 • Opdatere, vedligeholde samt udbygge Broens Ydelses- og Omkostningsdatabase, herunder kvalitetssikre indkomne data, indlæse og opsætte data
 • Understøtte arbejdet i DNS og SDCS med data, dataudtræk og analyser

Faglige kompetencer

 • Relevant uddannelse samt dokumenteret erfaring med databehandling (f.eks. kandidatuddannelse eller relevant akademiuddannelse)
 • Gode IT kompetencer med solidt kendskab til og erfaring med SQL programmering
 • Kendskab til statistiskprogrammet SAS
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Erfaring med store datasæt, kommunale data, Landspatientregistret og andre sundhedsdata er et plus, men ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du

 • Har arbejdet med data i Sundhedsplatformen
 • Kan lave sundhedsøkonomiske analyser
 • Kan understøtte og vejlede samarbejdspartnere i dataudtræk, kvalitetssikring af data og analyser

En nysgerrig teamspiller

Da DNS stadigvæk er under opbygning, er en god portion pionerånd, gåpåmod og fleksibilitet helt afgørende for, at du vil kunne trives med jobbet. Det betyder, at du har stor mulighed for selv, at påvirke indholdet i jobbet, men kræver også, at du selv kan arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver.

Vi forventer, at du er ambitiøs og nysgerrig på metoder og mennesker og har lyst til, at støtte DNS’ smålsætning om, at skabe et sammenhængende nært sundhedsvæsen.

Vi tilbyder

 • En stilling med mulighed for stor fleksibilitet og tæt samarbejde med kollegaer i DNS og bl.a. SDCS og regionens kommuner
 • At du bliver en del af et stærkt fagligt team med fokus på data og datadrevet projektunderstøttelse. Vi har et højt fagligt miljø med gode muligheder for personlig sparring og støtte
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling


Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen og vil blive aflønnet efter reglerne om Ny løn i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat den 1. december 2020 eller snarest muligt. Ansættelsen finder sted i funktionsenheden Forskning & Klinisk Kvalitet, DNS med arbejdssted i Regionshuset i Sorø.

Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2020.
Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler i uge 44. En evt. 2. samtalerunde forventes afholdt i uge 45.

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Funktionschef Ulrik W. Bak Dragsted, Forskning & Klinisk Kvalitet, e-mail uwd@regionsjaelland.dk, tlf. 25 39 84 21 eller Specialkonsulent Helle Bergholdt, Projektudvikling & Forebyggelse, e-mail hekb@regionsjaelland.dk, tlf. 93 57 00 17.

Kig også gerne på projektets hjemmeside.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.