Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) til Sundheds- og Ældreministeriets koncern

Brænder du for databeskyttelse og ønsker du at få en central rolle i at understøtte Sundheds- og Ældreministeriets arbejde på området? Så er du måske vores nye databeskyttelsesrådgiver.
 
Dit arbejde  
Databeskyttelsesrådgiverens funktion er at understøtte, at den dataansvarlige overholder reglerne i databeskyttelsesforordningen. Du får således ansvaret for løbende at rådgive om og overvåge databeskyttelsesområdet i Sundheds- og Ældreministeriets departement og institutioner.  
 
Du skal varetage de opgaver, der er forbundet med at være kontaktpunkt for de registrerede og tilsynsmyndigheden. Du skal finde praktisk anvendelige løsninger på komplicerede juridiske problemstillinger, og du skal yde rådgivning og vejledning til dine kollegaer i departementet og på ministerområdet. Du kommer med andre ord til at have en bred kontaktflade og vil fungere som sparringspartner for dine kollegaer på alle niveauer.  
 
Der er tale om en nyoprettet stilling, og du får derfor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af stillingens indhold og udførelse. Til varetagelse af arbejdsopgaverne vil der blive knyttet endnu en medarbejder, og du vil kunne sætte dit aftryk på kandidatens profil.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Du har en relevant akademisk uddannelse som fx cand.jur., cand.merc.jur. eller lign. og har særlig interesse i og forståelse for sammenhængen mellem databeskyttelse, informationssikkerhed og den daglige drift af en politisk styret organisation.  
 
Herudover forventer vi, at du  

  • kan arbejde på tværs af områder og afdelinger i ministeriet og har lyst og evner til at indgå i projektarbejde,  
  • er målrettet, struktureret, og evner at bevare overblikket og prioritere i pressede situationer,  
  • er en stærk sparringspartner, der både kan støtte, modtage feedback, lytte og træde i karakter, når det gælder,  
  • kan formidle kompliceret stof på en tilgængelig og anvendelig måde både mundtligt og på skrift,  
  • kan motivere andre og drive og lede forandringsprocesser,  
  • kan begå dig i en social kontekst og er fortrolig med rollen som rådgiver.  
Vi tilbyder  
Et job i en organisation, hvor højt til loftet og en uformel omgangstone går hånd i hånd med faglig stolthed og et stort engagement. Du kommer til at arbejde med et område, der har stor bevågenhed og i en koncern med et meget dedikeret fokus på databeskyttelse. Det vil give dig en spændende hverdag.  
 
Du vil dele fagligt fællesskab med departementets juridiske afdeling og have din dagligdag i stærkt og engageret miljø.  
 
Du bliver således en del af et attraktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger, får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for særligt databeskyttelseslovgivning.  
 
Om os  
Stillingen er forankret i departementet, hvor du kommer til at indgå i den juridiske søjle. Som led i Sundheds- og Ældreministeriets arbejde med at styrke organiseringen af den generelle databeskyttelse, udpeges der en databeskyttelsesagent i hver institution i koncernen. Du vil i din dagligdag komme til at have et tæt samarbejde med de lokale databeskyttelsesagenter om rådgivning og tilsyn med den generelle databeskyttelse.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Ansættelse vil - afhængigt af erfaring og hidtidig beskæftigelse - ske som enten specialkonsulent eller chefkonsulent.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sekretariatschef Marie Rønde på tlf. 4057 0234.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt ultimo uge 8.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her