Databeskyttelsesrådgiver (DPO) til Sundheds- og Ældreministeriets koncern

Brænder du for databeskyttelse og ønsker du at få en central rolle i at understøtte Sundheds- og Ældreministeriets arbejde på området? Så er du måske vores nye databeskyttelsesrådgiver.
 
Dit arbejde  
Databeskyttelsesrådgiverens funktion er at understøtte, at den dataansvarlige overholder reglerne i databeskyttelsesforordningen. Du får således ansvaret for løbende at rådgive om og overvåge databeskyttelsesområdet i Sundheds- og Ældreministeriets departement og institutioner.  
 
Du skal varetage de opgaver, der er forbundet med at være kontaktpunkt for de registrerede og tilsynsmyndigheden. Du skal finde praktisk anvendelige løsninger på komplicerede juridiske problemstillinger, og du skal yde rådgivning og vejledning til dine kollegaer i departementet og på ministerområdet. Du kommer med andre ord til at have en bred kontaktflade og vil fungere som sparringspartner for dine kollegaer på alle niveauer.  
 
Der er tale om en nyoprettet stilling, og du får derfor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af stillingens indhold og udførelse. Til varetagelse af arbejdsopgaverne vil der blive knyttet endnu en medarbejder, og du vil kunne sætte dit aftryk på kandidatens profil.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Du har en relevant akademisk uddannelse som fx cand.jur., cand.merc.jur. eller lign. og har særlig interesse i og forståelse for sammenhængen mellem databeskyttelse, informationssikkerhed og den daglige drift af en politisk styret organisation.  
 
Herudover forventer vi, at du  

  • kan arbejde på tværs af områder og afdelinger i ministeriet og har lyst og evner til at indgå i projektarbejde,  
  • er målrettet, struktureret, og evner at bevare overblikket og prioritere i pressede situationer,  
  • er en stærk sparringspartner, der både kan støtte, modtage feedback, lytte og træde i karakter, når det gælder,  
  • kan formidle kompliceret stof på en tilgængelig og anvendelig måde både mundtligt og på skrift,  
  • kan motivere andre og drive og lede forandringsprocesser,  
  • kan begå dig i en social kontekst og er fortrolig med rollen som rådgiver.  
Vi tilbyder  
Et job i en organisation, hvor højt til loftet og en uformel omgangstone går hånd i hånd med faglig stolthed og et stort engagement. Du kommer til at arbejde med et område, der har stor bevågenhed og i en koncern med et meget dedikeret fokus på databeskyttelse. Det vil give dig en spændende hverdag.  
 
Du vil dele fagligt fællesskab med departementets juridiske afdeling og have din dagligdag i stærkt og engageret miljø.  
 
Du bliver således en del af et attraktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger, får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for særligt databeskyttelseslovgivning.  
 
Om os  
Stillingen er forankret i departementet, hvor du kommer til at indgå i den juridiske søjle. Som led i Sundheds- og Ældreministeriets arbejde med at styrke organiseringen af den generelle databeskyttelse, udpeges der en databeskyttelsesagent i hver institution i koncernen. Du vil i din dagligdag komme til at have et tæt samarbejde med de lokale databeskyttelsesagenter om rådgivning og tilsyn med den generelle databeskyttelse.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Ansættelse vil - afhængigt af erfaring og hidtidig beskæftigelse - ske som enten specialkonsulent eller chefkonsulent.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sekretariatschef Marie Rønde på tlf. 4057 0234.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt ultimo uge 8.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

To engagerede jurister til Center for IT, Medico og Telefoni

Center for It, Medico og Telefoni

Har du lyst til at arbejde med fagligt udfordrende It- juridiske opgaver i en stor og dynamisk offentlig organisation? Har du potentiale og interesse for at udvikle dig videre inden for It- & persondataområdet? Så er det måske dig der er en af vores...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Jurister til tilsyn med og regulering af energiselskaber

Energitilsynet

Center for Varme søger flere jurister til at varetage og udvikle tilsynet og reguleringen af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. Vi har fået tilført flere ressourcer til løsning af nye og eksisterende opgaver og derfor...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Cand.merc.aud./jur.'ere til regnskabsmæssig kontrol og vejledning af virksomheder i energisektoren

Energitilsynet

Center for Varme søger flere cand.merc.aud. jur ere. til regnskabsmæssig kontrol og vejledning af ca. 600 energiselskaber, der er aktive på markedet for fjernvarme. Vi har fået tilført flere ressourcer til løsning af nye og eksisterende opgaver og d...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Jurist til research om voldtægt

Sekretariat

Jurist til research om voldtægt (med start hurtigst muligt) ________________________________________________________________________________ Amnesty International Danmark søger jurist til research om voldtægt Amnestys danske afdeling søger en jurist...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Energitilsynet søger en dygtig jurist med interesse i energijura

Energitilsynet

Energitilsynet søger en dygtig jurist med interesse i energijura Kunne du tænke dig at blive en del af vores team, der fører tilsyn med el- og gasvirksomheder? Ønsker du en stilling med dynamik, opgaver der kræver høj faglighed, forvaltningsret og m...