Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Datamanager til RKKP's Videncenter (Frederiksberg, Aarhus eller Odense)Regionernes Kliniske Kvalitetsudviklingsprogram (RKKP) søger datamanager til SAS datavarehus, der er grundstenen i databehandling og analyser fra mere end 80 nationale kliniske kvalitetsdatabaser
 
Vil du være med til at skabe viden til et bedre sundhedsvæsen og forbedre befolkningens sundhed og livskvalitet gennem datastøttet udvikling af sundhedsvæsenet? Har du lyst til at arbejde med platformsadministration og datamanagement, som skaber rammen og datagrundlaget for vores datamanagere og analytikere? Så er du måske vores nye kollega i Systemer og Data.
 
Om RKKP
Vi bidrager til høj og ensartet kvalitet i sundhedsvæsnet – til gavn for patienter og borgere i Danmark. Vi understøtter, at der skabes enighed om, hvad der er ”god behandling”, vi analyserer data og producerer viden i tæt samarbejde med klinikere, patienter og ledelser. Det gør vi ved at levere viden og bidrag til læring og forbedring i sundhedsvæsenet.

RKKP er en netværksorganisation bygget op af flere end 80 kliniske kvalitetsdatabaser, de tilhørende klinisk forankrede styregrupper og RKKP's Videncenter. Videncentret varetager bl.a. support af kliniske kvalitetsdatabaser i relation til epidemiologi, datamanagement/biostatistik, it-drift og udvikling, kliniske retningslinjer samt koordination og kommunikation.
 
De kliniske kvalitetsdatabaser er baseret, dels på data fra dedikerede indberetningssystemer, dels - og i stigende grad - på data fra nationale sundhedsregistre som fx Landspatientregistret og elektroniske patientjournaler.

Vi tilbyder 

 • en dynamisk organisation i rivende udvikling med strategiske målområder for 2019-2022
 • en organisation med en god blanding af drifts- og udviklingsopgaver, hvor vi hele tiden stræber efter at blive bedre
 • en organisation med tværfagligt samarbejde i teamstrukturer som bærende element i løsningen af opgaverne
 • høj faglighed og stærk kollegial støtte og sparring
 • mulighed for selv at præge den daglige arbejdstilrettelæggelse
 • en uhøjtidelig omgangstone
   
Dine opgaver
Stillingen som datamanager er afvekslende, og der er gode faglige udviklingsmuligheder inden for vores opgaveportefølje.
Du vil indgå i et stærkt team i Systemer og Data, som står for SAS datavarehuset, platformsadministration, indhentning af eksterne kildedata, og distribution af data til vores kunder og samarbejdspartnere.
Vi arbejder med driftskørsler af RKKP's natlige programmer og kommunikation med datamanagerne for de kliniske kvalitetsdatabaser.
Vi stræber efter en ensartet struktur og opbygning, som giver overblik. Vi har fokus på optimering af performance, automatisering samt gode processer inden for databehandling, dataopbevaring og -sikkerhed.
Du vil have mulighed for deltagelse i videreudvikling af fælles metoder, programmer, dataskabeloner og hjælpeværktøjer.
Du vil være en del af et team, der udvikler og administrere webservices til indberetning af data.
RKKP's datavarehus er placeret i et GRID-miljø, som er hosted af Region Hovedstaden, og der er løbende samarbejde med andre lokaladministratorer og Region Hovedstaden’s Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT).

Din profil
Vi lægger vægt på, at du:
 • har praktisk erfaring med (eller lyst til at lære) SAS
 • har praktisk erfaring med datamanagement
 • gerne har kendskab til SAS applikationer såsom SAS Data Integration Studio, SAS Management Console og SAS Entreprise Guide
 • har kendskab til Linux
 • har kendskab til SQL
 • har kendskab til XML
Som person er det vigtigt, at du:
 • er selvstændig/selvledende, ansvarsfuld og grundig i dit arbejde
 • er en teamplayer, der naturligt giver en ekstra hånd med, når det brænder på
 • trives med og ser en værdi i at arbejde ud fra fælles retningslinjer og metoder
 • er analytisk og god til at dykke ned i detaljen og samtidig bevare overblikket
 • kan indgå i dialog med forskellige faggrupper, både internt og eksternt

Løn og ansættelsesforhold
Stillingerne er med en arbejdstid på 37 timer pr. uge.
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af kvalifikations- og funktionstillæg.
Arbejdsstedet er en af vores adresser på Odense Universitetshospital, Regionshuset i Aarhus eller i København (Frederiksberg Hospital).

Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt.

Du må forvente en mindre rejseaktivitet i forbindelse med kontakt til kolleger på de øvrige adresser.

Ansøgningsfrist
Send os din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via vores online system senest søndag den 16. februar 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 8.
 
Du kan læse mere om RKKP på http://www.rkkp.dk/om-rkkp/ og http://www.rkkp.dk/om-rkkp/den-interne-organisation 

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lasse Nørgaard på telefon 2763 6777 eller teamleder Tania Beierholt på telefon 6124 7406.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.