Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Datatekniker med fascination for IoT

Er du hardware magiker, og motiveres du af at skabe løsninger, der forbinder teknologier og skaber værdi for virksomheder? Så er det måske dig, der skal tage hands-on ansvar for vores forretningsområde indenfor lokaliseringssystemer.
Velkommen til kaastrup|andersen
Vi er et konsulenthus med speciale i projektledelse. Vi sætter skub i vores kunders forretning og hjælper dem med at opnå deres forretningsambitioner. Foruden projektledelse har vi startet et nyt voksende forretningsområde inden for softwareudvikling og udvikling af IoT-teknologier herunder lokaliseringssystemer. Til vores kontor i Silkeborg leder vi nu efter et teknisk talent, der skal hjælpe med at bringe vores teknologier til live hos vores kunder.

Din rolle
Du får ansvar for vores hardware og hardwareenheder, som opsamler data om lokation og andet til vores softwareløsninger. Du arbejder primært selvstændigt med de tekniske aspekter af dine opgaver og har ellers et tæt samarbejde med dine øvrige kolleger i afdelingen:

 • Udvælgelse, indkøb, konfigurering, test, fejlsøgning, kundesupport mm på hardware
 • Installation og konfiguration hos kunder
 • Brugertest af software og hardware
 • Software udvikleropgaver i mindre udstrækning
 • Bidrag til udarbejdelse af kundeoplæg og tilbud med design af løsning og input på priser
 • Dine arbejdsopgaver bliver primært defineret internt, men du får bred kundekontakt i forbindelse med support.

  Din faglige profil
 • Du har en relevant uddannelse – evt. som datatekniker
 • Du har min. 2 års erfaring fra lignende stilling
 • Du kommunikerer flydende i dansk og engelsk på teknisk niveau
 • Du har gode analytiske evner
 • Du har max. 30 min. transporttid til Silkeborg

 • Din menneskelige profil
  Du har et stort personligt og fagligt drive og evner proaktivt at sætte stærkt ind med netop dine spidskompetencer. Du er en udpræget do’er og motiveres af at skabe resultater af god kvalitet – og evner at prioritere din indsats. Du arbejder struktureret og har falkeblik på alle væsentlige detaljer. Du er motiveres af forandringer og trives i en dynamisk og agil organisation med høj grad af medansvar.

  Hvad kan du forvente af os?
  Du vil opleve grundig on-boarding, hvor du i sparring med dine kolleger klædes på til opgaverne. Vi er et erfarent og respekteret konsulenthus og har skabt et miljø, hvor vi bruger meget energi på videndeling med hinanden.

  Er du vores nye kollega?
  Vi ser frem til at høre fra dig, hvis stillingen matcher dine ønsker for et kommende drømmejob, og hvis du har evnerne og viljen til sammen med os at nå fælles mål. Send venligst ansøgning, CV og uddannelsespapirer via https://www.kaastrupandersen.dk/karriere/ eller linket her på siden. Bemærk, at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Det er udelukkende et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er i gang, og ikke at den er startet forfra. Du giver med din henvendelse tilladelse til, at dine data eventuelt deles med ekstern rekrutteringspartner. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anton Kaastrup-Hansen på 20272502. Samtaler gennemføres løbende, og opstart er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

  Om kaastruplandersen
  kaastrup¦andersen er et konsulenthus med ca. 60 ildsjæle, der brænder for at skabe beundringsværdig fremdrift i projekter hos nogle af Danmarks største virksomheder med primær base i Jylland. Vi er en vækstvirksomhed med en stærk og sammentømret kultur, hvor vi hjælper hinanden og arbejder sammen, så kunden får fremdrift og kvalitet i projekterne. Du kan lære os, vores forretningsområder og vores kunder bedre at kende ved at besøge www.kaastrupandersen.dk
   


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.