Datateknikerlærling, infrastruktur

Datateknikerlærling – infrastruktur

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at arbejde i et levende og spændende miljø hvor brugerfokus, service og fleksibilitet er nøgleord.

Du har masser af muligheder for at suge til digfra mange dygtige kollegaer i flere forskellige afdelinger, der gør at Grundfos kan tilbyde en meget bred og alsidig uddannelse, som giver en god ballast.


Grundfos er en af Danmarks bedste store virksomheder, og et sted hvor nye initiativer bakkes op, og du vil opleve attraktive ansættelses- og uddannelsesvilkår, der sætter fokus på arbejdsglæde og sammenhæng mellem arbejdsliv og familieliv.

Hvad drejer jobbet sig om?

Som datateknikerlærling med speciale i infrastruktur, kommer du til at arbejde med installation, konfiguration og overvågning af netværksudstyr og af Windows og VMware servere. I mindre omfang vil du komme til at arbejde med Linux/Unix servere og databaseservere.

Du starter i vores erhvervsuddannelsesafdeling, hvor du i en periode vil træne nogle af de grundlæggende færdigheder inden for dit fag.

Hvad skal der til for at ansøge?

Er du over 25 år, SKAL du vedhæfte en realkompetencevurdering (RKV), som du får på en erhvervsskole.

Vores forventninger til dig som lærling er, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve, erhvervs-uddannelsernes grundforløb, evt. suppleret med studentereksamen eller HTX, og at du har en naturlig vilje og lyst til at lære og udvikle dig.

Ansvarlighed er en vigtig værdi på Grundfos, og vi forventer derfor at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver du bliver stillet over for. Det kræver at du lægger energi i din uddannelse hos os.
Til gengæld lover vi dig at du får masser af opgaver og nogle brede rammer, hvor du kan prøve dine talenter af og få en spændende hverdag.

Vi forventer desuden at du er en engageret og initiativrig person som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt at du evner at arbejde selvstændigt og har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed. Du kommer til at arbejde med de sidste nye teknologier, så du skal være forberedt på nye udfordringer.

Yderligere information

Du kan læse om os og vores uddannelser på vores hjemmeside som dufinder her

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte instruktør Bjarne Nedergaard, tlf. 20 485 480.

Send din ansøgning elektronisk ved at benytte linket "Søg denne stilling” eller ”".

Ansøgninger behandles løbende.

Apply for this job


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.