Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Datawarehouse udvikler Aalborg Service a/s

Datawarehouse ansvarlig
Brænder du for den grønne omstilling? Vil du være med til at sætte Aalborg Forsyning i førersædet, indenfor anvendelsen af data til optimering af samfunds kritisk infrastruktur? Og kan du med din viden og erfaring være med til at nyttiggøre Aalborg Forsynings data i Aalborgs visioner for den grønne omstilling?
Så har vi et spændende og udfordrende job at tilbyde dig.
 
I Aalborg Forsyning arbejder vi kontinuerligt med at digitalisere og effektivisere processer, så vi kan skabe tryghed omkring forsyningsleverancerne, og forsyne vores kunder så effektivt og miljørigtigt som muligt.
 
Ansvar for end-to-end datawarehouse løsninger.
Datamængden på forsyningsområdet er enorm, og det samme er potentialet for at udnytte data til at optimere vores produktion og involvering af borgerne. For at udnytte dette potentiale skal data bringes i spil på de rigtige måder, og kunne anvendes på tværs af virksomhederne. Her kommer datawarehouse-gruppen i spil, som den ansvarlige for at udvikle end-to-end løsninger, der både opfylder forretningens krav, og samtidigt støtter op om Aalborg Forsynings visioner på dataområdet.
 
Du skal varetage opgaven som teknisk ansvarlig for udviklingsaktiviteter, der igangsættes i datawarehouse gruppen. Datawarehouse gruppen varetager alle faser af udviklingsprojekterne, fra specifikation til overdragelse til drift. Opgaverne som håndteres, involverer alle de klassiske datawarehouse-discipliner, fra identifikation af data i kilde systemer, design og implementering af ETL-processer, modellering af data, til eksponering af disse mod forretningen og andre interessenter.

En væsentlig del af din opgave bliver desuden løbende at udvikle og modernisere datawarehouse arkitekturen i Aalborg Forsyning med henblik på at sikre en løbende datatilgængelighed på bedst mulige måde. Datawarehouse arkitekturen indgår naturligvis som en del af den samlede it-arkitektur i Forsyningsvirksomhederne. Datawarehouse arkitekturen koordineres løbende med vores ansvarlige it-arkitekt.
 
Forsyningsvirksomhedernes datawarehouse platform er baseret på Azure SQL datawarehouse, og underlæggende Azure infrastruktur. Udviklingen foregår primært i SQL og C#, men der anvendes også .NET til front end udvikling.
 
Eksempler på opgaver

  • Modellering af data i Azure SQL datawarehouse, baseret på forretningens behov
  • Design og implementation af ETL-processer til udtræk og transformation af kilde data, f.eks. som SSIS pakker
  • Udvikling af REST web-services som snitflader mod eksisterende systemer i Aalborg Forsyning
  • Deltage aktivt i dialog med virksomhederne i forbindelse med opdyrkning af nye projekter, kravs afdækning og specifikation af opgaver
  • Deltage aktivt i dialog- og samarbejde med eksterne samarbejdspartnere i udviklingen af nye løsninger.  
 
Om dig
Det er en forudsætning for at få succes i rollen som teknisk ansvarlig for datawarehouse gruppen, at du er motiveret af at arbejde med mange forskellige typer opgaver. Du vil typisk få ansvaret udviklingsprojekterne, herunder uddelegering af opgaver og det er derfor vigtigt at du både kan arbejde selvstændigt med opgaverne, men samtidigt formår at søge sparring og inspirere kollegaerne, når dette er påkrævet.

I stillingen er det essentielt at du opsøgende formår at indgå i dialog med kunderne, med henblik på at opdyrke nye projekter til datawarehouse gruppen.

Du er udadvendt, fleksibel, hårdtarbejdende og trives i et miljø, hvor vi har højt til loftet, men som også er dynamisk, og hvor prioriteter kan ændre sig for at følge med den øvrige forretning. Du evner at tilegne dig ny viden, at lære fra dig og dele viden på tværs af organisationen.

Fagligt forventer vi at du har flere års datawarehouse erfaring, hvor håndteringen af store datamængder har været en del af dit daglige arbejde. Du har desuden en relevant baggrund som f.eks. datalog, software- eller IT-ingeniør, og kan genkende dig selv i nedenstående:
  • Erfaring med at styre it-udviklingsprojekter
  • Erfaring med datawarehouse-design og -udvikling
  • Erfaring med C# udvikling, gerne af REST/JSON webservices
  • Erfaring med Azure infrastruktur
  • Erfaring med at inspirerer og motivere i udviklingsfællesskaber
Det vil være et yderligere plus, hvis du har erfaring med BI værktøjer som f.eks. Microsoft PowerBI.

Om os
Du bliver en del af en afdeling, med mange it-kompetencer og et solidt erfaringsgrundlag. Vi har mange års erfaring med håndtering af IT i forsyningssektoren, hvorfor du på en række områder vil få gode muligheder for at bruge kollegaerne.
 
Vi har en tradition for at betjene kollegaerne i Aalborg Forsyning som partnere, der skal være tilfredse med både leverancerne og priserne for vores ydelser. Det er derfor vigtigt, at du er indstillet på at medvirke til en fortsat positiv udvikling af vores samarbejde.
 
Vi tilbyder en stilling, hvor du ikke kommer til at kede dig og et fagligt miljø, som er både spændende og udfordrende, præget af smittende engagement og godt humør. Du bliver en del af en ambitiøs, udviklingsorienteret og fremsynet multiforsyningskoncern.
 
Vi arbejder med en høj grad af social kapital. Trivsel og arbejdsglæde er fundamentale arbejdsvilkår, ligesom vi lægger vægt på, at vores ydelser leveres med høj kvalitet og faglighed samt med fokus på produktivitet og medarbejder- og kundetilfredshed.
 
Aalborg Forsyning
I Aalborg Forsyning er vi godt 600 engagerede medarbejdere. Sammen sørger vi for, at vores kunder får rent drikkevand, fjernvarme, fjernkøling og gas, ligesom vi bortskaffer spildevand, indsamler affald og producerer el.

Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs grøn omstilling samtidig med, at vi skal sikre vækst i forretningen. Vi er 100 % ejet af Aalborg Kommune, og vores mission er at levere forsyningsløsninger, der er bæredygtige, sikre og billige – også for kommende generationer.

Desuden indgår Aalborg Forsyning i et fællesskab med Miljø- og Energiforvaltningen i Aalborg Kommune. Du kan læse mere om Aalborg Forsyning på www.aalborgforsyning.dk og Miljø- og Energiforvaltningen på www.aalborg.dk.


Ansættelsestidspunkt
 Snarest muligt
 
Ansættelsessted
 Stigsborg Brygge 5, Nørresundby
 
Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afsnitsleder Bruno Højrizi i uge  på tlf. 2520 4851 eller mail bruno.hoejrizi@aalborg.dk.
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den søndag den 15. november 2020 og du søger jobbet ved at klikke på "send ansøgning".  Samtaler forventes afholdt i løbet af uge 46. 
 
Stillingen er fuld tid og aflønning sker efter gældende overenskomst.
  
Vi ser frem til at høre fra dig!
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.