Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Debitoransvarlig søges til GPV International A/S

Så har vi et spændende og udfordrende job til dig! 
 
 
Om stillingen 
Som debitoransvarlig bliver dine primære opgaver at kontakte og følge op på debitorer i tæt samarbejde med dine kollegaer i Danmark og i Thailand. Du vil få ansvaret for at håndtere alle processer relateret til debitorerne - fra afstemning af debitorer ved halv- og helårsregnskab til ansøgning om kreditforsikring og udarbejdelse af månedsstatistik samt oprettelse af nye kunder. Derudover indeholder jobbet lettere administrative opgaver internt i afdelingen. 
 
Hvem er du? 
Du har flere års erfaring med debitorstyring - gerne fra en produktionsvirksomhed. 
Du har en regnskabsmæssig uddannelse eller er som minimum kontoruddannet. 
Du har gode engelskkundskaber mundtligt såvel som skriftligt.  
Du er erfaren bruger af Officepakken, og har du erfaring med Axapta, er det en fordel. 
 
Som person, forestiller vi os, at du er grundig, struktureret, vedholdende og løsningsorienteret. Du er imødekommende, proaktiv og ansvarsbevidst, og du evner at arbejde både selvstændigt og i teams. Du trives med gentagne opfølgninger og den tætte kontakt til kunderne, og du kan træde i karakter, når det er nødvendigt. 
 
Virksomheden tilbyder 
En veldefineret stilling med friheden til selv at tilrettelægge dine arbejdsopgaver i et uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer og et godt kollegialt sammenhold. Virksomheden har en aktiv personaleforening, og du tilbydes en attraktiv lønpakke samt pension og sundhedsforsikring. 
 
Ansøgning 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for GPV International A/S, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via 'søg stillingen' nedenfor. 
Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på telefon +45 30 851 331. 
 
Om GPV International 
GPV er en vidensbaseret outsourcingpartner med kernekompetencer inden for højteknologisk og kompleks produktion af elektroniske og mekaniske komponenter og løsninger. Virksomheden har 1.150 medarbejdere fordelt i Danmark, Thailand og Mexico og løser opgaver for kunder i cleantechindustrien, instrument- og industribranchen, medicoindustrien samt marine- og forsvarsindustrien.  
 
Du kan læse mere på www.gpv-group.com 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her