DEBITORBOGHOLDER

Der kan fungere som højre hånd i debitorbogholderiet for debitor- og kreditorchefen.

Virksomhedsbeskrivelse:
Vores kunde er en international virksomhed med ansatte og samarbejdspartnere over hele verden

Stillingsbeskrivelse:
Du indgår i teamet af engagerede og dynamiske kollegaer i debitorafdelingen, men forventes at være den, der tager teten og bliver afdelingens uformelle teamleder.

Det er naturligt for dig at gå forrest, og være med til at sikre, at afdelingen bliver ved med at levere en høj service samtidig med, at afdelingen er god til både at kreditvurdere og rykke kunderne. Kreditvurdering bliver et område, som du fremadrettet fortsat skal have stor fokus på. 

Du bliver i høj grad medvirkende til at skabe gode rammer for både dit og andres arbejde i afdelingen. Du trives med at være medvirkende til, at den velfungerende debitorstyring bliver ved med at være i top.

Du er en del af teamet, men får ansvaret for dine egne opgaver, som du løser samtidig med, at du sikrer, at teamet performer optimalt. F.eks. bliver det dig, der sikre en konstruktiv dialog og rapportering til din chef. Der vil også være rapportering til finansdirektøren. Erfaring med rapportering er derfor vigtig. 

Ledelsen er generelt meget åben for forbedrende tiltag. Du forventes løbende at byde ind med gode ideer og forslag til forbedrende tiltag og er derfor bannerfører for den videre udvikling af debitorfunktionen.

Derudover bliver du også involveret i diverse andre opgaver med relation til debitorerne i forbindelse med månedsrapportering og regnskabsaflæggelse, hvilket vil ske i tæt samarbejde med din chef. Det forventes derfor, at du har god erfaring med måneds-, årsafslutninger og rapportering af DSO tal.

Du tilbydes:
At blive en del af en dynamisk virksomhed, som er inde i en spændende udvikling. At få mulighed for at påvirke firmaets debitorarbejde og kreditpolitik.

Egenskaber:
Du er en dynamisk og kommunikerende person, der samtidig både er omhyggelig, engageret og kvalitetsbevidst. Du er tilmed ærekær med dit arbejde.

Sprogkundskaber / IT:
Du kan begå dig på engelsk og har du erfaring med AS400, er det en fordel. Kendskab til MS Office på højt niveau er nødvendig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

BOGHOLDER

PROFILPARTNERS ApS

Furesø
Til alsidig 30 timers stilling Virksomhedsbeskrivelse: METRO THERM A S blev grundlagt i 1921. Gennem generationer har virksomheden leveret varme og varmt vand til danskerne. Siden 1940 erne har virksomheden udviklet og solgt beholderløsninger. De se...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

BOGHOLDER/CONTROLLER

PROFILPARTNERS ApS

Furesø
Til stilling på enten fuld- eller nedsat tid i en international virksomhed, hvor du bliver en del af et dedikeret team Virksomhedsbeskrivelse: Nordic Bulk Carriers A S er et dansk tørlastrederi, der udmærker sig ved at være blandt verdens førende in...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018

Bogholder/Regnskabs ansvarlig til internationalt rederi

Norvic Shipping Europe ApS

Hørsholm
Er du regnskabskyndig og kunne tænke dig et job i et international rederi? Vi søger en bogholder regnskabsmedarbejder til vores nye kontor i Hellerup, som kan stå for den daglige bogføring af driften i Danmark. Vi er et dynamisk firma i rivende udvi...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Dansk Hestevæddeløb søger bogholder

DH Hosting ApS

Gentofte
Bliv en del af holdet i en spændende virksomhed med en alsidig hverdag og opgaver. Der er sket en transformation indenfor hestevæddeløb i Danmark pga. liberalisering af spillelovgivningen, og vi er derfor midt i en positiv udvikling. Dansk Hestevædd...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018