Gem job

Debitorchef med stærke lederevner

Vil du stå i spidsen for DLG´s debitorafdeling, og lede og udvikle et engageret og fagligt stærkt hold af medarbejdere? Og vil du være en del af en ambitiøs og værdiskabende koncern, der har fokus på udvikling, samarbejde og trivsel? Så kan dette være den helt rette stilling for dig.

DLG-koncernen er i en transformationsproces og dermed også debitorafdelingen, hvor vi bl.a. har samlet alle decentrale debitorfunktioner i Danmark i én fælles debitorafdeling. Afdelingen består af 12 debitorassistenter, hvoraf halvdelen har arbejdsplads på vores nye hovedsæde i Fredericia og de resterende på mindre lokationer i Nord- og Vestjylland og på Sjælland. Vores nye debitorchef skal være med til at skabe en ny fælles retning i afdelingen.

Som debitorchef får du det overordnede ansvar for DLG´s debitorstyring og kredithåndtering. Ledelsesopgaven i rollen er væsentlig, og du vil bl.a. arbejde fokuseret med trivsel, motivation og udvikling på både medarbejder- og teamniveau. Dertil har du det faglige ansvar for debitorområdet, hvor du definerer og udvikler klare og effektive forretningsgange og systemer. Det gør du i tæt samarbejde med øvrige relevante interne forretningsområder samt med finansledergruppen, som du er en del af.

Erfaren og synlig leder med stærke kommunikative og samarbejdsevner

Du kommer med en solid regnskabsbaggrund og har stor indsigt i debitorstyring (herunder factoring, kreditforsikring, sikkerhedsstillelse m.v.), optimalt som debitorchef fra en større virksomhed, og evt. suppleret med relevant regnskabsuddannelse såsom HD (R). Ledelseserfaring er et must i stillingen og du har derfor 5-7 års erfaring i at lede, udvikle og motivere medarbejdere i større teams. Har du også erfaring med forandringsledelse såvel som distanceledelse, og succesfuldt at stå i spidsen og skabe nye fælles retninger for andre, er det en klar fordel.

Som leder motiveres du af at skabe resultater gennem andre, hvor det i høj grad handler om at skabe rum for samarbejde, vidensdeling og fælles retning i et større team med lokationer på forskellige adresser. Du er en synlig leder, der med dine stærke kommunikative kompetencer formår at balancere mellem at involvere, lytte og træffe beslutninger.

Du er forretningsorienteret, og trives med at agere løsningsorienteret sparringspartner – både i forhold til din egen afdeling, men i lige så høj grad i det tværfaglige samarbejde med relevante interne samarbejdspartnere.

Du har erfaring med ERP-systemer og vil i DLG arbejde med SAP. Derudover behersker du engelsk i både skrift og tale.

Spændende og udfordrende stilling i koncern med fokus på udvikling og vækst

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling, hvor du med dine stærke ledelsesevner kan udvikle og skabe succesfulde resultater til gavn for både medarbejdere og DLG. Vi er en af Danmarks største virksomheder, som med sin stærke grobund i det danske landbrug har fokus på at være tæt på kunderne, som også er vores ejere. Vi har igennem mange år udvist solide resultater og har fortsat fokus på udvikling og vækst.

Du vil referere til vores vicekoncerndirektør for Group Finance, Tax & Financial Services, og få arbejdsplads på vores nybyggede og moderne hovedsæde i Fredericia med omkring 300 øvrige kollegaer. Derudover skal du forvente rejseaktivitet til vores lokationer i både Nord- og Vestjylland og på Sjælland.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicekoncerndirektør Brian K. Mathiesen på 29 22 87 53. Vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning senest den 6. maj 2021. Vi afholder samtaler løbende og tager stillingen ned, når vi har fundet den rigtige kandidat.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.