Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Debitorchef søges til projektansættelse

Kan du godt lide at arbejde i et internationalt miljø, så er denne stilling måske lige netop dig?

Til en af vores kunder i Storkøbenhavn søger vi en erfaren debitorchef til en 3 måneders projektansættelse med mulighed for evt. forlængelse i op til et helt år.

En varieret hverdag med udfordrende opgaver
Du får en dynamisk hverdag ude hos vores kunde, hvor du får ansvaret for et mindre team samt en række forskellige opgaver indenfor debitor området i virksomhedens økonomiafdeling. Her bruger du din erfaring til både at løse de konkrete opgaver samt yde faglig rådgivning til vores kunde.

Dine typiske arbejdsopgaver hos vores kunde er:

 • Daglig ledelse af mindre team
 • Ansvarlig for fakturering
 • Bogføring af kundeindbetatlinger og udbetalinger
 • Opfølgning på udestående inkl. reminder og rykker pocedure.
 • Faglig sparring med vores kunde

Kompetenceprofil
Du er en erfaren udadvendt og selvkørende person, som tager naturligt ejerskab over dine arbejdsopgaver.  Du arbejder systematisk og detaljeorienteret samtidigt med at du er hjælpsom og serviceminded.

Derudover forventer vi, at du
 • har en relevant økonomiuddannelse
 • har nogle års erfaring som allround bogholder samt stor erfaring med debitor området
 • har erfaring med ledelse af et mindre team
 • har god systemforståelse (gerne erfaring med Microsoft Dynamics AX) og er en erfaren bruger af Excel
 • har gode kommunikationsevner og er god til at skabe relationer
 • er ambitiøs, struktureret og fagligt nysgerrig
 • behersker engelsk i skrift og tale

ECIT Services
ECIT Services er en del af ECIT koncernen med mere end 1300 medarbejdere på det nordiske marked, og i ECIT Services får du 75 erfarne og kompetente kollegaer som spænder fra administration (økonomi og regnskab) over konsulentvirksomhed til udvikling af vores kunders IT-systemer. Vi prioriterer et godt fællesskab og deling af viden samt lægger vægt på at hjælpe og faglig sparring med hinanden, så vi sammen sikrer udviklingen af de mest kompetente og effektive løsninger for fremtidens økonomifunktioner.

Ansættelsesvilkår
Tiltrædelse sker efter aftale og arbejdsstedet er vores kundes kontor i Storkøbenhavn (Tåstrup). Der er tale om en fuldtids projektstilling på 37 timer ugentligt i minimum 3 måneder med mulighed for evt. forlængelse. Arbejdstiden aftales nærmere direkte med vores kunde.

Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket, da vi løbende indkalder til samtaler, men hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun på hb@capworks.eu.  Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mail adresser.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.