Vi søger en dedikeret kollega med højt engagement og smittende humør til vores fantastiske kokketeam.
På Hotel Fuglsangcentret ser vi os som én stor familie med et fælles mål om at yde service i verdensklasse til vores gæster. Som vores nye kok, bliver du en del af familien og af en organisation, hvor der er tryghed og ordnede forhold for medarbejderne. Fuglsangcentret er et fire stjernet kursus- og konferencecenter der ligger i Fredericia. Vi har mange års erfaring i, at holde succesfulde konferencer, kurser, selskaber og events.
Hvem er du:
- Du er uddannet kok, eller har fleres års brancheerfaring
- Du kan bevare overblikket også når det går stærkt
- Du er en teamplayer som værdsætter det gode samarbejde
- Du kan arbejde selvstændigt og tage initiativer til opgaveløsning
- Du er fleksibel og har lyst til at yde en ekstra indsats når behovet opstår
- Du tager ansvar og har lyst til at give vores gæster en god madoplevelse
Vi tilbyder:
- En fultidsstilling med en attraktiv og fleksibel vagtplan
- Fri hver anden weekend
- Du bliver en del af et velfungerende team som består af en køkkenchef, souschef 3 kokke samt 3 i det kolde køkken, der tilsammen bidrager med mange års erfaring
- Varierende arbejdsopgaver med à la carte, selskaber, konferencer, koncerter og events
- Travle dage imødekommer vi med højt humør, fælleskab og glædesfyldt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden
- Miljøcertificeret med Green Key
- Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
Hvem er vi:
Hotellet har 60 moderne dobbeltværelser, pool- og spaområde, restaurant, bar, og lokalefaciliteter op til 200 personer. Hotellet er omgivet af en stor park med sansehave og aktiviteter samt direkte indgang til Fuglsangskoven. Fuglsangcentret er kendt for stor gæstfrihed, personlighed, imødekommenhed og varme, hvor gæsten sættes i højsæde, og for at være et sted, der rummer alle forskelligheder.
Ansøgning og tiltrædelse:
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men venter gerne på den rette kandidat.
Er du interesseret i jobbet, så send os dit CV og ansøgning til jobfsc@blind.dk eller kom forbi til en kop kaffe.
For yderlige spørgsmål til stillingen kontaktes køkkenchef Louise Thomsen på telefon 76 20 21 50 eller overstående mail.
Ansøgningsfrist 05. juni 2022 – vi afvikler løbende samtaler så tøv endelig ikke med, at sende din ansøgning.
Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk