Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dedikeret lægesekretær søges til Kriminalforsorgen Hovedstaden med arbejdssted sundhedsklinikken i Horserød Fængsel

Har du lyst til at gøre en forskel i en organisation, der varetager en samfundsmæssig vigtig opgave? Brænder du for faglig diversitet, og trives du i en hverdag, hvor to dage sjældent er ens?
Vi søger en dygtig lægesekretær med lyst til at arbejde i et anderledes miljø og som har lyst til en dynamisk hverdag.


Hovedstadens sundhedsenhed søger en engageret lægesekretær 37 timer ugentligt til tjeneste på hverdage i Horserød Fængsel. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Om jobbet
Du bliver en del af sundhedsenheden i Område Hovedstaden. Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel. Sundhedsenheden leverer den sundhedsfaglige betjening af indsatte i Horserød Fængsel, Københavns Fængsler, Helsingør, Frederikssund, Hillerød og Bornholm arrester og Udlændingecenter Ellebæk.

Som lægesekretær i Hovedstadens Sundhedsenhed vil du blive en ud af i alt tre lægesekretærer, der betjener hele Område Hovedstaden. Du vil indgå et tværfagligt team af læger, sygeplejersker, speciallægekonsulenter, laborant og fysioterapeuter, der har forskellige arbejdssteder i Kriminalforsorgen Hovedstaden. Dit arbejdssted bliver i Horserød fængsel, derudover skal der også løses administrative opgaver for Helsingør Arrest, Hillerød Arrest, Frederikssund Arrest og Udlændingecenter Ellebæk.

Arbejdsopgaverne svarer til de administrative opgaver, en lægesekretær udfører i en almen praksis, dog er de mere varierede. Det primære arbejde kommer til at bestå i at udføre administrative opgaver for sundhedsenhedens ledelse, læger og sygeplejersker samt hjælpe med arkivering af journaler, bestilling af tider på hospitaler og hos andre eksterne samarbejdspartnere. Desuden kommer du til at transskribere journalnotater, da enkelte af vores læger dikterer journalnotater på diktafon.

Vi kan tilbyde dig et spændende arbejde i nogle anderledes rammer, hvor du forventes at kunne samarbejde i et tværfagligt miljø med bl.a. fængselsbetjente og eksterne samarbejdspartnere såsom misbrugscentre og hospitaler.

Hvem er du?
Det er afgørende, at du arbejder meget struktureret, at du er optaget af, at de daglige arbejdsgange er effektive, og at du prioriterer patientsikkerhed og lovkrav i arbejdet meget højt. Yderligere har du evnen til at samarbejde, og du er psykisk robust.

Din nye arbejdsplads
Ansættelsesstedet er kriminalforsorgen. Dit primære arbejdssted er i Hovedstadens Sundhedsenhed, der har hovedklinik på vestre Fængsel. Du vil dog have arbejdsplads i Horserød Fængsel. I Horserød kommer du til at indgå i en personalegruppe, der består af fire sygeplejersker der arbejder alle hverdage, og en læge der kommer to gange ugentligt.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor du vil få kolleger, der lægger vægt på faglighed, et dybt engagement i arbejdet, og som har en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere.

Arbejdstiden ligger i dagtiden, og du vil som udgangspunkt møde kl. 9.30-17.00 på hverdage. Der forekommer ikke weekendarbejde.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Søg stillingen
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 17. januar 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt uge 3 og 4.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

For yderligere information
Vil du vide mere om jobbet kan du kontakte enhedsleder Lars Hemdorff på telefon 7255 3395.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.