Defect Manager

Effektiv Rekruttering søger for Cambio Healthcare Systems A/S

Defect Manager

Vi søger en Defect Manager, som kan lede vores Defect Management Proces og i samarbejde med vores Test Manager og Product Managers sikre kvaliteten i vores løsninger.

Ansvar og Opgaver

Som Defect Manger har du ansvaret for vores Defect Process – og for at resultatet af systemaccept- og fabriksprøver håndteres optimalt.

Dine primære arbejdsopgaver er at sikre at defects gennemlever den aftalte proces fra kategorisering, visitering over planlægning og rettelse til gentest og levering.

Derfor er det også dig, der definerer og udbygger vores Defect Management Strategi og kontrollerer, at processerne for håndtering af defects er implementeret og bliver efterlevet. Ligesom du har overblikket over den samlede defect liste og sikrer, at der er klare planer for at rette op på den enkelte defect.

Din reference er til Cambios Program Test Manager.

Kompetencer

Du har erfaring med test af komplekse systemer, meget gerne indenfor sundheds IT. Du har evnerne til i dybden at forstå kundens anvendelse af løsningen, og opnår den nødvendige viden til at vurdere kundens observationer imod kontrakt og krav. Denne viden opnår du igennem din aktive deltagelse i testaktiviteterne. Du har derudover evnen til at lede, vejlede og motivere andre, og du kan holde hovedet koldt i en travl hverdag i et hektisk miljø med ufravigelige tidsfrister.

Du har en mellemlang eller længere teknisk uddannelse som datalog eller ingeniør kombineret med en ISTQB certificering samt erfaring som Defect Manager eller Test Manager. Det betyder også, at du har flere års arbejdserfaring med ITIL processerne.

Motivation

Motiveres du af at arbejde i en virksomhed, som er præget af ønsket om at gøre en virkelig forskel. Motiveres du af at arbejde sammen med dygtige kolleger, hvor det vægtes højt, at alle har det godt. Motiveres du tillige af et job i en virksomhed, som er helt afgørende for at sundhedssektoren har mulighed for at opnå mange af sine mål i fremtiden - Så send os en ansøgning.

Du vil blive støttet af en kompetent og tillidsfuld ledelse i en virksomhed, hvor løbende videreuddannelse m.m. er højt på dagsordenen.

Løn

Løn m.m. vil blive forhandlet på et attraktivt niveau, der modsvarer stillingens krav og betydning.

Ansøgning

Effektiv Rekruttering bistår Cambio Healthcare Systems A/S ved denne rekruttering. Effektiv Rekruttering vil ikke videregive den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte John Holck, e-mail jh@erhr.dk, tlf. 24248086 eller Palle Hansen, e-mail ph@erhr.dk, tlf. 21297194 for yderligere information.

Fremsend venligst ansøgning og CV via vores online ansøgningsformular i højre side.

Ansøgningerne behandles løbende og tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Ansøgningsfrist: SNAREST MULIGT


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Concept manager

HOUSE DOCTOR ApS

Ikast-Brande
Hos House Doctor Group er vi i gang med en ambitiøs vækststrategi, der sætter skarpt fokus på udvikling af vores fire brands, herunder vores unikke velvære- og livsstilsunivers Meraki. Som Concept Manager får du ansvar for at udvikle Merakis brandid...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:23. maj 2018

Manager AME Mechatronics

Grundfos

Viborg
With more and more technology built into their systems Grundfos is on an exiting journey to deliver world class solutions. The ability to develop and produce these solutions are paramount to the success of Grundfos. Thus Mechatronics is a focus area...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:24. maj 2018

Pædagogisk leder til Virklund Skole

Virklund Skole

Silkeborg
Vi skal sige farvel til vores hidtidige fritidsdelsleder, der efter mere end 25 år på Virklund Skole, går på efterløn. Derfor søger Virklund Skole en pædagogisk leder, der brænder for fritidsdel og som sammen med det resterende ledelsesteam vil være...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

Warehouse Assistant, Billund

SKYWAYS TECHNICS A/S, BLL

Vejle
We are looking for a Warehouse Assistant for our Spare Parts Store in Billund Airport. The store has a very central role and is an important function for the daily operation of Skyways Technics, as it serves both the production and customers. The Bi...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

UGC Asset Manager

LEGO SYSTEM A/S

Vejle
UGC Asset Manager Are you passionate about user-generated content and brand advocacy? Can you create win-win situations for user talent, consumers and the company? Join one of the world´s most renowned user engagement departments and help bring cont...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018