Dejspecialist / Mestersvend

Har du kærlighed og stolthed til dit håndværk, er du innovativ og leder du efter et job, hvor du kan bruge alle dine talenter? Hvis ja, har du muligheden her.

I Smartbake/SH Solutions kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikling. Hvor andre skærer ned, bygger vi op.  Vi er en dansk bagerivirksomhed med ekspertise og passion for friske bageriprodukter til detail- og foodservicebranchen. Smartbake/SH Solutions er stiftet i 2017 med ambitionen om, at udvikle og innovere bageribranchen – og ikke mindst tilbyde nye spændende løsninger til vores kunder, hvad enten det er B2C, B2B eller B2G.

 

Stillingen

Med reference til virksomhedens produktionsansvarlige, bliver du det daglige omdrejningspunkt i vores centralproduktion i Hasselager ved Aarhus.

Der er tale om en fuldtidsstilling og med faste arbejdstider mellem 8 og 18 – men naturligvis vigtigt, at du er fleksibel i travle perioder.

Vi ser stillingen som en, der udvikler sig i takt med virksomhedens vækst og derfor er det vigtigt, at du er vedholdende og ambitiøs – både på dine egne og virksomhedens vegne.

 

Du værner om håndværket

Du er sikkert produktionsleder, mestersvend eller mester i dag – og trænger til nye udfordringer. Dem får du hos os.

Vores B2B kunder er ofte markedsledende med sans for meget høj kvalitet, så derfor er det vigtigt, at du konstant udfordrer dig selv og holder dig løbende opdateret med trends i branchen.

Da vi ofte har været kunder på besøg i vores bageri, så er det vigtigt, at du er en god kommunikator og er interesseret i at skabe gode kunderelationer.

Målet er, at du, sammen med dine kolleger, skal sikre at centralbageriet er en fantastisk arbejdsplads, hvor der er alle forudsætninger for at lave produkter, som gør vores kunder glade og stolte.

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt.

Dit overblik er helt i top, og i samspil med din strukturerede arbejdsform gør det, at du har nemt ved at håndtere mange opgaver sideløbende.

 

Ansøgning og kontakt 

Ansøgningsfristen er den 15. februar 2018. men vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. 

Hvis du vil vide mere om jobbet, inden du søger, er du velkommen til at kontakte Anders Høy Thomsen på tlf. 26 77 09 06. Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.  

Ansøgningen sendes til job@smartbake.dk og mærkes ’Mestersvend’.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:21. januar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Brænder du for brød og bagværk?

Schweizerbageriet ApS

I SchweizerBageriet sætter vi en ære i at give aarhusianerne det bedste brød og bagværk. Derfor arbejder vi med stærke opskrifter og de bedste råvarer, men allervigtigst med dygtige og dedikerede bagere og konditorer, som brænder efter at skabe spæn...
Indrykket:10. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

ER DU BAGEREN DER BRÆNDER FOR DIT FAG, UDVIKLINGEN OG DE GASTRONOMISKE IMPULSER, SÅ ER DET MÅSKE DIG VI MANGLER I VORES TEAM.....

MIBbagværk ApS

Vil du arbejde med dygtige, søde og engagerede kollegaer.? Alle virksomheder hos M A R T I N I B drives med stor passion og lyst til, at levere det bedste og vi har brug for medarbejdere der kan deres håndværk til fingerspidserne. Medarbejdere som s...