Delikatesseassistent til SPAR BLÅVAND

Spar Blåvand søger for omgående tiltrædelse en dygtig delikatesseassistent, der skal være med til at sikre, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som delikatesseassistent er din succes betinget af, at du hurtigt fra morgenen sikrer en salgsklar og inspirerende disk.

Vi har netop været igennem en ombygning, der giver dig de bedste forudsætninger, sammen med slagtermesteren, for at være kreativ og skabe de bedste TO-GO-løsninger til vores kunder.

Som delikatesseassistent skal du leve op til vores afstemte forventninger og give kunderne den ekstra service, der overgår deres forventninger.

Dine arbejdsopgaver er følgende:

Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen.

Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag.

Basis på plads, herunder priser & nedmærkning af datovarer.

Disponering, rengøring og egenkontrol.

Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen.

 

Som person er du:

Ansvarlig

Fleksibel.

Fremmødestabil.

Kvalitetsbevidst.

Samarbejdsvillig.

Udadvendt.

 

Vi kan tilbyde fuldtidsansættelse med mange timer forår/sommer og færre i vinterhalvåret.

Der er mulighed for, at splitte jobbet op i evt. to deltidsstillinger.

Så kan du se dig selv i ovenstående job, må du meget gerne kontakte Karin på tlf. 28 60 89 78 fra d. 07.03.2018. – 09.03.2018. i tidsrummet fra kl. 10.00 – 15.00. Alternativt sende en mail med en kort ansøgning vedhæftet CV til: stadiloe@gmail.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. marts 2018

Kollega til delikatesse søges.

C H P GØTTSCHE A/S

Vi søger en god kollega, til forskelige salgs- og samarbejdsopgaver i og omkring vores delikatesse. Du trives godt i et travlt salgsmiljø, og kan hurtigt oplæres og få et godt kendskab til vore produkter og kundeservice. Du er frisk, selvstændig og ...