Delikatesseelev - Ølstykke

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

Så hvis du brænder for at kræse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

Dine opgaver er blandt andet at

  • tilberede gode råvarer
  • anrette spændende menuer
  • sælge varerne
  • Du bliver ekspert i tilberedning og anretning af varer, men du lærer også en masse om ernæring, hygiejne, salg og kundevejledning. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Udover skoleopholdene på teknisk skole deltager du på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

    På skoleopholdene undervises du for eksempel i

  • Finopskæring
  • Madlavning
  • Anretning
  • Smørrebrød og færdigretter
  • Praktisk anvendelse af ernæringslære
  • Lovgivning
  • Du afslutter uddannelsen med en svendeprøve.
  • Hvor lang tid tager uddannelsen? 
    Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse skal du starte med at tage grundforløbet indenfor slagterfaget. Det tager 6 måneder. Derefter skal du stå i lære i 3 år og 6 måneder.


    Hvis du allerede har gennemført grundforløbet for slagterfaget inden du starter i lære hos os, skal du stå i lære i 3 år og 6 måneder.


    Du deltager i Salling Group Skills
    I Salling Group dyrker vi de elever, der sætter en ekstra dyd i at levere en god indsats. Derfor afholder vi hvert år Salling Group Skills, hvor vores bager- og gourmetslagterelever dyster om ære, anerkendelse og flotte præmier.


    Her trænes de faglige discipliner – og eleverne samarbejder på tværs af håndværk med henblik på at sammensætte og lave lækre menuer bestående af bagværk, kød, garniture og desserter. Salling Group Skills er passion for håndværket. 


    Fremtiden
    Har du appetit på mere? Vi har en spændende fremtid ventende på dig, der gerne vil gøre karriere hos os efter endt uddannelse. Hvad enten du drømmer om at dygtiggøre dig som gourmetslagter, eller har viljen til at blive leder, så viser vi vejen.

    Interesseret? Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og fremtidsmuligheder lige .

    Du kan også læse mere om gourmetslagter- og delikatessefaget på Vi glæder os til at høre fra dig.

    Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


    Delikatesseelev - Ølstykke

    Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

    Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

    Så hvis du brænder for at kræse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

    Dine opgaver er blandt andet at

  • tilberede gode råvarer
  • anrette spændende menuer
  • sælge varerne
  • Du bliver ekspert i tilberedning og anretning af varer, men du lærer også en masse om ernæring, hygiejne, salg og kundevejledning. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Udover skoleopholdene på teknisk skole deltager du på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

    På skoleopholdene undervises du for eksempel i

  • Finopskæring
  • Madlavning
  • Anretning
  • Smørrebrød og færdigretter
  • Praktisk anvendelse af ernæringslære
  • Lovgivning
  • Du afslutter uddannelsen med en svendeprøve.
  • Hvor lang tid tager uddannelsen? 
    Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse skal du starte med at tage grundforløbet indenfor slagterfaget. Det tager 6 måneder. Derefter skal du stå i lære i 3 år og 6 måneder.


    Hvis du allerede har gennemført grundforløbet for slagterfaget inden du starter i lære hos os, skal du stå i lære i 3 år og 6 måneder.


    Du deltager i Salling Group Skills
    I Salling Group dyrker vi de elever, der sætter en ekstra dyd i at levere en god indsats. Derfor afholder vi hvert år Salling Group Skills, hvor vores bager- og gourmetslagterelever dyster om ære, anerkendelse og flotte præmier.


    Her trænes de faglige discipliner – og eleverne samarbejder på tværs af håndværk med henblik på at sammensætte og lave lækre menuer bestående af bagværk, kød, garniture og desserter. Salling Group Skills er passion for håndværket. 


    Fremtiden
    Har du appetit på mere? Vi har en spændende fremtid ventende på dig, der gerne vil gøre karriere hos os efter endt uddannelse. Hvad enten du drømmer om at dygtiggøre dig som gourmetslagter, eller har viljen til at blive leder, så viser vi vejen.

    Interesseret? Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og fremtidsmuligheder lige .

    Du kan også læse mere om gourmetslagter- og delikatessefaget på Vi glæder os til at høre fra dig.

    Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


    +

    Mere af samme slags?

    Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




    Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.