Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Deltid og fuldtids køkken medarbejdere søges til burger restaurant i Aalborg

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.

Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.

Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener/restauranter.

I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er frisk og fuld af energi
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret
  • Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for
  • Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du har mulighed for at arbejde aften og weekend

Vi tilbyder:

  • En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje
  • At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling 

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamaalborg@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – Aalborg” i emnefeltet.

Der vil være mulighed for både deltid og fuldtid

Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. 

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051223Phoenix-a1f2faf812019-06-30T00:00:00Deltid og fuldtids køkken medarbejdere søges til burger restaurant i Aalborg

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.

Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.

Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener/restauranter.

I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er frisk og fuld af energi
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret
  • Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for
  • Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du har mulighed for at arbejde aften og weekend

Vi tilbyder:

  • En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje
  • At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling 

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamaalborg@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – Aalborg” i emnefeltet.

Der vil være mulighed for både deltid og fuldtid

Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. 

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

2019-08-23T00:51:36.660 Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning. Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener restauranter.I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du er frisk og fuld af energi Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret Du er mødestabil og præsentabel Du har mulighed for at arbejde aften og weekend Vi tilbyder: En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i pdf format, til teamaalborg@grillenburgerbar.dk med titlen Kok Aalborg i emnefeltet. Der vil være mulighed for både deltid og fuldtid Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.11jobneta1f2faf8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3554569GRILLEN GROUP ApS11Ved Stranden 19000AalborgDKDanmark0
teamaalborg@grillenburgerbar.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784947JobNet5010729501072910027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a1f2faf8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=a1f2faf8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a1f2faf8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=a1f2faf8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgDeltid og fuldtids køkken medarbejdere søges til burger restaurant i Aalborg12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362154433teamaalborg@grillenburgerbar.dkteamaalborg@grillenburgerbar.dkDKDanmarkDKDanmark330132006sushi kokRobot Vi søger for erfarne sushi kok snarest muligt. Stillingen er på deltid - efter aftale.Send ansøgning med billede og tlf.nr. på mail til yami.sushi@outlook.com og så vil du få et svar hurtigst muligt

Vi søger for erfarne sushi kok snarest muligt. Stillingen er på deltid - efter aftale.Send ansøgning med billede og tlf.nr. på mail til yami.sushi@outlook.com og så vil du få et svar hurtigst muligt

Yami Sushi v/Shengqun LinHellerup2019-11-28T00:00:002020-01-02T00:00:00
330125411Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bagsværd. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok, cater eller smørrebrødsjomfru. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid - 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken Du er fleksibel, omstillingsparat og en teamplayer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du kan varetage og arbejde selvstændigt på eget parti og er en god, serviceminded kollega, som også gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 23 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 650 gæster til frokost. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi har nemt til smil og god humor. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok/cater/smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bagsværd.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok, cater eller smørrebrødsjomfru. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid - 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Masser af opgaver med produktion og opbakning af mad til alle køkkenets partier
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du er fleksibel, omstillingsparat og en teamplayer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du kan varetage og arbejde selvstændigt på eget parti og er en god, serviceminded kollega, som også gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 23 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 650 gæster til frokost. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi har nemt til smil og god humor. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-11-18T00:00:002020-01-13T00:00:00
330133895Ambitiøs souschef med godt overblikRobot Er du faglært kok eller cater, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok eller cater, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid - mandag til fredag fra kl. 07.00-14.54 Din primære opgave består i at være en del af produktionen, samtidig med at du er køkkenchefens højre hånd, som hjælper til med at lede og udvikle medarbejderne i kantinen Derudover skal du kunne stå for daglig produktion af mad på især det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok eller cater gerne fra kantinebranchen - og samtidig erfaring med at lede et større køkken? ?Du har evnen til at gå forrest, både i produktionen og med den gode stemning ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? ?Du trives i et miljø hvor der er rigtig mange opgaver som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til service og et godt overblik Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 10 medarbejdere, fagligt stolte og bredt repræsentereret i alder og nationalitet. Sammen serverer vi dagligt mad til ca. 500 gæster. Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen og forstår vigtigheden i, at vi hjælper hinanden på tværs af alle partier. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone, vi har en rigtig god arbejdsmoral og vi udfordrer hinanden. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok eller cater, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok eller cater, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid - mandag til fredag fra kl. 07.00-14.54
  • Din primære opgave består i at være en del af produktionen, samtidig med at du er køkkenchefens højre hånd, som hjælper til med at lede og udvikle medarbejderne i kantinen
  • Derudover skal du kunne stå for daglig produktion af mad på især det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du er indstillet på også at hjælpe med alle de øvrige opgaver såsom: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok eller cater – gerne fra kantinebranchen - og samtidig erfaring med at lede et større køkken?
  • ?Du har evnen til at gå forrest, både i produktionen og med den gode stemning
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • ?Du trives i et miljø hvor der er rigtig mange opgaver som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til service og et godt overblik
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 medarbejdere, fagligt stolte og bredt repræsentereret i alder og nationalitet. Sammen serverer vi dagligt mad til ca. 500 gæster. Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen og forstår vigtigheden i, at vi hjælper hinanden på tværs af alle partier. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone, vi har en rigtig god arbejdsmoral og vi udfordrer hinanden. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Fazer Food Services A/SKgs. Lyngby2019-12-02T00:00:002020-01-27T00:00:00
330134768Faglært kok til caféRobot Er du faglært kok eller har du flere års erfaring fra a la carte restaurant eller caf ? Brænder du for at lave god mad hver dag? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores caf på Laurentsvej i Bagsværd. Tiltrædelse: gerne 1. januar 2020 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, idet vi er lukket hele julen Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuldtid, hvor arbejdstiderne er mandag til fredag mellem kl. 7.00 - 18.30. Dine præcise arbejdstider aftales ved ansættelse. Du har fri hver weekend, på helligdage og hele juli måned, hvor der er lukket. Udenfor de normale åbningstider forekommer der aften- og eftermiddagsarrangementer selskaber. Sammen med det øvrige team skal du producere mad til vores caf , mødeservicering, take-away og selskaber. Du vil dermed skulle udføre opgaver inden for alle partier varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Her er et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på maden og udvikle vores tilbud til gæsterne En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok eller har som minimum flere års erfaring fra a la carte restaurant eller cafe Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger Du er en god, serviceminded og kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, varebestilling, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m. Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Sådan er din nye arbejdsplads Vi er et mindre team med 2 kolleger i køkkenet og 1 til servering samt køkkenchefen. Vi fungerer som et fritidscenter med caf -drift, mødevirksomhed og selskaber. Antallet af gæster varierer lige fra 1 til 800. Der er åbent i hverdagene i mellem kl. 7.00 og 17.00 - Fredag 7:00-18:30 uden for dette tidsrum forekommer selskaber. Vi holder lukket hver weekend, på helligdage og hele juli måned - i alt er der lukket ca. 8 uger om året, hvor ferie og evt. afspadsering skal afholdes. Team-ånden er frisk, kammeratlig og altid med en god tone. Vi lægger vægt på både god mad og god service og hjælper hinanden med de forskellige opgaver. når vi kræser om gæsterne til morgen, frokost og møder. Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: gerne 1. januar 2020 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok eller har du flere års erfaring fra a la carte restaurant eller café? Brænder du for at lave god mad hver dag? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores café på Laurentsvej i Bagsværd.

Tiltrædelse: gerne 1. januar 2020
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, idet vi er lukket hele julen

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuldtid, hvor arbejdstiderne er mandag til fredag mellem kl. 7.00 - 18.30. Dine præcise arbejdstider aftales ved ansættelse. Du har fri hver weekend, på helligdage og hele juli måned, hvor der er lukket. Udenfor de normale åbningstider forekommer der aften- og eftermiddagsarrangementer/selskaber.
  • Sammen med det øvrige team skal du producere mad til vores café, mødeservicering, take-away og selskaber. Du vil dermed skulle udføre opgaver inden for alle partier; varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Her er et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på maden – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • En arbejdsplads, hvor vi brænder for service og at skabe en god oplevelse for vores gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok eller har som minimum flere års erfaring fra a la carte restaurant eller cafe
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning - hvor vi anretter både på fade og i små portionsanretninger
  • Du er en god, serviceminded og kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du er fleksibel, ansvarsbevidst og har af natur en udadvendt personlighed
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, varebestilling, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m.
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Sådan er din nye arbejdsplads

Vi er et mindre team med 2 kolleger i køkkenet og 1 til servering samt køkkenchefen. Vi fungerer som et fritidscenter med café-drift, mødevirksomhed og selskaber. Antallet af gæster varierer lige fra 1 til 800. Der er åbent i hverdagene i mellem kl. 7.00 og 17.00 - Fredag 7:00-18:30 uden for dette tidsrum forekommer selskaber. Vi holder lukket hver weekend, på helligdage og hele juli måned - i alt er der lukket ca. 8 uger om året, hvor ferie og evt. afspadsering skal afholdes. Team-ånden er frisk, kammeratlig og altid med en god tone. Vi lægger vægt på både god mad og god service – og hjælper hinanden med de forskellige opgaver. når vi kræser om gæsterne til morgen, frokost og møder.

Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: gerne 1. januar 2020

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-12-03T00:00:002020-01-28T00:00:00
330132248Ernæringsassistent eller kok til Børnehuset RegnskovenBasic Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt. Vi søger en person der: Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøring, vasketøj osv. Har erfaring med at lave mad til mange børn samt kendskab til div. allergier og kosthensyn, der kan være i en daginstitution Er selvstændig, fleksibel, har overblik og gå på mod Vægter samarbejde med alle andre faggrupper i huset. Kan arbejde i tidsrummet mellem kl. 7 og 15 Ønsker at samarbejde med vores medhjælper Faustina Vores køkken ligger i kælderen, væk fra stuerne i huset, så det kræver lidt ekstra at komme i kontakt med de andre ansatte i huset. Maden bliver bragt op i en lille elevator. Vi ønsker en, der kan lave forskellig varieret mad. Vi har to rugbrødsdage om ugen og tre dage, hvor det er retter bestående hovedsageligt af grøntsager og lidt fisk. Vi får kun lidt kød på vores rugbrødsdage. Vi har det økologiske guldmærke. Børnehuset Regnskoven er en kombineret institution med en vuggestue og en børnehaveafdeling. Vi er i alt ca. 48 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn samt 25 voksne og en basisafdeling med otte pladser til immunsvage børn. Vores vuggestueafdeling har en have 100 meter væk, og skal i sommerperioden have bragt mad frem og tilbage af køkkenet m.m. Vi er en del af klynge NBG på Bispebjerg, og har et samarbejde med de andre institutioner i klyngen. Vi er en blandet personalegruppe af mænd og kvinder i alle aldre. Har du spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk afdelingsleder Mette Dyval på 2058 0807. Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019

Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt.

Vi søger en person der:

  • Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøring, vasketøj osv.
  • Har erfaring med at lave mad til mange børn samt kendskab til div. allergier og kosthensyn, der kan være i en daginstitution
  • Er selvstændig, fleksibel, har overblik og gå på mod
  • Vægter samarbejde med alle andre faggrupper i huset.
  • Kan arbejde i tidsrummet mellem kl. 7 og 15
  • Ønsker at samarbejde med vores medhjælper Faustina

Vores køkken ligger i kælderen, væk fra stuerne i huset, så det kræver lidt ekstra at komme i kontakt med de andre ansatte i huset. Maden bliver bragt op i en lille elevator.

Vi ønsker en, der kan lave forskellig varieret mad. Vi har to rugbrødsdage om ugen og tre dage, hvor det er retter bestående hovedsageligt af grøntsager og lidt fisk. Vi får kun lidt kød på vores rugbrødsdage. Vi har det økologiske guldmærke.

Børnehuset Regnskoven er en kombineret institution med en vuggestue og en børnehaveafdeling. Vi er i alt ca. 48 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn samt 25 voksne og en basisafdeling med otte pladser til immunsvage børn.

Vores vuggestueafdeling har en have 100 meter væk, og skal i sommerperioden have bragt mad frem og tilbage af køkkenet m.m.

Vi er en del af klynge NBG på Bispebjerg, og har et samarbejde med de andre institutioner i klyngen.

Vi er en blandet personalegruppe af mænd og kvinder i alle aldre.

Har du spørgsmål, kan du kontakte pædagogisk afdelingsleder Mette Dyval på 2058 0807.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. december 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngRegnskovenKøbenhavn Ø2019-11-28T15:01:17.0232019-12-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

sushi kok

Yami Sushi v/Shengqun Lin

Hellerup
Vi søger for erfarne sushi kok snarest muligt. Stillingen er på deltid - efter aftale.Send ansøgning med billede og tlf.nr. på mail til yami.sushi@outlook.com og så vil du få et svar hurtigst muligt
Indrykket:28. november 2019
Udløbsdato:2. januar 2020

Faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du faglært kok, cater eller smørrebrødsjomfru - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok cater smørrebrødsjomfru i vores personalekantine i Bag...
Indrykket:18. november 2019
Udløbsdato:13. januar 2020

Ambitiøs souschef med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Kgs. Lyngby
Er du faglært kok eller cater, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny sou...
Indrykket:2. december 2019
Udløbsdato:27. januar 2020

Faglært kok til café

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du faglært kok eller har du flere års erfaring fra a la carte restaurant eller caf ? Brænder du for at lave god mad hver dag? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores caf på Laurentsvej i Bagsværd. Tiltrædelse: gerne 1. januar 2020 Ansøg...
Indrykket:3. december 2019
Udløbsdato:28. januar 2020

Ernæringsassistent eller kok til Børnehuset Regnskoven

Regnskoven

København Ø
Synes du, at det er dejligt at lave mad til 130 børn og 30 voksne? Så søger Børnehuset Regnskoven en ernæringsassistent eller kok til køkkenet, 32 timer ugentligt. Vi søger en person der: Kan og har lyst til det praktiske arbejde med opvask, rengøri...
Indrykket:28. november 2019
Udløbsdato:12. december 2019