Deltids bartender søges

BAR’N i Munkebo, søger bartender.

Pt. er det ca 8 timer hver anden weekend, men det kan muligvis blive tale om flere timer, på sigt, plus evt afløservagter.

Dette job ville være optimalt til dig der er under uddannelse og ønsker et mindre suplement til su.

Dig som søger er: Frisk og meget festoplagt, har meget let til smil og latter, meget snaksalig, flexibel, god til hovedregning, engelsk og have pondus nok til at sige fra overfor kunderne.

Ansøg udelukkende på mail trineljessen@gmail.com eller ved personlig fremmøde. Straffeattest og billede skal vedlægges.

Se bort fra ansøgningsfrist, vi ansætter hurtigst muligt, når rette ansøger dukker op.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330080413Phoenix-017476a712019-08-29T00:00:00Deltids bartender søges

BAR’N i Munkebo, søger bartender.

Pt. er det ca 8 timer hver anden weekend, men det kan muligvis blive tale om flere timer, på sigt, plus evt afløservagter.

Dette job ville være optimalt til dig der er under uddannelse og ønsker et mindre suplement til su.

Dig som søger er: Frisk og meget festoplagt, har meget let til smil og latter, meget snaksalig, flexibel, god til hovedregning, engelsk og have pondus nok til at sige fra overfor kunderne.

Ansøg udelukkende på mail trineljessen@gmail.com eller ved personlig fremmøde. Straffeattest og billede skal vedlægges.

Se bort fra ansøgningsfrist, vi ansætter hurtigst muligt, når rette ansøger dukker op.

BAR N i Munkebo, søger bartender. Pt. er det ca 8 timer hver anden weekend, men det kan muligvis blive tale om flere timer, på sigt, plus evt afløservagter. Dette job ville være optimalt til dig der er under uddannelse og ønsker et mindre suplement til su. Dig som søger er: Frisk og meget festoplagt, har meget let til smil og latter, meget snaksalig, flexibel, god til hovedregning, engelsk og have pondus nok til at sige fra overfor kunderne. Ansøg udelukkende på mail trineljessen@gmail.com eller ved personlig fremmøde. Straffeattest og billede skal vedlægges. Se bort fra ansøgningsfrist, vi ansætter hurtigst muligt, når rette ansøger dukker op.11jobnet017476a7100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-22T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynKerteminde3596211Bar'n v/Trine Jessen11Bycentret 2085330MunkeboDKDanmark0
trineljessen@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent813407JobNet5035625503562510027-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=017476a7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=017476a7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=017476a7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=017476a7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgDeltids bartender søges12008001Dansk3Læse/ tale512301Bartender18Hotel og restauration362482757trineljessen@gmail.comtrineljessen@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330085333First Hotel Grand søger bartenderRobot JEG SØGER EN BARTENDER TIL GRAND BAR I baren på First Hotel Grand serveres klassiske cocktails, lette anretninger og skummnde ølspecialiteter. I rollen som bartende bliver du en del af et dynamisk team med ansvaret for, at skabe den gode stemning i bar, lounge og lobby. Dit gode humør er smittende, og dit arbejdstempo sikrer at gæstens glas aldrig render tørt. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor tempo og højt humør er hverdagskost. Har du evnerne til at give vores gæster eminent service og holde hovedet koldt når det går stærkt, så er det lige dig vi mangler. VI SØGER EN MEDARBEJDER SOM Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i sin tilgang Er en udpræger holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude Er både struktureret, stabil og fleksibel i sin arbejdsholdning VI TILBYDER En stilling i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om spiritus og vin. God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder I ANSØGNINGEN SKAL DU Kort beskrive dig selv som person samt fortælle hvorfor du søger lige netop dette job. Du skal vedhæfte dit CV Du skal vedhæfte et nyere billede af dig selv. Ansøgningen sendes til Casper.Madsen@firsthotels.dk JOBSAMTALER ADHOLDES LØBENDE Jeg glæder mig til at høre fra dig Casper Madsen Food Beverage Manager

JEG SØGER EN BARTENDER TIL GRAND BAR

I baren på First Hotel Grand serveres klassiske cocktails, lette anretninger og skummnde ølspecialiteter. I rollen som bartende bliver du en del af et dynamisk team med ansvaret for, at skabe den gode stemning i bar, lounge og lobby.

Dit gode humør er smittende, og dit arbejdstempo sikrer at gæstens glas aldrig render tørt.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor tempo og højt humør er hverdagskost. Har du evnerne til at give vores gæster eminent service og holde hovedet koldt når det går stærkt, så er det lige dig vi mangler.

VI SØGER EN MEDARBEJDER SOM

Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt

Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i sin tilgang

Er en udpræger holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude

Er både struktureret, stabil og fleksibel i sin arbejdsholdning

VI TILBYDER

En stilling i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling

Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om spiritus og vin.

God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

I ANSØGNINGEN SKAL DU

Kort beskrive dig selv som person samt fortælle hvorfor du søger lige netop dette job.

Du skal vedhæfte dit CV

Du skal vedhæfte et nyere billede af dig selv.

 

Ansøgningen sendes til Casper.Madsen@firsthotels.dk

 

JOBSAMTALER ADHOLDES LØBENDE

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Casper Madsen

Food & Beverage Manager

 

HOST GRAND ODENSE A/SOdense C2019-09-06T00:00:002019-10-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

First Hotel Grand søger bartender

HOST GRAND ODENSE A/S

Odense C
JEG SØGER EN BARTENDER TIL GRAND BAR I baren på First Hotel Grand serveres klassiske cocktails, lette anretninger og skummnde ølspecialiteter. I rollen som bartende bliver du en del af et dynamisk team med ansvaret for, at skabe den gode stemning i ...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019