Deltids Butikskonsulent søges til 3Butikken Kolding

Drømmer du om et fedt studiejob inden for salg og service?

3-deltidssælger
Som 3-deltidssælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne. Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater. Du skal være med til at sikre, at butikken opnår succes og når sine budgetter. Derudover skal du, i samarbejde med butikkens øvrige personale, løbende tage del i lanceringen af diverse salgs- og marketings aktiviteter. Vi arbejder meget målrettet, og giver hvad vi har, for at sikre et positivt resultat med en god kvalitet. Dertil hjælper vi hinanden, og går meget op i, at det er sjovt at komme på arbejde, samtidig med at alle udvikler sig. 

Dine nye kollegaer
Sælgerne i 3’s butikker er alle mennesker der KAN og VIL. KAN lytte til kunden, give fremragende service og dække kundens behov. VIL give kunden den bedst tænkelige service, skabe sig en lovende fremtid og være en god kollega. Teamet i en 3 Butik består af 3 – 7 personer. Sammenholdet er stærkt, tempoet er højt og du får masser af sparring så du hele tiden udvikler dig – inden for både salg og service

Kom med
Du passer godt ind i vores team af talenter, hvis du kan lide at sælge, og du bliver motiveret af at arbejde med mange forskellige typer af kunder. Du behøver ikke at have salgserfaring, men du skal kunne:

 • Lytte og tale med alle typer af mennesker
 • Skabe resultater og tåle et afslag
 • Være motiveret for at arbejde med mennesker og have en dynamisk hverdag
 • Være konkurrenceminded og villig til at klø på for at nå vores salgsmål
 • Levere fremragende service og altid efterlade et godt indtryk
 • Vi hjælper dig godt i gang med grunduddannelse og sidemandsoplæring fra dine erfarne kollegaer. Vi tilbyder en solid lønpakke med timeløn, provision, mobil, betalt abonnement og en masse andet.

  Du bliver en del af noget helt særligt
  Hos 3 får du billet til et fællesskab af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Din personlighed kan bane vejen for en stærk karriere her hos os, hvor der er plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, lækre medarbejderfordele og en uformel tone. Janteloven bruger vi ikke. Til gengæld har vi det sjovt, og vi er ikke blege for at fejre vores succeser og belønne gode resultater.

  Ansøgning

  Har du lyst til at blive en del af 3 så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.