Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Deltids køkkenmedhjælper med erfaring søges

Deltids køkkenmedhjælper med erfaring søges

Looking for part time kitchen helper with experience

 

Avalaible to work during summer

 

Skriv mail på: Chaletosterbro@hotmail.com

med emnefelt: "Køkkenmedhjælper"

+cv

 

Email: Chaletosterbro@hotmail.com

with topic: "Kitchen helper"

+cv


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329825063Phoenix-ca70ee2c12018-06-04T00:00:00Deltids køkkenmedhjælper med erfaring søges

Deltids køkkenmedhjælper med erfaring søges

Looking for part time kitchen helper with experience

 

Avalaible to work during summer

 

Skriv mail på: Chaletosterbro@hotmail.com

med emnefelt: "Køkkenmedhjælper"

+cv

 

Email: Chaletosterbro@hotmail.com

with topic: "Kitchen helper"

+cv

2018-07-30T00:51:18.037 Deltids køkkenmedhjælper med erfaring søges Looking for part time kitchen helper with experience Avalaible to work during summer Skriv mail på: Chaletosterbro@hotmail.com med emnefelt: Køkkenmedhjælper cv Email: Chaletosterbro@hotmail.com with topic: Kitchen helper cv11Jobnetca70ee2c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-29T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3278336Chalet Steak & Burger11Masnedøgade 42100København ØDKDanmark0
Chaletosterbro@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent583713JobNet48344781000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ca70ee2chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ca70ee2chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ca70ee2c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ca70ee2c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos Chalet Steak & Burger får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration355427611Ertan KaanChaletosterbro@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330002120Køkkenmedhjælper/køkkenassistent til daginstitutionen Grøndalen (vikariat)Basic Vi søger en vikar til Grøndalens køkken. Grøndalens køkken er én af tre køkkener i Klynge BV-C. I alt er der otte ansatte alle har et godt samarbejde og hjælper hinanden, hvor der måtte være behov. Køkkenet i Grøndalen er et produktionskøkken, der også leverer mad til naboinstitutionen dagligt produceres der 500 kuverter. Vores forventninger til dig er, at du har en køkkenfaglig uddannelse eller som minimum har et gyldigt hygiejnebevis har erfaring med madproduktion gerne fra en daginstitution kan hjælpe med madproduktionen du hjælper med oprydning, rengøring og opvask du har et godt overblik, kan arbejde under pres og tage et medansvar for produktionen, således at maden kan leveres til tiden kan indgå i et professionelt samarbejde med kollegaer i alle tre køkkener, samt med andre faggrupper kan tale og forstå dansk Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads, hvor der samarbejdes med flere faggrupper høj faglighed dygtige og engagerede kollegaer med godt humør Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 33 timer ugentligt, og arbejdstiden ligger i tidsrummet fra kl. 7.00-15.00. Den tidsbegrænsede periode ligger med start 1. maj 2019-15. juli 2019. Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jørgen Sten Jensen på 6114 6402. Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 19. april 2019 Vi holder samtaler i uge 17
Vi søger en vikar til Grøndalens køkken.  
 
Grøndalens køkken er én af tre køkkener i Klynge BV-C. I alt er der otte ansatte – alle har et godt samarbejde og hjælper hinanden, hvor der måtte være behov.  
 
Køkkenet i Grøndalen er et produktionskøkken, der også leverer mad til naboinstitutionen – dagligt produceres der 500 kuverter.  
 
Vores forventninger til dig er, at  
  • du har en køkkenfaglig uddannelse eller som minimum har et gyldigt hygiejnebevis  
  • har erfaring med madproduktion – gerne fra en daginstitution  
  • kan hjælpe med madproduktionen  
  • du hjælper med oprydning, rengøring og opvask  
  • du har et godt overblik, kan arbejde under pres og tage et medansvar for produktionen, således at maden kan leveres til tiden  
  • kan indgå i et professionelt samarbejde med kollegaer i alle tre køkkener, samt med andre faggrupper  
  • kan tale og forstå dansk  
Vi kan tilbyde dig 
  • en spændende arbejdsplads, hvor der samarbejdes med flere faggrupper  
  • høj faglighed  
  • dygtige og engagerede kollegaer med godt humør  
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
 
Stillingen er på 33 timer ugentligt, og arbejdstiden ligger i tidsrummet fra kl. 7.00-15.00.   
Den tidsbegrænsede periode ligger med start 1. maj 2019-15. juli 2019.   

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Jørgen Sten Jensen på 6114 6402.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 19. april 2019
Vi holder samtaler i uge 17   
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGrøndalenKøbenhavn NV2019-04-05T18:01:07.0072019-04-19T00:00:00
330007434Køkkenmedhjælper til institutionerne De 5 Årstider og Hoppeland på AmagerBasic Genopslag Vil du være med til at lave god og sund mad til vores 82 dejlige børn? Vi søger en køkkenmedhjælper til Klynge E i Område Amager. Du skal arbejde henholdsvis i institutionen De 5 årstider på Englandsvej og i Idrætsinstitutionen Hoppeland på Stolemagerstien. Stillingen er på 30 timer om ugen fordelt på de to institutioner således, at du har fuld tjeneste et sted per dag. Du skal sammen med en køkkenassistent producere mad til 36 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn. Arbejdsopgaver udover madlavning vil være opvask, oprydning og rengøring i køkkenet samarbejde om planlægning af madplaner Vi forventer at ansætte dig, der kan lave mad har hygiejnebevis tager ansvar og deltager aktivt i arbejdsopgaverne i køkkenet har lyst til at samarbejde med husets personale og forældre føler dig hjemme i en travl hverdag Løn- og ansættelsesforhold Efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffe- og børneattester samt referencer fra tidligere arbejdsforhold. Mere information Eventuelle spørgsmål kan rettes til Dorthe Haagensen på 2370 4827. Søg stillingen via nedenstående link senest mandag 29. april 2019 Samtaler afholdes i uge 19.
Genopslag
 
Vil du være med til at lave god og sund mad til vores 82 dejlige børn?  
 
Vi søger en køkkenmedhjælper til Klynge E i Område Amager. Du skal arbejde henholdsvis i institutionen De 5 årstider på Englandsvej og i Idrætsinstitutionen Hoppeland på Stolemagerstien. 
 
Stillingen er på 30 timer om ugen fordelt på de to institutioner således, at du har fuld tjeneste et sted per dag.
 
Du skal sammen med en køkkenassistent producere mad til 36 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn.  
 
Arbejdsopgaver udover madlavning vil være  
  • opvask, oprydning og rengøring i køkkenet  
  • samarbejde om planlægning af madplaner  
Vi forventer at ansætte dig, der   
  • kan lave mad  
  • har hygiejnebevis  
  • tager ansvar og deltager aktivt i arbejdsopgaverne i køkkenet  
  • har lyst til at samarbejde med husets personale og forældre  
  • føler dig hjemme i en travl hverdag  
Løn- og ansættelsesforhold  
Efter gældende overenskomst.  
 
Tiltrædelse snarest muligt. 
 
I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffe- og børneattester samt referencer fra tidligere arbejdsforhold.  
 
Mere information
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Dorthe Haagensen på 2370 4827.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag 29. april 2019  
Samtaler afholdes i uge 19.  
 

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngAmager Klynge EKøbenhavn S2019-04-15T12:02:06.9032019-04-29T00:00:00
329983382Køkkenmedarbejder til Bistro CouloirRobot Bistro Couloir er et af de sidste nye skud på stammen - I hotellet CPH Studio hotels, ligger vores lille perle - Bistroen! Bistro Couloir bespiser størstedelen af hotellets gæster - både til morgenmad og til aften! Ligesom hotellet hjælper med opbakning til vores 4 andre spisesteder. Restauranthar åbent dagligt fra kl 07-10, her serveres brunch samt fra 17-22, hvor vi har a la carte, for både hotellets gæster og for områdets beboere. Med udgangspunkt i vores åbningstider vil der være blandede arbejdstider, både morgenvagter 0530-12 13 samt 15 -? Vores morgenmad er en klassisk hotel morgenmad, med et stort udvalgt af morgenmadsprodukter, frisk frugt, røræg, bacon, baked beans, hjemmelavede vafler samt meget mere... Vores aften menu tager udgangs i den klasssiske Diner Bistro. Fra dette køkken bliver der ligeledes kørt en del selskaber. Forventninger: Mødestabil Kan håndtere stress Du kan tænke selv Erfaring med både a la carte og selskaber Vi tilbyder: Et uformelt arbejdsmiljø Gode kollegaer En MASSE frihed under ansvar Indflydelse på egen arbejdsdag Ordnede forhold og fri weekend hver anden weekend Mulighed for mange timer Løn efter kvalifikationer. Se mere om os på www.bistrocouloir.dk Her er historien om os Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir. Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014 2015 til nye lokaler og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner. I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten to restauranter med tætte relationer. I starten af 2017 blev to til tre Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte! I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. Restaurant Hellerup Sejlklub et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist. Bistro Couloir en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst! At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm sammen med os! Vi håber vi lever op til jeres forventninger en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste Anders Vang Kasper Nielsen

Bistro Couloir er et af de sidste nye skud på stammen - I hotellet CPH Studio hotels, ligger vores lille perle - Bistroen! 

Bistro Couloir bespiser størstedelen af hotellets gæster - både til morgenmad og til aften!

Ligesom hotellet hjælper med opbakning til vores 4 andre spisesteder.

Restauranthar åbent dagligt fra kl 07-10, her serveres brunch samt fra 17-22, hvor vi har a la carte, for både hotellets gæster og for områdets beboere. Med udgangspunkt i vores åbningstider vil der være blandede arbejdstider, både morgenvagter 0530-12/13 samt 15 -? 

Vores morgenmad er en klassisk hotel morgenmad, med et stort udvalgt af morgenmadsprodukter, frisk frugt, røræg, bacon, baked beans, hjemmelavede vafler samt meget mere...

Vores aften menu tager udgangs i den klasssiske Diner/Bistro.

Fra dette køkken bliver der ligeledes kørt en del selskaber.

Forventninger:
• Mødestabil 
• Kan håndtere stress 
• Du kan tænke selv
• Erfaring med både a la carte og selskaber

Vi tilbyder:
• Et uformelt arbejdsmiljø 
• Gode kollegaer
• En MASSE frihed under ansvar
• Indflydelse på egen arbejdsdag
• Ordnede forhold og fri weekend hver anden 
weekend
• Mulighed for mange timer

Løn efter kvalifikationer.

 

Se mere om os på www.bistrocouloir.dk

 

Her er historien om os;

Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten – to restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev to til tre – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere – vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

– Anders Vang & Kasper Nielsen

COULOIR ApSKøbenhavn S2019-03-24T00:00:002019-05-19T00:00:00
329998957Restaurant Flammen København søger en udskærerRobot Brænder du for at give vores gæster hyggelige oplevelser imens du styrer grillen, så send os en ansøgning hurtigst muligt.Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forventer, at du: Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Præsentere og skære for af vores mange forskellige slags kød Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Brænder du for at give vores gæster hyggelige oplevelser imens du styrer grillen, så send os en ansøgning hurtigst muligt.Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded.

Vi forventer, at du:

  • Er positiv, udadvendt og smilende
  • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
  • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
  • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
  • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
  • Præsentere og skære for af vores mange forskellige slags kød
  • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

HCA, KøbenhavnKøbenhavn V2019-04-02T00:00:002019-04-21T00:00:00
329999214ISS søger serviceminded kantineassistent til kantine i Aarhus NRobot Servicering af kunder ISS søger en kantineassistent cater ernæringsassistent eller kok til en af vores kunder i Aarhus N. Som kantineassistent bliver du en del af et køkkenteam bestående af 6-7 medarbejdere og indgår i et samlet serviceteam på 18-20 medarbejdere, der servicerer 3 lokationer inden for kort afstand af hinanden. Du vil blive ansvarlig for servicering af 130-150 spisende gæster dagligt, hvor din opgave bliver at anrette morgenbuffeten og frokosten samt forberede og supportere lettere anretninger til mødeforplejning. Som kantineassistent tager du del i at sørge for den daglige opfyldning samt afrydning herunder rengøring af køkken kantineområdet. Vi leder efter en kandidat, der er udpræget serviceminded og sætter en ære i at sørge for at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er vigtigt, at du har overblik over dine opgaver og bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen også når der er travlt. Der afholdes jævnligt forskellige events på lokationen, som kræver fleksibilitet og særlig kreativitet, hvor alle yder en ekstra indsats for at få det til at fungere. Er du den, vi søger? Du har erfaring med kantinebranchen og eller fra restaurationsbranchen Du kan tale og forstå dansk Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og flittig Du er serviceminded og villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves Du er fleksibel og nysgerrig på at lære nyt Du har lyst til at være kreativ Du tilbydes Du vil blive en del af en arbejdsplads med en uformel tone og hvor alle tilbyder en hjælpende hånd, når der er brug for det. Det vil derfor være et ekstra plus, hvis du både evner og har lyst til at deltage aktivt i produktionen af varm og kold mad samt bagning, når behovet opstår. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket. Arbejdstiden forventes at være 30-37 timer uge i tidsrummet 06:00-16:00. Ansøgning Lyder dette som en spændende stilling for dig, så send din ansøgning med vedlagt CV via nedenstående link inden den 21. april 2019. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi møder den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen kontakt venligst Facility Manager René Panduro på 40 33 76 92 eller Køkkenchef Jesper Rincker Deurell på 22 94 15 29. Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Servicering af kunder
ISS søger en kantineassistent/cater/ernæringsassistent eller kok til en af vores kunder i Aarhus N.
Som kantineassistent bliver du en del af et køkkenteam bestående af 6-7 medarbejdere og indgår i et samlet serviceteam på 18-20 medarbejdere, der servicerer 3 lokationer inden for kort afstand af hinanden. Du vil blive ansvarlig for servicering af 130-150 spisende gæster dagligt, hvor din opgave bliver at anrette morgenbuffeten og frokosten samt forberede og supportere lettere anretninger til mødeforplejning. Som kantineassistent tager du del i at sørge for den daglige opfyldning samt afrydning herunder rengøring af køkken/kantineområdet.

Vi leder efter en kandidat, der er udpræget serviceminded og sætter en ære i at sørge for at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er vigtigt, at du har overblik over dine opgaver og bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen – også når der er travlt. Der afholdes jævnligt forskellige events på lokationen, som kræver fleksibilitet og særlig kreativitet, hvor alle yder en ekstra indsats for at få det til at fungere.

Er du den, vi søger?
  • Du har erfaring med kantinebranchen og/eller fra restaurationsbranchen
  • Du kan tale og forstå dansk
  • Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og flittig
  • Du er serviceminded og villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves
  • Du er fleksibel og nysgerrig på at lære nyt
  • Du har lyst til at være kreativ

Du tilbydes
Du vil blive en del af en arbejdsplads med en uformel tone og hvor alle tilbyder en hjælpende hånd, når der er brug for det. Det vil derfor være et ekstra plus, hvis du både evner og har lyst til at deltage aktivt i produktionen af varm og kold mad samt bagning, når behovet opstår.
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Arbejdstiden forventes at være 30-37 timer/uge i tidsrummet 06:00-16:00.

Ansøgning
Lyder dette som en spændende stilling for dig, så send din ansøgning med vedlagt CV via nedenstående link inden den 21. april 2019. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi møder den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Facility Manager René Panduro på 40 33 76 92 eller Køkkenchef Jesper Rincker Deurell på 22 94 15 29.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.
ISS Facility Services A/SAarhus C2019-04-02T00:00:002019-04-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper/køkkenassistent til daginstitutionen Grøndalen (vikariat)

Grøndalen

København NV
Vi søger en vikar til Grøndalens køkken. Grøndalens køkken er én af tre køkkener i Klynge BV-C. I alt er der otte ansatte alle har et godt samarbejde og hjælper hinanden, hvor der måtte være behov. Køkkenet i Grøndalen er et produktionskøkken, der o...
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:19. april 2019

Køkkenmedhjælper til institutionerne De 5 Årstider og Hoppeland på Amager

Amager Klynge E

København S
Genopslag Vil du være med til at lave god og sund mad til vores 82 dejlige børn? Vi søger en køkkenmedhjælper til Klynge E i Område Amager. Du skal arbejde henholdsvis i institutionen De 5 årstider på Englandsvej og i Idrætsinstitutionen Hoppeland p...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:29. april 2019

Køkkenmedarbejder til Bistro Couloir

COULOIR ApS

København S
Bistro Couloir er et af de sidste nye skud på stammen - I hotellet CPH Studio hotels, ligger vores lille perle - Bistroen! Bistro Couloir bespiser størstedelen af hotellets gæster - både til morgenmad og til aften! Ligesom hotellet hjælper med opbak...
Indrykket:24. marts 2019
Udløbsdato:19. maj 2019

Restaurant Flammen København søger en udskærer

HCA, København

København V
Brænder du for at give vores gæster hyggelige oplevelser imens du styrer grillen, så send os en ansøgning hurtigst muligt.Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forventer...
Indrykket:2. april 2019
Udløbsdato:21. april 2019

ISS søger serviceminded kantineassistent til kantine i Aarhus N

ISS Facility Services A/S

Aarhus C
Servicering af kunder ISS søger en kantineassistent cater ernæringsassistent eller kok til en af vores kunder i Aarhus N. Som kantineassistent bliver du en del af et køkkenteam bestående af 6-7 medarbejdere og indgår i et samlet serviceteam på 18-20...
Indrykket:2. april 2019
Udløbsdato:21. april 2019