Deltids stilling som Innovations - og engagementskoordinator i vores helt nye indsats Futureland

Har du lyst til at arbejde med unge mellem 15 og 25 år og motivere dem til at deltage i et nyt handlekraftigt fællesskab? Kan du kombinere produktudvikling og viden om fortiden? Kan du skabe rammer hvor der er plads til kreativ tænkning der kan omsættes til konkrete løsninger og skarpe produkter? Har du både en aktivist og en metodiker i dig? Så skal du søge denne deltids stilling som Innovations - og engagementskoordinator i vores helt nye indsats Futureland.

 

De unge ejer fremtiden, og Futureland skal blive til et nyt inkubationsmiljø og en model, hvor unge viser vejen. Futureland skal stimulere både til entreprenørskab, aktivisme og hverdagsdemokrati, og ikke mindst, med afsæt i inspiration fra historien, være udstillingsvindue for en fremtid bygget på oplyst sammenhængskraft.

Lejre Kommune har startet projektet og søger nu en dygtig medarbejder, der kan aktivere unge og fastholde dem i meningsfyldte aktiviteter.

 

Om jobbet – tæt på de unge

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Rekruttere unge, primært mellem 15 og 25 år.
  • Udvikle nye koncepter for målgruppen, herunder CAMP, FESTIVAL og POP-UP-AKTIVITETER.
  • Gennemføre af aktiviteter med målgruppen
  • Kommunikation
  • Enkelte administrative følgeopgaver

Om dig 

Vi ønsker os en kollega, som både kan arbejde efter drømme og visioner og har redskaber til at gennemføre det lavpraktiske rugbrødsarbejde. Du behøver ikke have specialiseret historiefaglig viden, men det er afgørende at du interesserer dig for idéer, løsninger, kreativitet, med udgangspunkt i at det er meget at hente fra fortiden. Måske har du en professionsbacheloruddannelse i innovation og entrepreneurship? Måske er du kandidat i Spatial Designs and Society? Eller er det performance-design der er dit fag? Det kan også være du er i gang med dit sidste år på din uddannelse.

 

Uanset uddannelse skal du være:

  • Engageret og have relevant erfaring – vi forventer at du har erfaring med unge, og kan vise til positive resultater, hvor dit engagement har været afgørende.
  • handlekraftig – du skal kunne gennemføre processer fra Idé til handling, og som kan understøtte vores idégrundlag.
  • Have gennemslagskraft – det er afgørende, at du kan kommunikere målrettet på flere niveauer. Både til målgruppen, til samarbejdspartnere, til investorer, til pressen og til borgerne.
  • Omstillingsparat - arbejdet vil kræve at du en gang i mellem også kan være tilgængelig når de unge er det.

Om os – du bliver en del af et team og en del af en spændende fremtid

Du bliver en del af teamet i Udvikling & Kommunikation under Koncernsekretariatet, der har opgaven med at søsætte Futureland. Du vil referere til centerchefen, og i det daglige vil du arbejde og sparre med en projektleder, der også bliver din nærmeste kollega.

Dit arbejdssted bliver Rådhuset i Allerslev, Lejrevej 15, 4330 Lejre. Rådhuset ligger tæt på stationen, og 35 min fra København H.

 

Løn og ansættelse

Stillingen ønskes besat pr. 15/5 2018, eller hurtigst mulig derefter. Stillingen er tidsbegrænset med ophør oktober 2019. Den ugentlige arbejdstid er 21 timer. Der kan blive tale om forlængelse samt mulighed for yderligere timer.

Løn efter gældende overenskomst med en lønramme svarende til løntrin 4 (Dansk magisterforening).

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 19, tirsdag d. 8. maj i tidrummet kl. 9-15.

 

Sådan søger du

Send en ansøgning til mnys@lejre.dk senest 2/5 2018 kl. 12. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Projektleder Mari Schmidt på mail mnys@lejre.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Servicekoordinator med teknisk baggrund - Herlev

PEEQ ApS

Roskilde
PEEQ søger for Dr ger Danmark A S Om Dr ger Danmark A S I mere end 125 år har Dr ger været synonymt med tryghed og sikkerhed. Dr ger er en af de største internationale producenter af sikkerhedsløsninger og medicinsk teknisk udstyr og er repræsentere...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Lejre Kommune søger demenskoordinator, som vil udvikle kommunens demensindsats

Center for Velfærd og Omsorg - CVO

Ringsted
Vi mangler n af tre! Brænder du for demensområdet og vil du være med til at skabe det bedst mulige liv for mennesker med demens og deres pårørende? Er du empatisk, initiativrig og kan du støtte, motivere og inspirere andre? Så er du måske vores nye ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Ambitiøs udviklingskoordinator til Kildegården

Roskilde Kommune - Kultur og Idræt

Roskilde
Roskilde Kommune er i vækst, og vi har søsat en masse spændende og ambitiøse udviklingsprojekter på idræts- og kulturområdet. Et af disse projekter er Kildegården, Roskildes Kommunes nye kraftcenter for Kultur og Idræt, der indvies i september 2018....
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:4. juni 2018