Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Deltids Tjener søges

Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329942699Phoenix-21b508cb12019-01-15T00:00:00Deltids Tjener søges

Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.

2019-03-04T19:51:29.560 Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.11Jobnet21b508cb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-12T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3435802SHANGRILA RESTAURANT ApS11Ndr.Ringgade 63A4200SlagelseDKDanmark0
joycelili0746_294@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent694271JobNet493109549310951000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=21b508cbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=21b508cbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=21b508cb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=21b508cb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgDeltids Tjener søges12007991Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360128191Li Lijoycelili0746_294@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330085426serveringsmedarbejder til events (pølsevogne - grillarrangementer mm)Robot Vi søger omgående en ny medarbejder, da vi har forrygende travlt.- Vi er Danmarks største firma med udlejning af pølsevogne mm - med ca 4000 arrangementer om året - fødselsdage, åbent hus arrangementer, rejsegilder, bryllup mm. Vi arbejder alle dage og hele døgnet.- Vi har overenskomst og søger stabile medarbejdere.- Håber at høre fra dig hurtigst muligt.-

Vi søger omgående en ny medarbejder, da vi har forrygende travlt.-

 

Vi er Danmarks største firma med udlejning af pølsevogne mm - med ca 4000 arrangementer om året - fødselsdage, åbent hus arrangementer, rejsegilder, bryllup mm.

Vi arbejder alle dage og hele døgnet.-

Vi har overenskomst og søger stabile medarbejdere.-

Håber at høre fra dig hurtigst muligt.-

  

EVENT EKSPERTEN ApSSlagelse2019-09-06T00:00:002019-10-30T00:00:00
330098935faguddannet tjener søges til Hotel & KonferencestedRobot Tjener søges på Vilcon Hotel Konferencegaard. Er det dig vi mangler til at indgå i vores lille familie? Vi står og mangler en faglært tjener på fuldtid pr. 01.11.2019 Om dig: Du er faglært tjener med et godt drive og sans for dine gæster. Du sætter en stor ære i dit fag og har en god portion faglig stolthed. Du har en god indsigt i vinens verden. Du skal kunne tage ansvar og have et godt overblik, selv i stressede situationer. Du er ikke færdig med at lære og udvikle dig. Du har altid kunden i centrum Du er fag-fleksibel. Du er rutineret bruger af kasse-system Dine arbejdsopgaver består af: Servicering af vores gæster. Oplæring og styring af vores reservetjenere. Opsætning og klargøring af kursuslokaler, herunder klargøring af av udstyr. Opdækning til selskaber. Afvikling af selskaber og kurser. Oplæring af elever. Morgenvagter med tilberedning af morgenmad samt ind- og udtjekning af gæster. Lettere rengøring af lokaler. Vi tilbyder: Gode kollegaer i et ungt team. De bedste gæster. Ansvarsfuldt job Højt fagligt miljø Primært består vores gæster af 70 konference gæster, 20 selskabs gæster og 10 hotelgæster. Vilcon Hotel og Konferencegaard er et 4- stjernet konferencehotel se her, hvor kvalitet på såvel faciliteter, mad, vine og service er i top. Derfor har vi stor efterspørgsler på såvel konferencer som selskaber. Lyder overstående job som noget for dig, send da din ansøgning med cv på e-mail til F B chef Thue Nielsen Thue@vilcon.dk. Du kan altid se mere om os på vores hjemmeside www.vilconhk.dk

Tjener søges på Vilcon Hotel & Konferencegaard.

Er det dig vi mangler til at indgå i vores lille familie?

Vi står og mangler en faglært tjener på fuldtid pr. 01.11.2019

Om dig:

Du er faglært tjener med et godt drive og sans for dine gæster. Du sætter en stor ære i dit fag og har en god portion faglig stolthed.
Du har en god indsigt i vinens verden.
Du skal kunne tage ansvar og have et godt overblik, selv i stressede situationer.
Du er ikke færdig med at lære og udvikle dig.
Du har altid kunden i centrum
Du er fag-fleksibel.
Du er rutineret bruger af kasse-system

Dine arbejdsopgaver består af:
Servicering af vores gæster.
Oplæring og styring af vores reservetjenere.
Opsætning og klargøring af kursuslokaler, herunder klargøring af av udstyr.
Opdækning til selskaber.
Afvikling af selskaber og kurser.
Oplæring af elever.
Morgenvagter med tilberedning af morgenmad samt ind- og udtjekning af gæster.
Lettere rengøring af lokaler.
 

Vi tilbyder:
Gode kollegaer i et ungt team.
De bedste gæster.
Ansvarsfuldt job
Højt fagligt miljø
Primært består vores gæster af 70% konference gæster, 20 %  selskabs gæster og 10% hotelgæster.

Vilcon Hotel og Konferencegaard er et  4- stjernet konferencehotel – se her, hvor kvalitet på såvel faciliteter, mad, vine og service er i top. Derfor har vi stor efterspørgsler på såvel konferencer som selskaber.

Lyder overstående job som noget for dig, send da din ansøgning med cv på e-mail til F&B chef Thue Nielsen Thue@vilcon.dk.

Du kan altid se mere om os på vores hjemmeside www.vilconhk.dk

VILCON ApSSlagelse2019-10-02T00:00:002019-10-20T00:00:00
330098231Udadvendte og servicemindede tjenere søges til italiensk restauranter i NæstvedRobot Beskrivelse. I samarbejde med de øvrige tjenere har du ansvaret for, at give gæsterne en uforglemmelig restaurant-oplevelse. Du bliver restaurantens ansigt ud ad til og kommer til at arbejde tæt sammen med både tjenere, kokke, køkkenchef og restaurantchef. Du skal være med til at skabe en restaurant, hvor lokale har lyst til at spise og hvor et stigende antal gæster taler om restauranten som et af de bedste spisesteder i byen. Udover at levere en eminent service, skal du også bidrage med rengøring af restauranten. Arbejdstider Der er tale om en deltidsansættelse på ca. 15-20 timer om ugen med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiderne er i tidsrummet mandag-søndag kl. 15.30-22.00. Der udarbejdes en vagtplan for en uge af gangen. Om virksomheden Restauranterne Italia i Næstved C, er en familieejet italiensk restaurant. I mere end 25 år har ejeren, med sin italienske oprindelse, stolt kræset om specialiteterne i sit køkken og han arbejder stadig tæt sammen med kokkene på restauranten, om konstant at udvikle smagfulde retter. Virksomheden beskæftiger omkring 10 medarbejdere heriblandt kokke, tjenere og restaurantchefer. Tempoet er højt og der efterstræbes høj kvalitet og service. Om dig Erfaring fra faget er et krav, mens uddannelse er mindre relevant. Det vigtigste er, at du er udadvendt og smilende og har et højt serviceniveau. Du har en god udstråling og dit humør smitter. Du motiveres af at arbejde i et højt arbejdstempo og arbejder effektivt og målrettet. Du trives med praktiske opgaver og på stille dage er du ikke bange for at gå til hånde. Du arbejder struktureret og med et højt serviceniveau, sætter du en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Du er hjælpsom og god til at omgås forskellige slags mennesker, og i pressede situationer holder du hovedet koldt og tager tingene med et smil. Sprog Det er et krav at du taler og forstår dansk. Ansøgningsproces Vi behandler ansøgninger løbende. Send dit cv, ansøgning samt vellignende foto til Mette Svarrer på e-mail adresse info@italia-naestved.dk. Skriv ATT: Mette Svarrer i emnefeltet af mailen.

Beskrivelse.


I samarbejde med de øvrige tjenere har du ansvaret for, at give gæsterne en uforglemmelig restaurant-oplevelse. Du bliver restaurantens ansigt ud ad til og kommer til at arbejde tæt sammen med både tjenere, kokke, køkkenchef og restaurantchef. Du skal være med til at skabe en restaurant, hvor lokale har lyst til at spise og hvor et stigende antal gæster taler om restauranten som et af de bedste spisesteder i byen.

Udover at levere en eminent service, skal du også bidrage med rengøring af restauranten.

 

Arbejdstider

 

Der er tale om en deltidsansættelse på ca. 15-20 timer om ugen med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiderne er i tidsrummet mandag-søndag kl. 15.30-22.00. Der udarbejdes en vagtplan for en uge af gangen.

 

Om virksomheden

 

Restauranterne Italia i Næstved C, er en familieejet italiensk restaurant. I mere end 25 år har ejeren, med sin italienske oprindelse, stolt kræset om specialiteterne i sit køkken og han arbejder stadig tæt sammen med kokkene på restauranten, om konstant at udvikle smagfulde retter. Virksomheden beskæftiger omkring 10 medarbejdere – heriblandt kokke, tjenere og restaurantchefer. Tempoet er højt og der efterstræbes høj kvalitet og service.

 

Om dig

 

Erfaring fra faget er et krav, mens uddannelse er mindre relevant. Det vigtigste er, at du er udadvendt og smilende og har et højt serviceniveau. Du har en god udstråling og dit humør smitter. Du motiveres af at arbejde i et højt arbejdstempo og arbejder effektivt og målrettet. Du trives med praktiske opgaver og på stille dage er du ikke bange for at gå til hånde. Du arbejder struktureret og med et højt serviceniveau, sætter du en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Du er hjælpsom og god til at omgås forskellige slags mennesker, og i pressede situationer holder du hovedet koldt og tager tingene med et smil.

 

Sprog

 

Det er et krav at du taler og forstår dansk.

 

Ansøgningsproces

 

Vi behandler ansøgninger løbende. Send dit cv, ansøgning samt vellignende foto til Mette Svarrer på e-mail adresse info@italia-naestved.dk. Skriv ATT: Mette Svarrer i emnefeltet af mailen.

RISTORANTE ITALIA ApSNæstved2019-10-01T00:00:002019-11-22T00:00:00
330107782Serviceringsmedarb.søges.Robot tatami sushi søge en ny serveringsmedarb. du skulle kunne arb. en hverdags vagt samt hver anden weekend...jobbet er veleget som fritidsjob ved siden af skole.det er en fordeler hvis du har tjener køkkenmedarb. erfaringarb det er et krav at du skal kan tale dansk. Høre du ik fra os inden for en måned, er stilling besat til anden side, vi vil gemme din ansøgninger i 1 måned, og kontakt til jer når vi har bruge for mere.send din ansøgning til tatamisushi4200@hotmail.com

tatami sushi søge en ny serveringsmedarb. du skulle kunne arb. en hverdags vagt samt hver anden weekend...jobbet er veleget som fritidsjob ved siden af skole.det er en fordeler hvis du har tjener/køkkenmedarb. erfaringarb´det er et krav at du skal kan tale dansk. 

Høre du ik fra os inden for en måned, er stilling besat til anden side, vi vil gemme din ansøgninger i 1 måned, og kontakt til jer når vi har bruge for mere.send din ansøgning til tatamisushi4200@hotmail.com

tatami sushiNæstved2019-10-16T00:00:002019-11-01T00:00:00
330103617TJENER/SERVERINGSMEDARBEJDERRobot TJENER SØGES Tjener med erfaring søges, på deltid. Ferdinands Bøfhus, Ringsted søger erfarne tjenere, der formår at give deres gæster en personlig og unik oplevelse!Ferdinands Bøfhus, Ringsted er en virksomhed der har travlt og er i konstant udvikling, og derfor søger vi nu erfarne tjenere.Vi er et ungt og dynamisk team, der driver vores restaurant, med stor lyst og passion for at give vores gæster en enestående oplevelse. Det gode produkt kommer fra vores medarbejdere, og vi tror på at et godt arbejdsmiljø samt fantastiske kollegaer, netop er den opskrift der skal til, for at kunne levere det bedste til vores gæster. Vi er derfor på udkig efter erfarne og stabile tjenere, der har lyst til at give deres gæster en personlig og unik service.Dine kvalifikationer*Det er en fordel hvis du har erfaring som tjener fra caf eller restaurant*Du kan holde overblikket i pressede situationer*Du trives i et miljø med højt arbejdstempo*Du er selvkørende, stabil og ansvarsbevidst*Du møder udfordringer med en positiv indstilling og kan samarbejde problemfrit med ledere og kollegaer*Du er fleksibel omkring arbejdstider, og kan arbejde både i hverdage og weekender*Du taler og forstår dansk*Du kan trives på et ungt og dynamisk teamVi tilbyder*En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer, i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.*Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer godt på vores gæster og hinanden*En masse spændende og sjove oplevelser både på og udenfor arbejdspladsen.*En stilling på timebasis (deltid). Arbejdstider vil være i aftentimerne og primært weekend.*Løn efter kvalifikationer.AnsøgningFor at søge jobbet send ansøgning og CV med et vellignende billede til info@ferdinands.dkAnsøgningsfristen er løbende, og vi vil løbende kalde ind til samtaler.Tiltrædelse efter aftale.

TJENER SØGES

Tjener med erfaring søges, på deltid. 

Ferdinands Bøfhus, Ringsted søger erfarne tjenere, der formår at give deres gæster en personlig og unik oplevelse!

Ferdinands Bøfhus, Ringsted er en virksomhed der har travlt og er i konstant udvikling, og derfor søger vi nu erfarne tjenere.

Vi er et ungt og dynamisk team, der driver vores restaurant, med stor lyst og passion for at give vores gæster en enestående oplevelse. Det gode produkt kommer fra vores medarbejdere, og vi tror på at et godt arbejdsmiljø samt fantastiske kollegaer, netop er den opskrift der skal til, for at kunne levere det bedste til vores gæster. Vi er derfor på udkig efter erfarne og stabile tjenere, der har lyst til at give deres gæster en personlig og unik service.

Dine kvalifikationer

*Det er en fordel hvis du har erfaring som tjener fra café eller restaurant

*Du kan holde overblikket i pressede situationer

*Du trives i et miljø med højt arbejdstempo

*Du er selvkørende, stabil og ansvarsbevidst

*Du møder udfordringer med en positiv indstilling og kan samarbejde problemfrit med ledere og kollegaer

*Du er fleksibel omkring arbejdstider, og kan arbejde både i hverdage og weekender

*Du taler og forstår dansk

*Du kan trives på et ungt og dynamisk team

Vi tilbyder

*En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer, i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.

*Vi sætter pris på et godt samarbejde, hvor vi passer godt på vores gæster og hinanden

*En masse spændende og sjove oplevelser – både på og udenfor arbejdspladsen.

*En stilling på timebasis (deltid). Arbejdstider vil være i aftentimerne og primært weekend.

*Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning

For at søge jobbet – send ansøgning og CV med et vellignende billede til info@ferdinands.dk

Ansøgningsfristen er løbende, og vi vil løbende kalde ind til samtaler.

Tiltrædelse efter aftale.

Ferdinands BøfhusRingsted2019-10-09T00:00:002019-12-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

serveringsmedarbejder til events (pølsevogne - grillarrangementer mm)

EVENT EKSPERTEN ApS

Slagelse
Vi søger omgående en ny medarbejder, da vi har forrygende travlt.- Vi er Danmarks største firma med udlejning af pølsevogne mm - med ca 4000 arrangementer om året - fødselsdage, åbent hus arrangementer, rejsegilder, bryllup mm. Vi arbejder alle dage...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019

faguddannet tjener søges til Hotel & Konferencested

VILCON ApS

Slagelse
Tjener søges på Vilcon Hotel Konferencegaard. Er det dig vi mangler til at indgå i vores lille familie? Vi står og mangler en faglært tjener på fuldtid pr. 01.11.2019 Om dig: Du er faglært tjener med et godt drive og sans for dine gæster. Du sætter ...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:20. oktober 2019

Udadvendte og servicemindede tjenere søges til italiensk restauranter i Næstved

RISTORANTE ITALIA ApS

Næstved
Beskrivelse. I samarbejde med de øvrige tjenere har du ansvaret for, at give gæsterne en uforglemmelig restaurant-oplevelse. Du bliver restaurantens ansigt ud ad til og kommer til at arbejde tæt sammen med både tjenere, kokke, køkkenchef og restaura...
Indrykket:1. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019

Serviceringsmedarb.søges.

tatami sushi

Næstved
tatami sushi søge en ny serveringsmedarb. du skulle kunne arb. en hverdags vagt samt hver anden weekend...jobbet er veleget som fritidsjob ved siden af skole.det er en fordeler hvis du har tjener køkkenmedarb. erfaringarb det er et krav at du skal k...
Indrykket:16. oktober 2019
Udløbsdato:1. november 2019

TJENER/SERVERINGSMEDARBEJDER

Ferdinands Bøfhus

Ringsted
TJENER SØGES Tjener med erfaring søges, på deltid. Ferdinands Bøfhus, Ringsted søger erfarne tjenere, der formår at give deres gæster en personlig og unik oplevelse!Ferdinands Bøfhus, Ringsted er en virksomhed der har travlt og er i konstant udvikli...
Indrykket:9. oktober 2019
Udløbsdato:2. december 2019