Deltids Tjener søges

Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329942699Phoenix-21b508cb12019-01-15T00:00:00Deltids Tjener søges

Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.

Restauranten søger deltids tjener på 10-15 timer ugentligt, gerne være over 18 år og bosat i slagelse kommune. Arbejdstiderne ligger om aften både i hverdag og i weekend.11Jobnet21b508cb100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-12T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3435802SHANGRILA RESTAURANT ApS11Ndr.Ringgade 63A4200SlagelseDKDanmark0
joycelili0746_294@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent694271JobNet493109549310951000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=21b508cbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=21b508cbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=21b508cb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=21b508cb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgEr du den nye Tjener i SHANGRILA RESTAURANT ApS?12007991Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360128191Li Lijoycelili0746_294@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329949282Serviceringsmedarb.søges.Robot tatami sushi søge en ny serveringsmedarb. du skulle kunne arb. en hverdags vagt samt hver anden weekend...jobbet er veleget som fritidsjob ved siden af skole.det er en fordeler hvis du har tjener køkkenmedarb. erfaringarb det er et krav at du skal kan tale dansk.PS.det er en fordele hvis du har kørekort. Høre du ik fra os inden for en måned, er stilling besat til anden side, vi vil gemme din ansøgninger i 2 måned, og kontakt til jer når vi har bruge for mere.send din ansøgning til tatamisushi4200@hotmail.com

tatami sushi søge en ny serveringsmedarb. du skulle kunne arb. en hverdags vagt samt hver anden weekend...jobbet er veleget som fritidsjob ved siden af skole.det er en fordeler hvis du har tjener/køkkenmedarb. erfaringarb´det er et krav at du skal kan tale dansk.PS.det er en fordele hvis du har kørekort.

Høre du ik fra os inden for en måned, er stilling besat til anden side, vi vil gemme din ansøgninger i 2 måned, og kontakt til jer når vi har bruge for mere.send din ansøgning til tatamisushi4200@hotmail.com

Tatami sushi v/Yun chenSlagelse2019-01-27T00:00:002019-03-24T00:00:00
329946888Tjenerjob med erfaring fra restaurant - timeløn kr. 150,-Robot Restaurant Superbowl Golfcenter Slagelse søger på grund af ekstra travlhed personer med erfaring for servering i restaurant samt interesse for salg bag baren. Må kunne tiltræde hurtigst muligt. Du skal være god til service og have et smittende smil, så vore gæster føler sig godt tilpas. Desuden må du være indstillet på, at dine vagter er placeret i aftentimerne hovedsageligt fredage lørdage, men vagter på hverdage og søndage er også mulige.Vagterne fastsættes i forhold til, hvornår gæsterne kommer i huset, i vor højsæson (ultimo september - ultimo april). Du skal som minimum have erfaring fra tidligere job i caf eller restaurant med servering af mad, afrydning og opdækning have gode regneegenskaber og tidligere prøvet kassebetjening kunne lide at arbejde i teams - men også kunne arbejde selvstændigt have interesse i at yde den bedste service og stadigvæk med et smil, selvom det er sent på aftenen kunne dansk i skrift og tale Er du interesseret, send os venligst din snarlige ansøgning, vedlagt foto, CV samt kopi af straffeattest som e-mail til info@superbowl.dk att. Susanne Hansen.

Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse søger på grund af ekstra travlhed personer med erfaring for servering i restaurant samt interesse for salg bag baren. Må kunne tiltræde hurtigst muligt.

Du skal være god til service og have et smittende smil, så vore gæster føler sig godt tilpas. Desuden må du være indstillet på, at dine vagter er placeret i aftentimerne hovedsageligt fredage/lørdage, men vagter på hverdage og søndage er også mulige.
Vagterne fastsættes i forhold til, hvornår gæsterne kommer i huset, i vor højsæson (ultimo september - ultimo april). 
 

Du skal som minimum

 • have erfaring fra tidligere job i café eller restaurant med servering af mad, afrydning og opdækning
 • have gode regneegenskaber og tidligere prøvet kassebetjening
 • kunne lide at arbejde i teams - men også kunne arbejde selvstændigt
 • have interesse i at yde den bedste service og stadigvæk med et smil, selvom det er sent på aftenen
 • kunne dansk i skrift og tale

Er du interesseret, send os venligst din snarlige ansøgning, vedlagt foto, CV samt kopi af straffeattest som e-mail til info@superbowl.dk att. Susanne Hansen.

 

Restaurant Superbowl & Golfcenter SlagelseSlagelse2019-01-22T00:00:002019-03-19T00:00:00
329960312Tjenervikar til Slagelse søges for kundeRobot Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde. Hovedparten af arbejdet vil ligge fredag og eller lørdag aften, men for den rette medarbejder er der god mulighed for timer i dagtimerne på hverdage også. Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt. Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse, som ligger i Slagelse Kommune, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato. Vi tilbyder: Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser Oplysninger om faste stillinger, når de opstår Fornuftig og gennemskuelig løn Afvekslende arbejdsopgaver Muligheden for at få lidt ekstra på CV et En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til tjenerfaget inden for selskaber, konferencer og a la carte. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som overtjener ved større arrangementer. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært, eller som minimum har omfattende brancheerfaring Taler et flydende dansk, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende meget gerne i bil af praktiske årsager Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning. Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde.

Hovedparten af arbejdet vil ligge fredag og/eller lørdag aften, men for den rette medarbejder er der god mulighed for timer i dagtimerne på hverdage også.

Afhængig af dig og dine ønsker kan der tilbydes 0-37 timer ugentligt.

Arbejdet udføres efter behov på kundens adresse, som ligger i Slagelse Kommune, om end kunden har flere afdelinger rundt om på Sjælland, som du kan blive tilbudt arbejde i, såfremt dine ønsker og kundens behov stemmer overens.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

 • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
 • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
 • Fornuftig og gennemskuelig løn
 • Afvekslende arbejdsopgaver
 • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
 • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til tjenerfaget inden for selskaber, konferencer og a la carte. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som overtjener ved større arrangementer.

 

Vi forventer, at du:

 • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
 • Er faglært, eller som minimum har omfattende brancheerfaring
 • Taler et flydende dansk, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
 • Er selvtransporterende – meget gerne i bil af praktiske årsager
 • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vores behov for dig opstår med varierende varsel, så vi foretrækker kandidater, der kan træde til såvel akut som efter skemaplanlægning.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

Vikar og Gastronomi IVSSlagelse2019-02-13T00:00:002019-03-31T00:00:00
329957835Ristorante Italy & Italy, Torvet 1c, Ringsted, søger erfaren tjener/serveringsmedarbejder.Robot Ristorante Italy Italy har travlt, og vi søger derfor en erfaren tjener serveringsmedarbejder. Stillingen er deltid - men kan, for den rette person, blive til fuldtid. Personen skal have dokumenteret erfaring indenfor branchen og have karisma, være positiv, udadvendt og af glad sind. Personen skal være præsentabel og veltalende. Vi tilbyder en positivt arbejdsplads og lønniveau efter kvalifikationer, dog mindst indenfor overenskomst. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ristorante Italy & Italy har travlt, og vi søger derfor en erfaren tjener/serveringsmedarbejder.

Stillingen er deltid - men kan, for den rette person, blive til fuldtid.

Personen skal have dokumenteret erfaring indenfor branchen og have karisma, være positiv, udadvendt og af glad sind. Personen skal være præsentabel og veltalende.

Vi tilbyder en positivt arbejdsplads og lønniveau efter kvalifikationer, dog mindst indenfor overenskomst.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

ITALY & ITALY V/MAURIZIO MOSCONIRingsted2019-02-08T00:00:002019-04-05T00:00:00
329946630Tjener søges til Bjerregaards RestaurationerRobot Bjerregaards Restaurationer søger personale primært til det nye skud på stammen, Traktørstedet Pomle Nakke på øst Falster. Som vores nye medarbejder bliver du en del af familien, som består af Bårse Samlingshus, Fru Bjerregaards smørrebrød og traktørstedet Pomle Nakke. Vi er en alsidig virksomhed, som sætter pris på det traditionelle køkken, og det gode værtskab. Da det er vores første sæson på Falster, skal du være med til at udvikle et dansk traktørsted, så det bliver en rig oplevelse for de mange besøgende i vores a la carte restaurant. Vores forretninger i Bårse er baseret på afvikling af selskaber og events, samt vores smørrebrødsforretning der er i rivende udvikling. Vi forventer du besidder disse egenskaber: Gerne faglært. Er fleksibel. Brænder for god service. Er ansvars bevidst. Kan holde hovedet koldt under pressede situationer. Har kørekort og bil. Stillingen er på deltid og løn fastsættes efter kvalifikationer. Arbejdstiden er placeret i tidsrummet 8:30 til 02:00. Start d. 1 5,2019. Kan du se dig selv være en del af vores team, så send en ansøgning til chicajensen@gmail.com Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Simon Bjerregaard på tlf.: 55990116

Bjerregaards Restaurationer søger personale primært til det nye skud på stammen, Traktørstedet Pomle Nakke på øst Falster.

Som vores nye medarbejder bliver du en del af familien, som består af Bårse Samlingshus, Fru Bjerregaards smørrebrød og traktørstedet Pomle Nakke. Vi er en alsidig virksomhed, som sætter pris på det traditionelle køkken, og det gode værtskab.

Da det er vores første sæson på Falster, skal du være med til at udvikle et dansk traktørsted, så det bliver en rig oplevelse for de mange besøgende i vores a la carte restaurant.

Vores forretninger i Bårse er baseret på afvikling af selskaber og events, samt vores smørrebrødsforretning der er i rivende udvikling.

Vi forventer du besidder disse egenskaber:

 • Gerne faglært.
 • Er fleksibel.
 • Brænder for god service.
 • Er ansvars bevidst.
 • Kan holde hovedet koldt under pressede situationer.
 • Har kørekort og bil. 

Stillingen er på deltid og løn fastsættes efter kvalifikationer. Arbejdstiden er placeret i tidsrummet 8:30 til 02:00.

Start d. 1/5,2019.

Kan du se dig selv være en del af vores team, så send en ansøgning til chicajensen@gmail.com

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Simon Bjerregaard på tlf.: 55990116

 

Bårse SamlingshusPræstø2019-01-22T00:00:002019-03-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Serviceringsmedarb.søges.

Tatami sushi v/Yun chen

Slagelse
tatami sushi søge en ny serveringsmedarb. du skulle kunne arb. en hverdags vagt samt hver anden weekend...jobbet er veleget som fritidsjob ved siden af skole.det er en fordeler hvis du har tjener køkkenmedarb. erfaringarb det er et krav at du skal k...
Indrykket:27. januar 2019
Udløbsdato:24. marts 2019

Tjenerjob med erfaring fra restaurant - timeløn kr. 150,-

Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse

Slagelse
Restaurant Superbowl Golfcenter Slagelse søger på grund af ekstra travlhed personer med erfaring for servering i restaurant samt interesse for salg bag baren. Må kunne tiltræde hurtigst muligt. Du skal være god til service og have et smittende smil,...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:19. marts 2019

Tjenervikar til Slagelse søges for kunde

Vikar og Gastronomi IVS

Slagelse
Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af tjeneropgaver hos erhvervskunde. Hovedparten af arbejdet vil ligge fredag og eller lørdag aften, men for den rette medarbejder er der god mulighed for timer i dagtim...
Indrykket:13. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Ristorante Italy & Italy, Torvet 1c, Ringsted, søger erfaren tjener/serveringsmedarbejder.

ITALY & ITALY V/MAURIZIO MOSCONI

Ringsted
Ristorante Italy Italy har travlt, og vi søger derfor en erfaren tjener serveringsmedarbejder. Stillingen er deltid - men kan, for den rette person, blive til fuldtid. Personen skal have dokumenteret erfaring indenfor branchen og have karisma, være ...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:5. april 2019

Tjener søges til Bjerregaards Restaurationer

Bårse Samlingshus

Præstø
Bjerregaards Restaurationer søger personale primært til det nye skud på stammen, Traktørstedet Pomle Nakke på øst Falster. Som vores nye medarbejder bliver du en del af familien, som består af Bårse Samlingshus, Fru Bjerregaards smørrebrød og traktø...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:17. marts 2019