Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Deltidsmedarbejder til vores omstilling i Hørsholm

I vores telefonomstilling søger vi en ny kollega, som skal være med til at sikre, at vi altid kan yde en god service til vores kunder. ?Det afgørende for os er, at du kan arbejde 12 - 15 timer om ugen fast, og at du derudover er fleksibel og kan træde til i forbindelse med ferie og sygdom.

Opgaverne

Du vil sammen med to kollegaer indgå i et team der håndterer telefoner til hele Fog koncernen. Hverdagen er travl og telefonerne ringer hele tiden med kunder, leverandører og medarbejdere, der skal hjælpes videre til den rette kontaktperson eller den rette afdeling.


Dine kvalifikationer

Du skal være vant til og klar til at arbejde i et hektisk miljø, hvor telefonerne ringer hele tiden. Har du erfaring med arbejdet i en omstilling vil det være en stor fordel men ikke et krav – oplæring vil finde sted. Du skal være serviceminded og hjælpsom, og du skal bevare det gode humør – også når der er travlt. Har du erfaring fra trælast eller byggecenter vil det være en fordel, fordi du dermed vil have nemmere ved at sætte dig ind i, hvordan organisationen er bygget op hos os.

Endelig skal du have lyst til at indgå i et team, som er meget selvstyrende og afhængigt af et rigtig godt samarbejde.


Vi tilbyder

En stilling hvor du fast arbejder 12 -15 timer om ugen fordelt i tidsrummet mandag til fredag kl. 12.00 – 16.00. Derudover skal du kunne træde til 3-4 dage ugentligt i sommerferieperioden, hvor de andre medarbejdere i omstillingen afvikler ferie. I år vil det være i ugerne 27 til 32. Derudover har vi brug for din hjælp i forbindelse med andre ferier, uddannelse eller sygdom.

Telefonerne skal være bemandet mellem kl. 7.00 og kl. 16.00 på hverdage, og der udarbejdes løbende vagtplan, som så vidt det er muligt, tilpasses medarbejdernes ønsker. De fleste af dine timer vil være planlagt på forhånd, men vi har også behov for at kunne indkalde dig med meget kort varsel i forbindelse med sygdom.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og favorable personaleforhold såsom pensionsordning, sundhedsforsikring, firmasommerhus, personalekøbsordning og firmaarrangementer.

Søg stillingen via linket i dette opslag. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du er meget velkommen til at kontakte Lise Lotte Erichsen på telefon 45 26 62 94. Tiltrædelse snarest muligt.

?

Vi glæder os til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://johannesfog.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.