Deltidsstilling i Surftowns Customer Service Team

Vi søger en passioneret kundeservice ildsjæl til customer service

Surftown er en moderne og innovativ virksomhed, beliggende i Københavns bedste kontorlokaler, i Parken – Danmarks nationalstadion. Vi er en af Skandinaviens mest succesfulde og hurtigstvoksende hosting-virksomheder.

Surftowns kundeservice leverer hver dag, året rundt, kundeservice til alle Surftowns webhotel-kunder. Kvalitet er i højsæddet når vi svarer på telefonopkald, chat-henvendelser og e-mails fra vores søde kunder.

Stillingen

Som kollega i Customer Service vil din primære rolle være at yde rådgivning, support og salg til vores dansk- og engelsktalende kunder. Der er tale om mange forskellige løsninger, eksempelvis webhoteller, domæner og forskellige CMS-systemer.

Som en del af vores dedikerede Customer Service team vil du være med til at bidrage til vores ambition om, at levere Danmarks bedste kundeservice indenfor webhosting. Vi har et spændende og til tider hektisk miljø, det er derfor vigtigt at du kan holde mange bolde i luften. I vores kundeservice vil du møde mange forskellige opgaver, vi udfører alt fra små opgaver til de mere tekniske. Du vil som en del af Customer Service også skulle udføre Service Desk opgaver, og bidrage til salget gennem vores indgående kanaler på telefon, chat og e-mails.

 

Vi sørger selvfølgelig for en grundig introduktion og træning i vores produkter og systemer, og der vil være mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og blive en del af vores level 2 support team. 

Dine kvalifikationer

Du er den helt rette kollega til vores afdeling, hvis:

- Du er en kundeservice ildsjæl og brænder for at yde verdensklasse kundeservice

- Du har en serviceminded tilgang til dine opgaver og servicerer kunderne med et smil

- Du har let ved at tilegne dig ny viden, og det motiverer dig at lære mere

- Du har en teknisk baggrund, eller er selvlært i inden for it

- Du har kendskab til de mest brugte CMS systemer så som WordPress, Joomla og Umbraco

- Du er en selvstarter og motiveres af nye udfordringer

- Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau

- Du er ansvarsbevidst og går gerne ”the extra mile” for kunden

- Du er en teamplayer og en god kollega

Det er en fordel hvis

- Du kan programmere PHP 5 eller ASP.NET 4.5 på hobbyniveau
- Du har kendskab til webhosting – gerne både på Windows og Linux 
- Du har kendskab til webdesign eller interesse for programmering

Vi tilbyder

En arbejdsplads med et ungt, professionelt og dedikeret team der brænder for at yde verdensklasse kundeservice, og hjælpe vores kunder. Dit job er spændende og selvstændigt, og du får masser muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Vores virksomhedskultur er præget af en uformel tone, højt engagement og resultatorienteret professionalisme.

Derudover tilbyder vi en fri frugtordning, samt masser af sociale arrangementer.

Der er tale om en deltidsstilling på op til 15 ugentlige timer.
Arbejdstiden er primært placeret i aften- og weekendtimerne.

Ansøg i dag

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så send os en kort ansøgning, samt dit CV. 

https://cohaesio.bamboohr.co.uk/jobs/view.php?id=12

Vil du gerne vide mere inden du sender din ansøgning, så kontakt Customer Service Manager, Marcus Ribbing, på telefon +46734024488.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:11. december 2017
Udløbsdato:5. februar 2018

Kundeservice / Rengørings job i weekenden

KONDIGRAFEN ApS

København
Rengørings- kundeservice job tilbydes i 2 (4) weekender om måneden, samt helligdage, fra 28 til maksimalt 56 timer om måneden, alt efter dine ønsker og vores behov. Vi er rigtigt glade for mange henvendelser på stillingsopslaget, men vi får ofte så ...
Indrykket:12. december 2017
Udløbsdato:1. februar 2018

Customer Service Coordinator

Cohaesio Group

København
As a colleague in Surftowns Danish speaking Customer Service Team, your primary role will be to provide technical support and sales to our Danish and English-speaking customers. There are many different areas like web hosting, domains and different ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. februar 2018

Kundeservicemedarbejder

Repay Finance A/S

København
Virksomheden: Repay Finance A S er en virksomhed i voldsom vækst. Vi er beliggende på Vestergade 18E, 1456 København K - kun 2 minutters gang fra Rådhuspladsen. Du vil indgå i et team bestående af glade og energiske kollegaer. På nuværende tidspunkt...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. januar 2018

Teknisk Kundekonsulent

SITEL DENMARK ApS

København
Sitel søger enestående Kundekonsulenter til teknisk support Har du erfaring med service og support på telefon og mail? Har du teknisk flair, og kan du formidle IT-løsninger i et let forståeligt sprog? Hos Sitel har vi et samarbejde med e-Boks og KMD...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Fuldtidskundeservicemedarbejder med stærke udviklingsmuligheder

Din eCigaret ApS

København
Din eCigaret søger en fuldtidsmedarbejder, hvis primære ansvarsområde er at sørge for den daglige kundeservice. I Denne stilling vil du have store muligheder for at udvikle dine kompetencer, i vores virksomhed som er i stor udvikling. Vi har et dygt...