Demenskonsulent til Sundhedscenter Espens Vænge

Høje-Taastrup Kommune søger:
 
Engagerede demenskonsulenter til styrkelse af demensindsatsen
 
Du bliver en central medarbejder på demensområdet i Høje-Taastrup Kommune, som sammen med resten af demensteamet skal skabe sammenhæng for borgere med demenssygdom og deres pårørende. På baggrund af en vakant stilling og en opnormering søger vi to demenskonsulenter på 37 timer pr. 1. maj 2018.
 
 
Jobbet som demenskonsulent
 
I Høje-Taastrup Kommune er demensområdet højt prioriteret, og derfor har vi valgt at udvide demensteamet med endnu en demenskonsulent for at kunne arbejde endnu mere målrettet med initiativerne i den nationale demenshandlingsplan. Du skal derfor være med til at udvikle og implementere nye indsatser på demensområdet. Demensteamet består af 3 personer, som tilsammen har ansvaret for, at understøtte borgere med demens og deres pårørende, så de kan leve det bedst mulige liv på trods af demenssygdommen.
Som demenskonsulent skal du først om fremmest rådgive og støtte borgere med demens og deres pårørende ud fra en helhedsorienteret tilgang. Herudover skal du samarbejde med mange forskellige faggrupper og bringe din demensfaglighed i spil i forskelligartede situationer i hverdagen. En af dine vigtige opgaver bliver at styrke vidensniveauet og de demensfaglige kompetencer blandt forskellige faggrupper på tværs af kommunen. Du kan læse mere om jobbet som demenskonsulent i Høje-Taastrup i denne funktionsbeskrivelse. Funktionsbeskrivelse for demenskonsulent.
 
Om dig
 

   • Du har en mellemlang sundhedsfaglig uddannelse
   • Du har en diplomuddannelse som demenskonsulent og/eller stor erfaring med at arbejde med borgere med demenssygdomme
   • Du trives med en alsidig arbejdsdag og med selvstændigt at tilrettelægge dine opgaver
   • Du har et godt kendskab til og en interesse for lovgivningen på demensområdet
   • Du er god til at kommunikere med og formidle viden og information
   • Du ønsker at bidrage til udviklingen af et nyt demensteam, hvor I løbende skal afstemme opgavefordelingen alt efter kompetencer og interesser.

 
Demensteamet er organisatorisk forankret på Høje-Taastrup Kommunes Sundhedscenter og du kommer til at referere til lederen af Sundhedscentret.
På Sundhedscentret er der ansat en række forskellige faggrupper, som arbejder indenfor genoptræning og sundhed. Vi lægger vægt på høj faglighed, trivsel og humor, og vi går ikke af vejen for et godt grin i hverdagen. Du bliver en del af et godt arbejdsklima, hvor du får mulighed for faglig og personlig udvikling.
 
Øvrige oplysninger
Der må påregnes aftenarbejde 2-3 aftener om måneden
Kørekort til bil (kategori b) er et krav
 
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
 
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at henvende dig til leder af Sundhedscentret Konny Riising på tlf.nr. 24484921
 
Din ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest 1.3 2018. Ansøgningen sendes via Høje-Taastrup kommunes hjemmeside under Job. ( indsæt link )
 
Ansættelsessamtaler finder sted på Sundhedscentret onsdag d. 7. marts 2018. Anden runde af samtaler foregår d. 14. marts 2018 på Sundhedscentret.
 
Høje-Taastrup Kommune er en levende og udviklingsorienteret kommune. Her er høj fokus på sundhed bl.a. i form af gratis sundhedsordning med fitness, fysioterapi m.m.
 
Du kan læse mere om Høje-Taastrup Kommune på www.htk.dk og om Sundhedscentret på www.espensvaenge.htk.dk I Sundhed – og Omsorgscenteret er vi ca. 620 medarbejdere med mange forskellige fagligheder, som leverer professionel service i øjenhøjde til borgerne i en af hovedstadens største kommuner. Vores kerneopgave er: ”Sammen med borgeren og ved kompetent tværfagligt samarbejde understøtter vi borgeren i at leve et godt liv.” Hos os bliver du en del af en ambitiøs og mangfoldig arbejdsplads med fokus på høj faglighed og gode relationer.

 
 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Udskrivningskoordinator

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Bliv vores nye dygtige udskrivningskoordinator Har du lyst til at få en vigtig og faglig udfordrende rolle som visitator i vores specialteam? Trives du med myndighedsrollen, komplekse borgersager, helhedsorienteret sagsbehandling og tværfagligt sama...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Sygeplejerske - patientforløbskoordinator til Urologisk afdeling, Herlev Hospital

Urologisk Afdeling

Herlev
Vi søger en patientforløbskoordinator til operationsbooking. Urologisk afdeling på Herlev Hospital har gennem de seneste år fusioneret med andre urologiske afdelinger senest 01.01.2016 med Frederiksberg. Vi er nu den største urologiske afdeling i la...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sygeplejerske til Hjertemedicinsk sengeafnsit

Medicinsk Afd. M i Glostrup

Brøndby
Dygtig sygeplejerske i fastansættelse til hjertemedicinsk afdeling Glostrup Har du lyst til at blive vores nye kollega på hjertemedicinsk sengeafsnit M31, i en spændende stilling med fleksible muligheder for vagtplanlægning? Så skynd dig at læs vide...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Har du lyst til at gå foråret i møde med nye udfordringer?

Neurologisk klinik

Brøndby
Neurologisk afsnit N48 søger en fuldtidsansat sygeplejerske i en fast stilling pr. 1 4 eller efter aftale. N48 er et akut neurologisk afsnit, med 16 senge, der modtager patienter med varierende funktions- og observations niveau hele døgnet. Desuden ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Sygeplejerske til Hjertemedicinsk sengeafnsit

Medicinsk Afd. M i Glostrup

Brøndby
Dygtig sygeplejerske i fastansættelse til hjertemedicinsk afdeling Glostrup Har du lyst til at blive vores nye kollega på hjertemedicinsk sengeafsnit M31, i en spændende stilling med fleksible muligheder for vagtplanlægning? Så skynd dig at læs vide...