Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Demensvejleder - sygeplejerske, 32 timer pr. 1. april 2018

Vil du arbejde med demens og socialpsykiatri?

Så bliv demensvejleder på Ryetbo Plejehjem

Den ene af vore 2 demensvejledere går på pension. Derfor søger vi en kollega, der kan fortsætte det spændende arbejde på Ryetbo Plejehjem for demente og deres pårørende.

Ryetbo Plejehjem søger en sygeplejerske 32 timer pr. uge fra 1. april 2018 eller snarest derefter, der har dokumenteret uddannelse på diplomniveau i form af relevante moduler indenfor funktionsområdet eller anden relevant uddannelse.

Du skal have en bred klinisk erfaring med borgere med dementielle og/eller socialpsykiatriske problemer. Du skal have viden om og kan anvende socialpædagogiske arbejdsmetoder i pleje og omsorg. Det er vigtigt, at du har pædagogisk viden og færdigheder til at kunne indgå i undervisning og vejledning af alle personalegrupper, pårørende, elever og studerende.

Du er ansvarlig for selvstændigt at være opsøgende og sikre kendskab til borgerne på Ryetbo. Du skal reflektere over og evaluere din egen praksis.

Du skal være indstillet på fleksible arbejdstider i forhold til vagterne og skal træde til med kort varsel i alle vagter.

Lidt om funktionen:

Som demensvejleder skal du sammen med din kollega og øvrige personalegrupper tilrettelægge, udføre og evaluere pleje og omsorg for borgere med særlige behov for støtte, f.eks. i forhold til adfærd og vanskelige plejesituationer. Der samarbejdes med alle vagthold.

I funktionen skal der arbejdes systematisk med at udvikle og implementere evidensbaseret viden inden for området og arbejde med det i praksis. Du er medansvarlig for at kvalitetssikre pleje/støtte til gruppen af demente borgere, hvilket p.t. drejer sig om 86 borgere.

Mere information om Ryetbo Plejehjem – se vores hjemmeside – www.ryetbo.dk

Ansøgning og CV stiles pr. mail til: kt@bjornsholm.com

Ansøgningsfrist: 16. februar 2018

Ansættelsessamtaler i uge 8

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her