Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Demo Konsulenter Søges

Demo Konsulenter søges

 

Retail24 søger engagerede og energiske konsulenter til at påtage sig forskellige arbejdsopgaver i danske detailbutikker, og blive en del af et fantastisk team.

Kort om Retail24

Retail24 er Nordens største konsulent firma. Vi arbejder med SALG, MERCHANDISING, DEMO og POS. På baggrund af disse services tilbyder vi derfor totalløsninger til vores kunder. Samarbejde og trivsel for vores medarbejdere er et nøgleord for at vi lykkes. Vi opererer i 5 forskellige lande i Norden og arbejder med nogle af de største brands i verden.

Vi søger energiske, positive og engagerede konsulenter til vores Demo afdeling. Jobbet består i at promovere forskellige produkter i typisk 4-6 timer. Produkterne kan eksempelvis være kaffe, morgenmad eller andre typer af mad/produkter.

Der vil naturligvis være en grundig oplæring og et dedikeret team til at supportere for at tilsikre, at du er tryg og har alle forudsætninger til at lykkes.

Hvad kræver jobbet som Demo konsulent af dig?

  • Du skal have kørekort og bil, da du skal have demo materialer med ud til butikkerne.
  • Du er imødekommende, positiv og har altid et smil på læben.
  • Du er udadvendt og ikke bange for at sælge og have en dialog med kunderne.
  • Du er fleksibel og kvalitetsbevidst

Praktisk:
Timer – Ingen faste timer, varierende arbejdstider og timeantal.

Timeløn samt kørsel befordring efter aftale.

Hvis dette lyder interessant og noget for dig, eller har yderligere spørgsmål, så kontakt Robin Mehra på robin.mehra@retail24.dk  vedr. stilling på Sjælland eller Nicolas Anderson Stavang på nicolas.stavang@retail24.dk vedr. stilling i Jylland og Fyn. Måske er DU lige den team player vi mangler.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her