Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Den frie Lærerskole søger to lærere til hhv. Historie/Samfundsfag og Pædagogik, Psykologi og Didaktik

Vi søger undervisere med relevant uddannelsesmæssig baggrund på videregående niveau og med praktiske erfaringer fra lærergerningen.
Vi forventer lyst og vilje til at indgå i en praksisnær uddannelse, hvor velbegrundet faglighed, demokratisk dannelse, livsoplysning og professionsidentitet er nøglebegreber.
Uddannelsen er tilrettelagt i et levende og udfordrende undervisningsmiljø med klare forventninger til faglig tyngde og varierende og eksperimenterende undervisningsforløb.
Ud over undervisning i linjefag indeholder lærerarbejdet en del vejledning i forbindelse med større opgaver, praktik og særlige undervisningsforløb.

Historie/Samfundsfag - Fællesskabet

Historisk viden og samfundsmæssig refleksion har aldrig været vigtigere for demokratiets udvikling end i disse år. Fagområdet er centralt placeret i læreruddannelsen med sit store dannelsespotentiale og har stor søgning blandt de studerende.
Stillingen omfatter undervisning i linjefaget og et fællesfag på 1. årgang, Fællesskabet, som retter sig mod de studerendes professionsidentitet.

Vi søger en engageret lærer med solid faglighed og bred didaktisk erfaring, som kan udvikle et kritisk-konstruktiv fagsyn, der udfolder sig i undervisning, hvor det historisk-poetiske, det narrative og det multimodale er naturlige ingredienser.

 

Pædagogik, psykologi og didaktik

De pædagogiske fag stå centralt i læreruddannelsen, og udgør en vital del af hele studiet.

Der arbejdes proaktivt i forhold til de studerendes undervisningskompetencer og deres praktikforløb, så pædagogisk teori, didaktisk modellering og ny psykologisk viden bliver væsentlige hjørnesten i de studerendes professionsidentitet.  

Vi søger en lærer, med en bred pædagogisk og didaktisk viden og indsigt i de udfordringer skolerne i dag skal håndtere, og som tillige kan inddrage fagets psykologiske aspekter på et højt fagligt niveau.

 

Se mere om stillingerne og uddannelsen på vores hjemmeside: http://www.dfl-ollerup.dk


Ansættelse sker i henhold til cirkulære om overenskomst for akademikere i staten


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Psykolog søges pr. 01.10.2018 til H. C. Andersen Børnehospital v. Odense Universitetshospital

H.C. Andersen Børnehospital H, Odense

Der er tale om en stilling på 37 timer uge med delt funktion (50 50) mellem børnepalliativt team og Familieambulatoriet. Psykologen vil være en del af Børnehospitalets psykologgruppe på i alt 5 psykologer. Arbejdsopgaverne i det børnepalliative team...
Indrykket:20. juni 2018
Udløbsdato:25. juli 2018

Videnskabelig assistent på 'ACQUIRE-ICD' og 'eMindYourHeart 'projekterne ved Institut for Psykologi, SDU

Syddansk Universitet

Odense
Ved Institut for Psykologi, Syddansk Universitet, er en stilling som videnskabelig assistent (37 timer uge) ledig til besættelse snarest muligt for en 1-årig periode. Der vil måske være mulighed for forlængelse, men det afhænger af øvrige fondsmidle...
Indrykket:4. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Psykolog søges til Børne- og Ungdomspsykiatri Odense/Odense Børnekohorte

Børne- og Ungdomspsykiatri Odense - universitetsfunktion

Odense
Vi søger en psykolog til test af børn i en nyoprettet stilling i Børne- og Ungdomspsykiatri Odense (Forskningsenheden) Odense Børnekohorte. Om afdelingen Generelt gælder for hele afdelingen, at vi undersøger og behandler børn og unge i aldersgruppen...
Indrykket:9. juli 2018
Udløbsdato:3. august 2018