Den Holistiske Højskole søger en leder eller et lederpar til at stå i spidsen for højskolens drift og videre udvikling.

Har du drømmen, så har vi stedet, hvor du kan udfolde den.
Stensbæk – Den Holistiske Højskole søger en leder eller et lederpar til at stå i spidsen for højskolens drift og videre udvikling. 

Da Linnea Beek Hansen for efterhånden 20 år siden fik visionen om at skabe et sted, hvor mennesker kunne udvikle sig, drømte hun om et sted, hvor hun sammen med andre formidlere og lærere kunne undervise. Det sted har nu manifesteret sig, og Linnea har stået i spidsen for højskolens tilblivelse og udviklingen. Højskolen er nu i en stabil udvikling og vækst. Linneas passion er stadig undervisning og formidling, så hun har nu besluttet at vie sig 100% til dette, og overdrage ledelsen af Stensbæk til nye ildsjæle. 

Linnea vil hellige sig undervisning og formidling, bl.a. i drømmetydning, coaching og Transformational Breath®. Hun vil stadig være at finde på højskolen som lærer.

Missionen på højskolen er, at det enkelte menneske vil vælge et liv i kærlighed til naturen, livet, sig selv og andre. Dette integreres gennem kurser i personlig og spirituel udvikling.
Den Holistiske Højskole er placeret i en unik og smuk natur mellem Ribe og slotsbyen Gram. På selve grunden er der en stor økologisk køkkenhave, og flere små oaser rundt omkring i haven. Vi spiser vegetarisk mad.

Højskolen har gennem årene tilbudt en bred vifte af kurser; og er også åben for retreats og udlejninger til firmaer, der matcher højskolens virke.
Den Holistiske Højskole er gældfri, og har en voksende tilfreds kundekreds.

Kursusprogrammet for 2018 er lavet, og med mulighed for evt. udvidelse med flere kurser, hvis dette måtte ønskes. Læs mere om vores kurser på hjemmesiden: www.holistisk-hojskole.dk


Da højskolen ikke får statsstøtte (endnu), er det meste af arbejdet funderet på frivillig basis. 
Ansøgning mailes til info@holistisk-hojskole.dk

Tiltrædelse snarest muligt.
For mere info ring i dagtimerne mellem 10.00 og 15.00 til 51361809.

Du kan læse en udførlig beskrivelse på vores hjemmeside ved at www.holistisk-hojskole.dk


 


Klik her for at søge jobbet Klik her for at anvende hint

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

VUC Syd søger uddannelsesleder til hf

VUC Syd

VUC Syd søger uddannelsesleder til hfEr du løsningsorienteret? Har du gode samarbejdsevner, og er du udviklingsminded?VUC Syd søger med tiltrædelse snarest muligt en uddannelsesleder for vores hf-uddannelser. Som uddannelsesleder ved VUC Syd skal du...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Helhedsleder/skoleleder til GODT BARNELIV i Vorgod-Barde

Dagtilbud og Undervisning

Ringkøbing-Skjern
GODT BARNELIV i Vorgod-Barde søger helhedsleder skoleleder med tiltrædelse 1. maj 2018 eller efter aftale. GODT BARNELIV i Vorgod-Barde er en kommunal helhed bestående af dagpleje, børnehave, skole og SFO.I skoledelen er der ca. 160 elever fra 0. ti...