Den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse søger en jurastuderende til et spændende studiejob

Læser du jura, og kan du yde kvalificeret support og bidrage til vores processer vedrørende kontrakter, udbud og økonomi? Har du et godt blik for systemer og procedurer kombineret med en evne til at se, hvordan noget kan gøres smartere, så er det måske dig, vi søger som studentermedhjælper til den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse. Du vil blive en del af programorganisationen Implementeringscenter for Ejendomsvurderinger (ICE), hvor du vil få engagerede kolleger og arbejde i et uformelt miljø med højt til loftet. 
 
Du vil blive tilknyttet kontoret Styring, Stab og Drift. Kontorets opgaver favner bredt fra udbud, økonomi, politik og kommunikation til løbende opdatering, opfølgning og styring af de centrale dele af programmet.  Kontoret er en del af ICE, der er i gang med at opdatere og forbedre alt fra lovgivning, modeller og data til forretningsprocesser og udvikling af et helt nyt it-system. Du vil komme til at arbejde i et dynamisk miljø og i tæt samarbejde med mange forskellige faggrupper, hvor alle arbejder mod samme mål, og hvor der er en stor grad af fællesskabsfølelse og et godt sammenhold. Det vigtigt for os, at der også er tid til at have det sjovt sammen.  
 
Om stillingen 
Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, og dine opgaver vil blandt være at 

  • opdatere og følge op på løbende kontrakter og udbud   
  • varetage enkeltstående administrative processer i forhold til kontrakter og udbud  
  • bistå vores økonomicontroller og udbudsjurist med løbende opgaver 
  • varetage andre forefaldende opgaver såsom journalisering, indkaldelse til møder mv.  


Du vil blive en del af et fagligt stærkt kontor, som er præget af et stort engagement. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt såvel som personligt samt arbejde i skønne omgivelser på Frederiksberg. I eksamensperioderne vil der være fleksibilitet i din arbejdstid. 
 
Om dig 
Du har  
  • minimum bestået 3. semester på jura eller cand. merc. jur.  
  • højt fagligt niveau 
  • gode formuleringsevner 
  • gode samarbejdsevner og engagement 
  • analytisk sans og gode formuleringsevner.  


Som person er du ansvarlig og sætter en ære i at bidrage og levere kvalitet. Det er en fordel, hvis du har interesse for fx kontrakter, udbud, politisk betjening og forenkling af arbejdsprocesser. Du arbejder gerne selvstændigt og formår samtidig at samarbejde og række ud, når det er nødvendigt. Du trives med rutineprægede opgaver såvel som opgaver, hvor du selv skal udtænke måder at gøre tingene på. 
 
Ansøgning og ansættelsesvilkår 
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest den 20. februar 2018. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte økonomicontroller Morten Winther på tlf. 72389038. Samtaler kan afholdes løbende. 
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og IT-medarbejdere (HK). Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tiltrædelse er snarest muligt. 
 
Arbejdsstedet er indtil videre Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg. 
 
Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen   
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser under Skatteministeriet, hvor Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er den ene. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver. Koncernens vigtigste opgave er at sikre, at borgere og virksomheder nemt og korrekt betaler deres skatter, afgifter og gæld til det offentlige. Du kan læse mere herom på http://www.fra1til7.dk.   
 
Udviklings- og Forenklingsstyrelsens kerneopgave vil være drift, vedligeholdelse og udvikling af it-systemer, behandling af data samt målrettede udviklings- og forenklingsprojekter på tværs af skatteforvaltningen. Styrelsen skal udvikle og forenkle udvalgte dele af skatteforvaltningen i samarbejde med relevante øvrige styrelser og departementet – særligt når det handler om it-systemer og processer.   
 
Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Studentermedhjælper til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant

Det Kgl. Bibliotek

Studentermedhjælper til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant Det Kgl. Bibliotek søger en studentermedhjælper til Bookingen i Kulturafdelingen. Stillingen er på ca. 7 timer om ugen, og den er ledige til besættelse snarest muligt. For at komme i betr...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

dygtig jurastuderende til Kontoret for Forvaltningsjura

Jura

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger dygtig jurastuderende til Kontoret for Forvaltningsjura Motiveres du af at arbejde i et dynamisk miljø i en stor juridisk afdeling, og har du lyst og evner til at tage aktivt del i vores mangeartede opgaver, så...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Center for Cybersikkerhed søger faglig stærke It-studerende

Center for Cybersikkerhed

København
Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Danmark? Center for Cybersikkerhed er Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed og kompetencecenter på cybersikkerhedsområdet. Vores hovedformål er at styrke Danmarks evne til at imødegå cyberangreb. ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælper til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut

Copenhagen Business School

Center for Ejerledede Virksomheder ved Økonomisk Institut søger en student til en fast stilling Vi søger en studentermedarbejder 10-15 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School ...