Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Den selvejende institution Fortegården opnormerer i aftenvagten

Vi vil gerne sikre at vores beboere også i aftentiden har mulighed for et godt måltid og socialt samvær. Vi har derfor besluttet, at vi gerne vil have flere hænder i aftenvagten og beboernes vågne timer.

Vi tilbyder en stilling på 15 timer pr uge med mødetiden 17.00-21.00. Vagtplanen ruller i 5/2 systemet, således har du vagt enten på mandag tirsdage eller onsdag torsdage og weekendvagt hver 2. weekend.

 Du bliver en del af vores team, der løseropgaver på lige fod i forhold til vores kompetencer. Vores beboere skal have det bedste af os – vi vil være fagligt dygtige, ansvarlige og ønsker, at der er styr på tingene. Vi vil også have et godt grin med hinanden og beboerne hver dag :o)  

             Vi tilbyder 2 stillinger a´ 15 timer pr uge

               Ansættelse 1.1 2021 eller efter aftale

Ansøgningen modtages gerne elektronisk på mail: reception@fortegaarden.dk.

 Vi forestiller os at du har en sundhedsfaglig baggrund eller du er eks. pædagogisk assistent, eller du er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse og ønsker at supplere din SU med en fast stilling.

Du kan evt. også have fået tilkendt et flex job på et timetal der matcher stillingen.

Du skal være indstillet på at varetage pleje- og omsorgsopgaver samt deltage i forfaldende opgaver i aftenvagten.

 Fortegårdens plejecenter består af 50 boliger fordelt i 3 grupper. Vi har fokus på hverdagsliv og det nære samvær med beboerne. Vi er engagerede og indstillet på at være aktive medspillere i vores plejeteam – Åbenhed, tillid og ansvarlighed er grundpiller i vores samarbejde, hvor du gør en forskel.

Vi er praktiksted for sosu hjælper elever.

I vores organisation er vi 65 faste medarbejdere fordelt i 5 funktionsområder. Vi arbejder tæt sammen i målet om at gøre Fortegården til et sted, hvor man gerne vil bo som ældre. Vores daglige omdrejningspunkt er, at Fortegårdens skal være en god arbejdsplads for alle.

Har du lyst til at være en del af et hus, hvor fællesskabet og de gode viljer trives – så skal du skrive til os.

 

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads, hvor udvikling, fokus på faglig styrke og medarbejdernes trivsel er i højsæde.

Et miljø hvor der er plads til udvikling af personlige og faglige kvalifikationer.

Et job som for den rigtige giver glæde og forventning til dagens udfordringer.

En arbejdsplads med rammer, der er optimale i forhold til fysisk arbejdsmiljø.

Et hus hvor ledelsen og medarbejdere i dagligt samspil er aktive for at skabe et godt arbejdsmiljø og hvor den enkelte medarbejder med sit bidrag er med til at gøre en forskel.

 

I november måned opstarter vi et ”kulturVÆKST” forløb hvor alle medarbejdere skal deltage i et 2½ års forløb fordelt på 7 kursus moduler. Vi skal fokusere på værdier, kommunikation, team samarbejde, vidensdeling og meget mere. Det bliver et forløb som særligt fokuserer på den enkeltes personlige udvikling og på arbejdspladsen samlede fællesskab og arbejdsmiljø. Vi glæder os!!

 

Ansøgninger modtages senest d. 1.12. 2020 Send din ansøgning på mail reception@fortegaarden.dk. For flere informationer kontakt daglig leder Tine de Place på mobil nr. 51540634 på hverdage mellem kl. 8 og 15

Fortegården er en selvejende institution, beliggende Femmøllervej 10 8240 Risskov. Bestyrelsen udgør den øverste ledelse. Der er tæt samarbejde mellem plejeafdeling og Fortegårdens øvrige virksomhed, som bl.a. består af 200 lejligheder.  Der er driftsaftale med Århus kommune for de 50 plejeboliger.WWW.fortegaarden.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.