Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Den Sikrede Institution Sønderbro søger køkkenmedarbejder

Genopslag

Vi søger en erfaren medarbejder til madlavning og daglig køkkendrift i vores centralkøkken, hvor vi på hverdage betjener ca. 60 mennesker, udover at der også faciliteres praktisk undervisning i køkkenet med 2-3 af de unge op til tre dage om ugen.

Sønderbro er én ud af otte sikrede institutioner i Danmark, hvor unge under 18 år kan anbringes grundet kriminalitet, misbrug eller som led i en forebyggelsesforanstaltning, hvor der er behov for udredning af de unge med henblik på at etablere de bedste betingelser for deres videre udvikling. Idet anbringelsesvarigheden oftest er under tre måneder, vægtes tværfagligt samarbejde højt for netop at sikre høj kvalitet i udredningen af de unges boglige, sociale, psykologiske, fysiske og familiære behov.  

Institutionen er fordelt på tre afdelinger med seks pladser på hver afdeling. Foruden boglige fag og idræt undervises de unge i beskæftigelsesafsnittet med hovedvægt på træfaglighed og køkkendrift, hvor vi dagligt bestræber os på at skabe et balanceret positivt drifts- og læringsmiljø og med fokus på at fremme multietniske madoplevelser.

Om dig
Det har det stor betydning for os, at du er mødestabil, energisk, selvstændig og fleksibel. Det er afgørende for os, at du er serviceminded og god til at samarbejde med mennesker omkring dig, ligesom vi også vil lægge vægt på, at du hjælper til med andre arbejdsopgaver omkring køkkenet, hvis der måtte være behov for det.

Dertil lægger vi vægt på, at du besidder følgende egenskaber

  • Du har gode sprogkundskaber (skriver og taler dansk)
  • Du trives i og har erfaring med det varme køkken
  • Du er i stand til at etablere en positiv kontakt i samarbejdet med de unge, som inddrages i køkkenarbejdet

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og erfaring med selvstændigt at planlægge og tilberede sund og varieret kost, som laves fra bunden.

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt med mulighed for fleksibel arbejdstid. Du vil blive aflønnet efter kvalifikationer og gældende overenskomst. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Der indhentes straffe- og børneattest på alle relevante kandidater.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til jobbet eller til os, er du velkommen til at kontakte køkkenleder Katharina Neel Larsen på 6112 0656. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 14. juli 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.