Depot ansvarlig med sundhedsfaglig baggrund til Bedøvelse & Operationsafsnit

Pr. 1. juni 2018 eller efter aftale søger vi to depotansvarlige med sundhedsfaglig baggrund til to nyoprettede stillinger med funktion i de decentrale instrument- og sterildepoter tilhørende Bedøvelse og Operation på Aarhus Universitetshospital, Palle Juul Jensens Boulevard, Aarhus N. Stillingerne vil fortrinsvis have funktionstid på hverdage i dagvagter.
  
De to instrument- og sterildepoter skal forsyne operationsgangene med operationsudstyr og tages i brug pr. 1. maj 2018. Instrument- og sterildepoterne forventes at være døgnåbne alle ugens dage, og vil være bemandet med allokeret personale med erfaring i lagerstyring og logistik.
Arbejdsgangene i sterildepoterne understøttes af ny teknologi og af diverse IT- systemer, som skal anvendes overalt på Aarhus Universitetshospital. Eksempelvis kan nævnes Brikvaresystem, Klinisk Logistik og Opgavebestilling. Vi forventer at depoterne løbende skal tilpasses og optimeres i forhold til driften af operationsstuerne.
 
Den sundhedsfaglige kvalitet i de 2 sterildepoter skal sikres af de nye medarbejdere i tæt samarbejde med de specialeansvarlige sygeplejersker og afdelingssygeplejerskerne på operationsafsnittene og lagerpersonalet i de to decentrale depoter.
 
Kvalifikationer
Vi søger to medarbejdere med en relevant sundhedsfaglig uddannelse (sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent), som har relevant erfaring fra operationsafsnit og præparation/sterilcentral.
 
Vi forventer, at du 

  • har kendskab til instrumenthåndtering
  • kan arbejde systematisk og selvstændigt
  • kan koordinere og delegere opgaver
  • har et godt overblik
  • kan undervise i og formidle nye tiltag
  • kan deltage i implementering af nye systemer – fx være med til at tage nye IT systemer i brug
  • kan arbejde med kvalitetssikring, optimering af arbejdsgange, supervision af samarbejdspartnere i sterildepotets funktioner
  • kan deltage i de praktiske opgaver i den daglige drift af sterildepoterne
  • medvirker til at skabe et godt arbejdsmiljø præget af hjælpsomhed og en rar atmosfære
Herudover har du særdeles gode samarbejdsevner, da du skal fungere som bindeled på tværs mellem de to depoter, mellem de specialeansvarlige operationssygeplejersker, lager- og logistik medarbejdere, sterilcentralen og andre relevante samarbejdspartnere.

Der er en unik mulighed for at arbejde selvstændigt og være med til at forme sin egen stilling samt at medvirke til at skabe en velfungerende drift af instrument- og sterildepoter samt af operationsgangene.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation samt en tilfredsstillende børneattest.
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til oversygeplejerske Marie-Louise Ulsø eller oversygeplejerske Jens Budtz.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent på 32 timer til Landsbyen Sølund, Boenhed 40

Skanderborg Kommune

Stillingen er på 32 timer i hus 40, med tiltrædelse pr. 1. juni 2018 eller hurtigst muligt derefter.Boenhed 40 består af to sammenbyggede huse, der danner de hjemlige rammer for 16 beboere, med varig fysisk og psykisk nedsat funktionsevne, herunder ...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Social- og sundhedsassistent søges til aftenvagt

OK-Fonden Egå

OK-Fonden EgåSocial- og sundhedsassistent søges til aftenvagtSnarest eller efter aftale, 28 timer ugeVil du arbejde i et unikt plejecenter med afsæt i visionen: LIVET SKAL LEVES - HELE LIVET Hos os er kvalitet, trivsel og det gode liv i højsæde. Vi ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Plejecenter Hinneruplund søger social og sundhedsassistent

Plejecenter Favrskov Syd

Aarhus
Brænder du for din faglighed og holder du af at arbejde med mennesker og være en del af deres hverdag, så er stillingen her måske noget for dig. Plejecenter Hinneruplund søger pr 1 maj eller snarest derefter en social og sundhedsassistent. Arbejdsti...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Social- og Sundhedsassistent, barselsvikar til Lokalcenter Tjørnehaven, Galten

Skanderborg Kommune

Aarhus
Vores dygtige kollega går snart på barsel, så nu leder vi med lys og lygte efter hendes vikar fra 1. juni 2018 til 30. juni 2019.35 t uge, indtil videre hver 2. weekend, og der kan forekomme aftenvagter.Vi er et velfungerende team af sosu-assistente...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Social- og sundhedsassistent søges til aftenvagt

OK-Fonden

Aarhus
OK-Fonden Egå Social- og sundhedsassistent søges til aftenvagt Snarest eller efter aftale, 28 timer uge Vil du arbejde i et unikt plejecenter med afsæt i visionen: LIVET SKAL LEVES - HELE LIVET Hos os er kvalitet, trivsel og det gode liv i højsæde. ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:23. maj 2018