Design Cykler Kolding søger cykelmekanikerlærling med hænderne godt skruet på

Design Cykler er en moderne cykelbutik med 8 butikker og webshop fordelt udover Jylland og Fyn. Vi sælger alt inden for cykler og tilbehør.

Som cykelmekanikerlærling ved Design Cykler i Kolding bliver du en del af et ungt team i et uformelt miljø, hvor der er fart på i hverdagen. Uddannelsen som cykelmekaniker tager 3 år og 3 måneder og består af oplæring på vores værksted og 4 skoleperioder a 5 ugers varighed i Herning, såfremt grundforløbet er bestået. Der er også mulighed for mesterlære hvis du ikke har grundforløbet.

I løbet af din uddannelse vil du få ansvar efterhånden som du er klar til det. Du vil stifte bekendtskab med alle typer cykler, reservedels bestilling ved leverandører, lagerstyring samt modtagelse af kunder ved indlevering/udlevering af reparationer.

Er du god til at skrue, kan bruge en computer, har godt humør, gåpåmod, lyst til en spændende og alsidig arbejdsdag og synes ovenstående lyder som noget for dig, så fat computeren og send dit CV samt en kort tekst om hvorfor vi skal vælge netop dig.

Straffeattest skal forevises ved samtale.

Der indkaldes løbende til samtale


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.