Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Design Engineer til LNG-afdeling (in Danish)

Kunne du tænke dig at bidrage til udviklingen af løsninger til verdens grønneste fossile brændstof? Trives du i et krydsfelt mellem tekniske udregninger og struktureret projekthåndtering? Og har du lyst til at fortsætte og udvikle din karriere i et internationalt miljø? Hos KC LNG, som er en del af MAKEEN Energy, søger vi lige nu en Design Engineer til vores hovedkontor i Randers – og måske det kunne være et job for dig?

I KC LNG bliver du en del af et lille og passioneret team, der arbejder med at udvikle, sælge og projektafvikle energiløsninger til nogle af verdens største aktører inden for LNG- og LBG-branchen (flydende natur- og biogas). Du kan læse mere om vores LNG-løsninger som et forretningsområde under MAKEEN Energy og på KC LNG's hjemmeside.

Dine primære ansvarsområder

Du kommer til at spille en vigtig rolle i både salgs- og projektfasen, men størstedelen af din tid vil gå med projektrelaterede opgaver.

I salgsfasen udvikler du koncepttegninger, laver pris/proces-beregninger og visualiserer løsningen for kunden via 3D-modulering og 2D-tegninger. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med sælgere og ingeniører om at udvikle de optimale tekniske løsninger.

I projektfasen kommer du til at håndtere en række forskellige opgaver. Du kommer bl.a. til at udfærdige de endelige projekttegninger i 3D CAD, udarbejde produktionsgrundlag (arbejdstegninger og styklister), sørge for dokumentation til projektet og besøge underleverandører for at afklare tekniske detaljer.

Baggrund og kvalifikationer

Da det meste af din tid vil blive brugt på opgaver i projektfasen, har vi brug for en kollega med sans for struktur, detaljer og kvalitet. Samtidig må du gerne kunne tænke ud af boksen og byde ind med idéer til udviklingen af nye konceptløsninger i salgsfasen.

Vores arbejdsmiljø og ledelsesstil er præget af frihed under ansvar, og det er derfor vigtigt, at du tager ejerskab for egne opgaver og kan arbejde selvstændigt. Da vi er en global virksomhed, skal du kunne kommunikere med kunder fra hele verden med meget forskellige baggrunde og kulturer.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en uddannelse som produktionsteknolog, teknisk designer eller lignende
 • Har arbejdet med AutoCAD og Inventor før
 • Er en rutineret bruger af Microsoft Office samt ERP-systemer
 • Behersker engelsk i skrift og tale
 • Har et par års erfaring, meget gerne med tekniske løsninger
 • Og har du forståelse for gasteknik og kryogene gasser, vil det være et plus
 • Vores LNG-team er ungt, energisk og med fart over feltet. Det er også et lille team, så det betyder meget for os at finde en kollega, som kommer glad på arbejde og har lyst til at bidrage til fællesskabet. Da vi arbejder inden for projektverdenen, kan der visse dage være brug for, at vi i fællesskab giver den en ekstra skalle. Vi tilbyder til gengæld også stor fleksibilitet den anden vej.

  Vi tilbyder

  Som vores nye kollega får du et spændende og varieret job i et uformelt arbejdsmiljø præget af humor og engagement. Vi tager godt imod vores nye medarbejdere og leder dem igennem et grundigt intro-forløb, så de hurtigt føler sig som en del af fællesskabet og kan bidrage fagligt til vores fortsatte udvikling.

   Som en del af KC LNG får du gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt, og vi støtter op om mulighederne for videreuddannelse. Derudover får du også adgang til en række attraktive personalegoder. Det inkluderer bl.a. pensionspakke, sundheds- og ulykkesforsikring, sund og velsmagende frokostbuffet, eget træningsrum og diverse tilbud inden for indkøb, fitness, massage o.a.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.