Desktopvirtualiseringspecialist til Desktop sektionen

Forsvarets Kapacitetscenter Koncern IT (KAKI) søger en tekniker med kendskab til desktopvirtualisering til et dynamisk, professionelt og harmonisk team, hvor åbenhed, ærlighed og loyalitet er kodeordene for det gode samarbejde.

Om os

KAKI understøtter gennem udvikling, vedligeholdelse og drift af IT-systemer det danske forsvars arbejde for en fredelig og demokratisk udvikling i verden og et sikkert samfund i Danmark.

KAKI er en af Danmarks største leverandører af digitale systemer og services. Vores 350 medarbejdere leverer IT-løsninger og rådgivning til alle dele af forsvaret; fra åbne mailsystemer til klassificerede krisestyringsnetværk, fra Arktisk Kommando til Adenbugten.

Vi leverer den digitale infrastruktur, der gør, at 19.000 brugere i Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og de forskellige støttende enheder kan arbejde effektivt, og vi administrerer de kommunikationskanaler og logistiksystemer, der er afgørende for, at forsvaret kan løse alt fra demokratiunderstøttende opgaver til indsatser i forbindelse med forurening, katastrofer og redning.

Hos KAKI har vi en stærk forståelse af forsvarets mangeartede opgaver og skiftende behov. Derfor er vores rådgivning og leverancer altid dynamiske, innovative og professionelle.

Vores værdigrundlag fordrer, at vi er ambitiøse, grundige og altid tilstræber at udvise arbejdsglæde og ordentlighed. Medarbejderne oppebærer en høj grad af selvstændighed og opfordres til løbende at tilegne sig den nyeste viden og altid efterstræbe den optimale løsning.

Dagligdagen er præget af en stærk korpsånd og ægte respekt for kolleger, kunder og samarbejdspartnere både i og uden for Forsvaret.

Om stillingen

Du bliver en vital del af desktopsektionen, og vi kan tilbyde dig et varieret job med mange faglige udfordringer og muligheden for at gøre en forskel.
Du kommer til at indgå i et team, der sikrer drift, vedligeholdelse og videreudvikling af forsvarets voksende VMware VDI løsninger, og dine primære arbejdsopgaver vil bestå i:

- Drift af VMware VDI.
- Udarbejdelse af Image.
- Profilhåndtering.
- Monitorering/fejlsøgning i VDI miljøet.
- Håndtering og vedligeholdelse af Zero klienter.
- Udarbejde dokumentation og vejledninger.

- Deltagelse i tværfagligt arbejde, projekter og møder i regi af KAKI.

Om dig

Du skal have følgende egenskaber:

- En relevant uddannelse indenfor IT og/eller erhvervserfaring med drift af IT-løsninger.
- Erfaring indenfor desktop virtualiseringsområdet, eller have evnerne og lysten til at deltage i et uddannelsesforløb med henblik på at opnå de rette kompetencer. For den rette kandidat vil der være mulighed for at opnå certificeringer i de teknologier, der anvendes i virtualiseringsmiljøet.
- Forståelse for nødvendigheden af dokumentation og gerne erfaring med udarbejdelse af denne.
- Kunne indgå i projektarbejder.
- Kunne arbejde selvstændigt, loyalt og vedholdende med pålagte opgaver samt udvise fleksibilitet og gode forhandlings-, formidlings- og samarbejdsevner.
- Være serviceminded og teamorienteret.
- Medvirke til med din viden og færdigheder at opretholde enhedens til enhver tid pålagte beredskab.
- Have gode skriftlige og mundtlige danskfærdigheder, idet vores dokumentation primært skrives på dansk, såvel som al vores kundekontakt forudsætter dansk i skrift og tale.
- Kunne læse og forstå teknisk dokumentation udfærdiget på engelsk, samt kunne gøre dig forståelig på engelsk, mundtligt såvel som skriftligt.
- Være indstillet på, at der til tider kan forekomme forskudte arbejdstider og/eller støre arbejdsbyrder med korte terminer.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK-samdata) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige AnsattesOrganisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Din samlede løn består af en grundløn og et individuelt forhandlet tillæg, afhængig af dine kvalifikationer. Grundlønnen er jf. overenskomsten indplaceret i løngruppe 3. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som akademiker bliver du ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten på basisløntrin 4 - 8. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes til CTS og opretholde en sikkerhedsgodkendelse gennem hele dit ansættelsesforhold.


Det forudsættes, at du kan sikkerhedsgodkendes til Cosmic Top Secret (CTS).

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du ringe til næstkommanderende for Desktopsektionen Infrastrukturafdelingen Kapacitetsansvarlig Koncern IT kaptajn Claus Petersen
på telefon 72 81 43 92.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Anne Rud Lehmann på tlf. 7210 0969.
.

Sådan søger du. Stillingen søges via nedenstående link. Ansøgningsfrist er 22. februar 2018 og samtaler forventes afholdt løbende efter direkte aftale med de kvalificerede ansøgere.


Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets Koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytækning.

Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Ca. 300 af FMI’s 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Hvidovre.
Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI) er en division under FMI, som driver, vedligeholder og udvikler koncernens netværk, applikationer og arbejdsstationer. Endvidere driver og udvikler KAKI koncernens SAP-applikation DeMars. KAKI forestår desuden koordinering, planlægning, ressource- og udliciteringsstyring samt sikkerhed og kvalitetsstyring mv. inden for informatikområdet for hele koncernen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Engageret it-medarbejder til drift af politiets operative systemer

Koncern IT

Brøndby
Hvidovre, Koncern IT, Rigspolitiet Driften, udviklingen og vedligeholdelsen af politiets it-systemer har stor betydning for udførelsen af alle vores samfundsmæssige opgaver. Du gør en forskel for hver eneste medarbejder i politiet, når du sikrer, at...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Assistant for two departments handling clinical trials

NOVO NORDISK A/S

Gladsaxe
We are looking for a new colleague to take up a position as Management Assistant, supporting two of the departments in our area (Semaglutide Diabetes and Diabetes Outcomes). About the departments In our area, we have five departments consisting in t...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:13. april 2018

Barona IT søger Dispatcher for vores kunde i Danmark

Barona IT ApS

København
Er du serviceminded og en person med gode kommunikative evner og har erfaring med koordineringsarbejde? Vil du være en del af et team af dispatchers og arbejde med at lede servicearbejde og tildele opgaver for en stor international virksomhed? Så er...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Database Administrator

MOMONDO A/S

We are looking for a Database Administrator to join momondo KAYAK s Operations team in our Copenhagen office. This person should love working on data parsing, analyzing, investigating, interpreting, administering, and extracting knowledge from large...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Systemadministrator til IT-Supportsektionen

Forsvarets Efterretningstjeneste

Systemadministrator til IT-Supportsektionen Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger en dygtig og helhedsorienteret systemadministrator med gode kommunikative evner, til et spændende job på en helt særlig arbejdsplads. Som systemadministrator i I...