Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det dig vi mangler i vores team

Vi er en virksomhed, som er i vækst, og vi søger derfor en dygtig murer kollega til små og storer projekter.

Kan du lide at udføre udfordrende og spændende arbejdsopgaver?

Kan du lide et firma med gode kollegaer omkring dig og godt sammenhold, så det dig vi mangler hos os.

Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig med dit fag og gerne have en fagligstolthed når du udfører opgaver.

Du vil komme til at arbejde med alle former for mureropgaver, alt fra badeværelser, puds, fils, klinkearbejde/skalmuring m.m

Vi tilbyder:

 • Fuldtidsstilling
 • En spændende og udfordrende arbejdsdag
 • Frihed under ansvar
 • Gode kollegaer
 • God løn

 

Lyder dette som din næste arbejdsplads så kontakt os for mere info.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330049610Phoenix-af2380a012019-06-27T00:00:00Det dig vi mangler i vores team

Vi er en virksomhed, som er i vækst, og vi søger derfor en dygtig murer kollega til små og storer projekter.

Kan du lide at udføre udfordrende og spændende arbejdsopgaver?

Kan du lide et firma med gode kollegaer omkring dig og godt sammenhold, så det dig vi mangler hos os.

Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig med dit fag og gerne have en fagligstolthed når du udfører opgaver.

Du vil komme til at arbejde med alle former for mureropgaver, alt fra badeværelser, puds, fils, klinkearbejde/skalmuring m.m

Vi tilbyder:

 • Fuldtidsstilling
 • En spændende og udfordrende arbejdsdag
 • Frihed under ansvar
 • Gode kollegaer
 • God løn

 

Lyder dette som din næste arbejdsplads så kontakt os for mere info.

2019-08-21T00:51:12.203 Vi er en virksomhed, som er i vækst, og vi søger derfor en dygtig murer kollega til små og storer projekter. Kan du lide at udføre udfordrende og spændende arbejdsopgaver? Kan du lide et firma med gode kollegaer omkring dig og godt sammenhold, så det dig vi mangler hos os. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig med dit fag og gerne have en fagligstolthed når du udfører opgaver. Du vil komme til at arbejde med alle former for mureropgaver, alt fra badeværelser, puds, fils, klinkearbejde skalmuring m.m Vi tilbyder: Fuldtidsstilling En spændende og udfordrende arbejdsdag Frihed under ansvar Gode kollegaer God løn Lyder dette som din næste arbejdsplads så kontakt os for mere info.11jobnetaf2380a0100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-20T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/50098420EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslund3552872AJ-Byg ApS11Telegrafvej 5A2750BallerupDKDanmark0
DKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent783620JobNet5009842500984210025-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af2380a0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=af2380a0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af2380a0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af2380a0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/2.jpgDet dig vi mangler i vores team169811311Dansk3Læse/ tale712204Murer21Bygge og anlæg362141363noreply@ofir.comDanmarkDanmark330109299Dygtig flisemurer til fastansættelseRobot Personale-match søger, for kunde i Hvidovre, efter en dygtig flisemurer til et Try Hire forløb, med henblik på fastansættelse. Arbejdsopgaverne spænder over alle dele af murerfaget, men det vil hovedsageligt være indenfor fliser og badeværelser. Faglige kompetencer Du er faglært murer Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du skal have kørekort B Personlige egenskaber Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Vi tilbyder God løn og arbejdsforhold Selvstændige arbejdsvilkår og god omgangstone Arbejdet udføres normalt på timeløn og med 37 timer om ugen. Søg jobbet Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Salgs- og Personalekonsulent, Bent Hansen på tlf. 42 55 18 28. Ansøg via www.personale-match.dk Søg jobbet i dag, da vi løbende holder samtaler på vores kontor i Taastrup. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Personale-match søger, for kunde i Hvidovre, efter en dygtig flisemurer til et Try & Hire forløb, med henblik på fastansættelse.

Arbejdsopgaverne spænder over alle dele af murerfaget, men det vil hovedsageligt være indenfor fliser og badeværelser.

Faglige kompetencer

 • Du er faglært murer
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du skal have kørekort B

Personlige egenskaber

 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest

Vi tilbyder

 • God løn og arbejdsforhold
 • Selvstændige arbejdsvilkår og god omgangstone
 • Arbejdet udføres normalt på timeløn og med 37 timer om ugen.

Søg jobbet

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Salgs- og Personalekonsulent, Bent Hansen på tlf. 42 55 18 28.

Ansøg via www.personale-match.dk

Søg jobbet i dag, da vi løbende holder samtaler på vores kontor i Taastrup.

Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

PERSONALE-MATCH ApSHvidovre2019-10-18T00:00:002019-11-12T00:00:00
330109943Murer søges til København-området - FAST STILLING - 200-300 kr/t !Robot For virksomhed i København-området søges der 1 murer til en fast stilling. Til rette kandidat tilbydes GOD LØN! Arbejdsopgaver indbære bl.a. at opbygge, renovere, pudse, fugning, ordne badeværelser og meget mere murerarbejde. Du kommer til at arbejde hele vejen rundt, så arbejdsdagen ikke bliver ens. Om virksomheden: Virksomheden er i positiv udvikling og ønsker at udvide deres team. Virksomheden forsøger så vidt muligt at bidrage til deres ansattes faglige og personlige udvikling - og ikke mindst sørge for man trives på arbejdspladsen. Om dig: Du har god erfaring indenfor faget Du kan få noget fra hånden Du er mødestabil Du har kørekort B Løn er mellem 200-300 kr t Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning CV til fj@jobinwest.dkHar du spørgsmål kan du kontakte Konsulent Frederik Jensen på tlf nr. 25388737 Mærk din ansøgning: Murer - København

For virksomhed i København-området søges der 1 murer til en fast stilling. 

Til rette kandidat tilbydes GOD LØN! 

Arbejdsopgaver indbære bl.a. at opbygge, renovere, pudse, fugning, ordne badeværelser og meget mere murerarbejde. Du kommer til at arbejde hele vejen rundt, så arbejdsdagen ikke bliver ens.

 

Om virksomheden: 

Virksomheden er i positiv udvikling og ønsker at udvide deres team. 

Virksomheden forsøger så vidt muligt at bidrage til deres ansattes faglige og personlige udvikling - og ikke mindst sørge for man trives på arbejdspladsen. 

Om dig:

 • Du har god erfaring indenfor faget
 • Du kan få noget fra hånden
 • Du er mødestabil
 • Du har kørekort B 

  Løn er mellem 200-300 kr/t

 

Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning + CV til fj@jobinwest.dk
Har du spørgsmål kan du kontakte Konsulent Frederik Jensen på tlf nr. 25388737

Mærk din ansøgning: "Murer - København"

Job InWest VikarKøbenhavn N2019-10-21T00:00:002019-10-27T00:00:00
330108342Erfaren flisemurer søges i FrederiksbergRobot Vi søger faglært flisemurer i Frederiksberg med opstart hurtigst muligt. Arbejdsopgaver strækker sig over en lang række flisemurerarbejde bl.a. at udføre flisegulve, flotte flisevægge og spændende mosaikker i kreative mønstre. Vi forventer at du: er faglært murer og har erfaring med badeværelsesprojekter har svendebrev er fagligt dygtig, nysgerrig og leverer god kvalitet er mødestabil og fleksibel er omhyggelig og har viljen til at arbejde trives med rutineopgaver kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: god løn, samt pension feriepenge i følge overenskomst mulighed for fastansættelse Hos TeamVikaren vægter vi samarbejde højt. Vi ønsker at indgå længerevarende relationer med vores kollegaer og vores målsætning er i sidste ende at hjælpe dig med at finde det rigtige job hos den rigtige mester. Derfor lægger vi vægt på, at du er ærlig og åben omkring dine kompetencer, samt ønsker for fremtiden. Til gelgæld gør vi alt hvad vi kan for at holde dig beskæftiget med projekter du synes er interessante og relevante i forhold til dine kompetencer og jobønsker. Vi ansætte kun medarbejdere med danske uddannelser og danske svendebreve. Vil du høre mere om dine muligheder hos TeamVikaren, så kontakt os endelig. Send ansøgning til: kobenhavn@teamvikaren.dk Ved spørgsmål, bedes du ringe på tlf: 70220617 TeamVikaren PersonaleBørsen er medlem af Dansk Byggeri og Dansk IndustriTeamVikaren PersonaleBørsen er et af landets største bureauerTeamVikaren PersonaleBørsen servicerer både kunder og medarbejdere fra 15 lokale kontorerTeamVikaren PersonaleBørsen er tilgængelig hele døgnet, hele året.

Vi søger faglært flisemurer i Frederiksberg med opstart hurtigst muligt. Arbejdsopgaver strækker  sig over en lang række flisemurerarbejde bl.a.  at udføre  flisegulve, flotte flisevægge og spændende mosaikker i kreative mønstre.

Vi forventer at du:

 • er faglært murer og har erfaring med badeværelsesprojekter
 • har svendebrev
 • er fagligt dygtig, nysgerrig og leverer god kvalitet
 • er mødestabil og fleksibel
 • er omhyggelig og har viljen til at arbejde
 • trives med rutineopgaver
 • kan fremvise en straffeattest

 

Vi tilbyder:

 • god løn, samt pension & feriepenge i følge overenskomst
 • mulighed for fastansættelse

Hos TeamVikaren vægter vi samarbejde højt. Vi ønsker at indgå længerevarende relationer med vores kollegaer og vores målsætning er i sidste ende at hjælpe dig med at finde det rigtige job hos den rigtige mester. Derfor lægger vi vægt på, at du er ærlig og åben omkring dine kompetencer, samt ønsker for fremtiden. Til gelgæld gør vi alt hvad vi kan for at holde dig beskæftiget med projekter du synes er interessante og relevante i forhold til dine kompetencer og jobønsker.

Vi ansætte kun medarbejdere med danske uddannelser og danske svendebreve.

Vil du høre mere om dine muligheder hos TeamVikaren, så kontakt os endelig.

 

Send ansøgning til: kobenhavn@teamvikaren.dk

Ved spørgsmål, bedes du ringe på tlf: 70220617

TeamVikaren / PersonaleBørsen er medlem af Dansk Byggeri og Dansk Industri
TeamVikaren / PersonaleBørsen er et af landets største bureauer
TeamVikaren / PersonaleBørsen servicerer både kunder og medarbejdere fra 15 lokale kontorer
TeamVikaren / PersonaleBørsen er tilgængelig hele døgnet, hele året.

TEAMVIKAREN.DK, KØBENHAVN ApSFrederiksberg2019-10-17T00:00:002019-11-01T00:00:00
330098957Murere til København S/Bricklayers for Copenhagen SRobot Vi søger erfarne og dygtige murere til arbejde i København S. Der er tale om renovering af boligbyggeri indvendigt og udvendigt, herunder renovering af murværk og udskiftning af fliser, støbning af trapper og meget mere. Din profil: Faglært murer. Minimum 3 års erfaring med renoveringsarbejde. Arbejder godt både alene og i teams. Serviceminded. Mødestabil. En god kollega. Vilkår: Der er taler om projektansættelse i ca. 2,5 måneder med mulighed for forlængelse. Attraktiv timeløn efter kvalifikationer og overenskomstmæssig ansættelse. Ansøgning: Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk find-et-job og upload dit CV, dit foto, kopi af dit svendebrev samt eventuelle referencer anbefalinger og certifikater kursusbeviser. Vi glæder os til at læse om dig. English resume: We are in need of 2 professional and educated bricklayers for renovation of buildings both inside and outside in Copenhagen S for around 2,5 months. Salary according to union agreement. Apply via www.pricelesspeople.net find-a-job and upload your CV, your picture, a copy of your professional certificate as a bricklayer and relevant course certificates and references. We look forward to be reading about you.

Vi søger erfarne og dygtige murere til arbejde i København S. Der er tale om renovering af boligbyggeri indvendigt og udvendigt, herunder renovering af murværk og udskiftning af fliser, støbning af trapper og meget mere.

Din profil:

 • Faglært murer.
 • Minimum 3 års erfaring med renoveringsarbejde.
 • Arbejder godt både alene og i teams.
 • Serviceminded.
 • Mødestabil.
 • En god kollega.

Vilkår:

Der er taler om projektansættelse i ca. 2,5 måneder med mulighed for forlængelse. Attraktiv timeløn efter kvalifikationer og overenskomstmæssig ansættelse.

Ansøgning:

Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og upload dit CV, dit foto, kopi af dit svendebrev samt eventuelle referencer/anbefalinger og certifikater/kursusbeviser.

Vi glæder os til at læse om dig.

English resume:

We are in need of 2 professional and educated bricklayers for renovation of buildings both inside and outside in Copenhagen S for around 2,5 months. Salary according to union agreement. Apply via www.pricelesspeople.net/find-a-job and upload your CV, your picture, a copy of your professional certificate as a bricklayer and relevant course certificates and references. We look forward to be reading about you.

Priceless People ApSKøbenhavn S2019-10-02T00:00:002019-11-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig flisemurer til fastansættelse

PERSONALE-MATCH ApS

Hvidovre
Personale-match søger, for kunde i Hvidovre, efter en dygtig flisemurer til et Try Hire forløb, med henblik på fastansættelse. Arbejdsopgaverne spænder over alle dele af murerfaget, men det vil hovedsageligt være indenfor fliser og badeværelser. Fag...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:12. november 2019

Murer søges til København-området - FAST STILLING - 200-300 kr/t !

Job InWest Vikar

København N
For virksomhed i København-området søges der 1 murer til en fast stilling. Til rette kandidat tilbydes GOD LØN! Arbejdsopgaver indbære bl.a. at opbygge, renovere, pudse, fugning, ordne badeværelser og meget mere murerarbejde. Du kommer til at arbejd...
Indrykket:21. oktober 2019
Udløbsdato:27. oktober 2019

Erfaren flisemurer søges i Frederiksberg

TEAMVIKAREN.DK, KØBENHAVN ApS

Frederiksberg
Vi søger faglært flisemurer i Frederiksberg med opstart hurtigst muligt. Arbejdsopgaver strækker sig over en lang række flisemurerarbejde bl.a. at udføre flisegulve, flotte flisevægge og spændende mosaikker i kreative mønstre. Vi forventer at du: er...
Indrykket:17. oktober 2019
Udløbsdato:1. november 2019

Murere til København S/Bricklayers for Copenhagen S

Priceless People ApS

København S
Vi søger erfarne og dygtige murere til arbejde i København S. Der er tale om renovering af boligbyggeri indvendigt og udvendigt, herunder renovering af murværk og udskiftning af fliser, støbning af trapper og meget mere. Din profil: Faglært murer. M...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:25. november 2019