Det dig vi mangler i vores team

Vi er en virksomhed, som er i vækst, og vi søger derfor en dygtig murer kollega til små og storer projekter.

Kan du lide at udføre udfordrende og spændende arbejdsopgaver?

Kan du lide et firma med gode kollegaer omkring dig og godt sammenhold, så det dig vi mangler hos os.

Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig med dit fag og gerne have en fagligstolthed når du udfører opgaver.

Du vil komme til at arbejde med alle former for mureropgaver, alt fra badeværelser, puds, fils, klinkearbejde/skalmuring m.m

Vi tilbyder:

 • Fuldtidsstilling
 • En spændende og udfordrende arbejdsdag
 • Frihed under ansvar
 • Gode kollegaer
 • God løn

 

Lyder dette som din næste arbejdsplads så kontakt os for mere info.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330049610Phoenix-af2380a012019-06-27T00:00:00Det dig vi mangler i vores team

Vi er en virksomhed, som er i vækst, og vi søger derfor en dygtig murer kollega til små og storer projekter.

Kan du lide at udføre udfordrende og spændende arbejdsopgaver?

Kan du lide et firma med gode kollegaer omkring dig og godt sammenhold, så det dig vi mangler hos os.

Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig med dit fag og gerne have en fagligstolthed når du udfører opgaver.

Du vil komme til at arbejde med alle former for mureropgaver, alt fra badeværelser, puds, fils, klinkearbejde/skalmuring m.m

Vi tilbyder:

 • Fuldtidsstilling
 • En spændende og udfordrende arbejdsdag
 • Frihed under ansvar
 • Gode kollegaer
 • God løn

 

Lyder dette som din næste arbejdsplads så kontakt os for mere info.

Vi er en virksomhed, som er i vækst, og vi søger derfor en dygtig murer kollega til små og storer projekter. Kan du lide at udføre udfordrende og spændende arbejdsopgaver? Kan du lide et firma med gode kollegaer omkring dig og godt sammenhold, så det dig vi mangler hos os. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig med dit fag og gerne have en fagligstolthed når du udfører opgaver. Du vil komme til at arbejde med alle former for mureropgaver, alt fra badeværelser, puds, fils, klinkearbejde skalmuring m.m Vi tilbyder: Fuldtidsstilling En spændende og udfordrende arbejdsdag Frihed under ansvar Gode kollegaer God løn Lyder dette som din næste arbejdsplads så kontakt os for mere info.11jobnetaf2380a0100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-20T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/50098420EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslund3552872AJ-Byg ApS11Telegrafvej 5A2750BallerupDKDanmark0
DKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent783620JobNet5009842500984210025-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af2380a0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=af2380a0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af2380a0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=af2380a0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/2.jpgØnsker du et spændende job som Murer? Hos AJ-Byg ApS tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.169811311Dansk3Læse/ tale712204Murer21Bygge og anlæg362141363noreply@ofir.comDanmarkDanmark330038787MURER til fast byggepladserRobot Dygtig murer søges, til arbejde på faste byggepladser. Tag renovationer reparationer af alle typer tage, her i blandt lægning af tegl og muring af rygninger samt opførsel af skorstene. Bygnings renovering og reparation vægge, gulve og lofter, her i blandt pudsreparationer, opmuring af vægge i sten, gasbeton osv. Facade opmuring i gasbeton (Ytong facade blokke på tilbygninger og ny etablerede huse) Beton arbejde og støbning af mindre opgaver - feks. små sokler og fundamenter, gulve og etage dæk. Arbejdet vil bestå i at du får tildelt tilknyttet mindre og mellemstore byggeprojekter som du selv eller sammen med en kollega kommer til at styre på egen hånd fra start til slut derfor skal du være en selvstændig og erfaren person med sans for kvalitet inden for dit erhverv og kunne tage egne selvstendige beslutninger omkring arbejdets udførsel. Du skal være god til at styre opgaver selvstændigt, da en stor del af arbejdet vil være at udføre arbejdet på egen hånd. Du vil få tildelt løn efter kvalifikation. Der er arbejde mange år frem, til den rette person. KOM GERNE FORBI TIL EN UFORPLIGTIGENDE SNAK, OG UDDYBNING AF JOBBET.

Dygtig murer søges, til arbejde på faste byggepladser.  

 • Tag renovationer/ reparationer – af alle typer tage, her i blandt lægning af tegl og muring af rygninger samt opførsel af skorstene. 
 • Bygnings renovering og reparation – vægge, gulve og lofter, her i blandt pudsreparationer, opmuring af vægge i sten, gasbeton osv. 
 • Facade opmuring i gasbeton (Ytong facade blokke på tilbygninger og ny etablerede huse)     
 • Beton arbejde og støbning af mindre opgaver - feks. små sokler og fundamenter, gulve og etage dæk.

Arbejdet vil bestå i at du får tildelt / tilknyttet mindre og mellemstore byggeprojekter som du selv eller sammen med en kollega kommer til at styre på egen hånd fra start til slut – derfor skal du være en selvstændig og erfaren person med sans for kvalitet inden for dit erhverv og kunne tage egne selvstendige beslutninger omkring arbejdets udførsel.

Du skal være god til at styre opgaver selvstændigt, da en stor del af arbejdet vil være at udføre arbejdet på egen hånd.

Du vil få tildelt løn efter kvalifikation.

Der er arbejde mange år frem, til den rette person.

 

KOM GERNE FORBI TIL EN UFORPLIGTIGENDE SNAK, OG UDDYBNING AF JOBBET.   

GLADSAXE BYGNINGSENTREPRISE ApSBagsværd2019-06-08T00:00:002019-08-01T00:00:00
330047812MurerRobot Vi søger en ny dygtig medarbejder. Rette kandidat er faglært murer, og desuden kræves: erfaring selvstændig tilgang til opgaverne serviceminded sprog: dansk, engelsk og gerne andre sprog kørekort Vi er et frisk og energisk team. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og spændende opgaver. Hvis ovenstående er noget for dig, så send hurtigst muligt kortfattet ansøgning og CV. Spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt Caius på telefon 50230793 Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi søger en ny dygtig medarbejder.

Rette kandidat er faglært murer, og desuden kræves:

 • erfaring
 • selvstændig tilgang til opgaverne
 • serviceminded
 • sprog: dansk, engelsk og gerne andre sprog
 • kørekort

Vi er et frisk og energisk team. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og spændende opgaver.

Hvis ovenstående er noget for dig, så send hurtigst muligt kortfattet ansøgning og CV.

Spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt Caius på telefon 50230793

Vi glæder os til at høre fra dig.

KOMDIS BYG ApSVanløse2019-06-23T00:00:002019-08-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

MURER til fast byggepladser

GLADSAXE BYGNINGSENTREPRISE ApS

Bagsværd
Dygtig murer søges, til arbejde på faste byggepladser. Tag renovationer reparationer af alle typer tage, her i blandt lægning af tegl og muring af rygninger samt opførsel af skorstene. Bygnings renovering og reparation vægge, gulve og lofter, her i ...
Indrykket:8. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Murer

KOMDIS BYG ApS

Vanløse
Vi søger en ny dygtig medarbejder. Rette kandidat er faglært murer, og desuden kræves: erfaring selvstændig tilgang til opgaverne serviceminded sprog: dansk, engelsk og gerne andre sprog kørekort Vi er et frisk og energisk team. Vi tilbyder gode arb...
Indrykket:23. juni 2019
Udløbsdato:15. august 2019