Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det dig vi mangler i vores team

Vi er en virksomhed, som er i vækst, og vi søger derfor en tømrer kollega, til opstart snarest mulig.

Kan du lide at udføre udfordrende og spændende arbejdsopgaver?

Kan du lide et firma med gode kollegaer omkring dig og godt sammenhold.

Så har vi nogle arbejdsopgaver som strækker sig over en lang række tømrer- og snedker arbejde. såsom tagarbejde, servicearbejde, renovering, montering af døre og vinduer, byggepladser og lign.

Vi søger Medarbejdere, som kan lide at være del af en Velfungerende virksomhed med god stemning, og frihed til selvstændigt arbejde.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende arbejdsdag
 • Frihed under ansvar
 • Gode kollegaer 
 • God løn

Lyder dette som din næste arbejdsplads så kontakt os for mere info.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330078860Phoenix-78793b2912019-08-27T00:00:00Det dig vi mangler i vores team

Vi er en virksomhed, som er i vækst, og vi søger derfor en tømrer kollega, til opstart snarest mulig.

Kan du lide at udføre udfordrende og spændende arbejdsopgaver?

Kan du lide et firma med gode kollegaer omkring dig og godt sammenhold.

Så har vi nogle arbejdsopgaver som strækker sig over en lang række tømrer- og snedker arbejde. såsom tagarbejde, servicearbejde, renovering, montering af døre og vinduer, byggepladser og lign.

Vi søger Medarbejdere, som kan lide at være del af en Velfungerende virksomhed med god stemning, og frihed til selvstændigt arbejde.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende arbejdsdag
 • Frihed under ansvar
 • Gode kollegaer 
 • God løn

Lyder dette som din næste arbejdsplads så kontakt os for mere info.

2019-10-19T00:51:25.750 Vi er en virksomhed, som er i vækst, og vi søger derfor en tømrer kollega, til opstart snarest mulig. Kan du lide at udføre udfordrende og spændende arbejdsopgaver? Kan du lide et firma med gode kollegaer omkring dig og godt sammenhold. Så har vi nogle arbejdsopgaver som strækker sig over en lang række tømrer- og snedker arbejde. såsom tagarbejde, servicearbejde, renovering, montering af døre og vinduer, byggepladser og lign. Vi søger Medarbejdere, som kan lide at være del af en Velfungerende virksomhed med god stemning, og frihed til selvstændigt arbejde. Vi tilbyder: En spændende og udfordrende arbejdsdag Frihed under ansvar Gode kollegaer God løn Lyder dette som din næste arbejdsplads så kontakt os for mere info.11jobnet78793b29100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-18T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslund3594519AJ-Byg ApS11Telegrafvej 5A2750BallerupDKDanmark0
aj@aj-byggeri.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent812321JobNet5034353503435310023-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=78793b29https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=78793b29https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=78793b29&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=78793b29&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/6.jpgDet dig vi mangler i vores team162811791Dansk3Læse/ tale712407Tømrer7Håndværk & service362449353aj@aj-byggeri.dkaj@aj-byggeri.dkDanmarkDanmark330093816Handyman søges til StorkøbenhavnRobot Vi søger en rigtig dygtig handyman for vores kunde. Du skal arbejde med lidt af hvert rundt i hele København i forbindelse med klargøring af lejeboliger til nye lejere. Det er ting som nye fodlister, nye døre, et nyt vindue, en ny lås, en ny loftslampe, slibning af gulv, lægning af vinyl og m.m. Kort sagt er der tale om alle mulige forskellige opgaver, og du får ikke 2 arbejdsdage, som er ens. Det er et spændende job for den, der rigtig godt kan lide at arbejde med alsidige, håndværksmæssige opgaver. Din profil Du er uddannet tømrer snedker eller har en anden håndværksmæssig baggrund. Du har hænderne skruet rigtigt på og er netop en handyman. Du interesserer dig meget for alle mulige håndværksmæssige opgaver og udfordringer. Du er løsningsorienteret og arbejder selvstændigt med løsning af alle opgaverne. Du er serviceminded og en god kollega. Du har kørekort (B). Du kan klare fysisk udfordrende arbejde. Du kan forevise straffeattest. Vilkår Fastansættelse og en attraktiv løn baseret på dine kvalifikationer. Fuldtid. Du bliver en del af et godt team, hvor arbejdsmiljøet er godt, og der er plads til humor. Ansøgning Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk find-et-job og upload din ansøgning mærket: Handyman og dit CV, dit billede, eventuel kopi af svendebrev, hvis du er håndværker samt relevante kurser og referencer, hvis du har sådanne. Vi glæder os til at læse om dig.

Vi søger en rigtig dygtig handyman for vores kunde. Du skal arbejde med lidt af hvert rundt i hele København i forbindelse med klargøring af lejeboliger til nye lejere. Det er ting som nye fodlister, nye døre, et nyt vindue, en ny lås, en ny loftslampe, slibning af gulv, lægning af vinyl og m.m. Kort sagt er der tale om alle mulige forskellige opgaver, og du får ikke 2 arbejdsdage, som er ens. Det er et spændende job for den, der rigtig godt kan lide at arbejde med alsidige, håndværksmæssige opgaver.

Din profil

 • Du er uddannet tømrer/snedker eller har en anden håndværksmæssig baggrund.
 • Du har hænderne skruet rigtigt på og er netop en handyman.
 • Du interesserer dig meget for alle mulige håndværksmæssige opgaver og udfordringer.
 • Du er løsningsorienteret og arbejder selvstændigt med løsning af alle opgaverne.
 • Du er serviceminded og en god kollega.
 • Du har kørekort (B).
 • Du kan klare fysisk udfordrende arbejde.
 • Du kan forevise straffeattest.

Vilkår

Fastansættelse og en attraktiv løn baseret på dine kvalifikationer. Fuldtid. Du bliver en del af et godt team, hvor arbejdsmiljøet er godt, og der er plads til humor.

Ansøgning

Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og upload din ansøgning mærket: "Handyman" og dit CV, dit billede, eventuel kopi af svendebrev, hvis du er håndværker samt relevante kurser og referencer, hvis du har sådanne.

Vi glæder os til at læse om dig.

 

 

Priceless People ApSAlbertslund2019-09-23T00:00:002019-11-14T00:00:00
330101550Tømrer til fast arbejde, Storkøbenhavn og Nordsjælland.Robot Kunne du tænke dig at møde dine nye kollegaer? De er klar til at tage godt i mod dig og byde dig velkommen i en mindre entreprenør virksomhed, hvor nærhed og kvalitet er de vigtigste værdier. Læs videre her måske er det lige dig? Mangeartede tømrer opgaver? Virksomheden er et mindre entreprenørfirma som vækster og derfor har brug for flere tømrer, til at tage del i de mange projekter, der allerede er i gang, og alle dem der er undervejs. Der er stor variation i de opgaver der udføres og som blandt andet omfatter tag, vinduer og døre, men også indvendig arbejde, som loft, gulv og vægge. Opgaverne udføres for private bygherre, såvel som erhvervskunder. Hvem er du? Du er faglært tømrer, har et bredt kendskab til tømrerfaget og kan varetage alle opgaver selvstændigt. Du har lyst til at dele erfaringer og viden, med dine kollegaer og eventuelt varetage oplæring af lærlinge. Du har prøvet at arbejde i et mindre firma, og trives med det ansvar, der nogen gang følger med. Du er venlig og en god kollega. Du har b-kørekort. Du tilbydes et længerevarende vikariat mhp. fastansættelse, løn i henhold til overenskomst inkl. pension m.m. Interesseret? Søg stillingen ved at klikke HER, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning. Samtaler afholdes løbende. Hvis du har lyst til at høre nærmere om denne stilling, er du meget velkommen til at kontakte Rikke Lindeneg på telefon 4121 1347 eller e-mail rikke.lindeneg@hartmanns.dk på hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00. Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag. CV og ansøgning modtages kun via ansøgningslinket jf. GDPR. Hartmanns er uden for kategori men fremtidens svar på det agile jobmarked. Vi specialiserer os i flere kompetencer end kategorien normalt tilsiger. Det gør vi, fordi det giver perspektiv. I det moderne jobmarked, giver det ikke mening at tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Når vi taler opsigelser må vi inkludere perspektivet for tiltrækning og employer branding. Og når vi taler arbejdskraft, må vi tale om både fast og fleksibel bemanding. http: www.hartmanns.dk

Kunne du tænke dig at møde dine nye kollegaer? De er klar til at tage godt i mod dig og byde dig velkommen i en mindre entreprenør virksomhed, hvor nærhed og kvalitet er de vigtigste værdier.  Læs videre her – måske er det lige dig?

Mangeartede tømrer opgaver?

Virksomheden er et mindre entreprenørfirma som vækster og derfor har brug for flere tømrer, til at tage del i de mange projekter, der allerede er i gang, og alle dem der er undervejs.  Der er stor variation i de opgaver der udføres og som blandt andet omfatter tag, vinduer og døre, men også indvendig arbejde, som loft, gulv og vægge. Opgaverne udføres for private bygherre, såvel som erhvervskunder.

Hvem er du?

 • Du er faglært tømrer, har et bredt kendskab til tømrerfaget og kan varetage alle opgaver selvstændigt.
 • Du har lyst til at dele erfaringer og viden, med dine kollegaer og eventuelt varetage oplæring af lærlinge.
 • Du har prøvet at arbejde i et mindre firma, og trives med det ansvar, der nogen gang følger med.
 • Du er venlig og en god kollega.
 • Du har b-kørekort.


Du tilbydes et længerevarende vikariat mhp. fastansættelse, løn i henhold til overenskomst inkl. pension m.m.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke HER, hvor du kan uploade CV samt din motiverede ansøgning. Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har lyst til at høre nærmere om denne stilling, er du meget velkommen til at kontakte Rikke Lindeneg på telefon 4121 1347 eller e-mail rikke.lindeneg@hartmanns.dk på hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00.
Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag. CV og ansøgning modtages kun via ansøgningslinket jf. GDPR.

Hartmanns er uden for kategori – men fremtidens svar på det agile jobmarked. Vi specialiserer os i flere kompetencer end kategorien normalt tilsiger. Det gør vi, fordi det giver perspektiv. I det moderne jobmarked, giver det ikke mening at tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Når vi taler opsigelser må vi inkludere perspektivet for tiltrækning og employer branding. Og når vi taler arbejdskraft, må vi tale om både fast og fleksibel bemanding.
http://www.hartmanns.dk

Hartmanns A/SBallerup2019-10-07T00:00:002019-10-21T00:00:00
330103669Cph Retail ApS søger en faglig toptunet tømrerRobot Vi forvandler råmaterialer til kreative løsningerCPH Retail ApS, GlostrupCPH Retail ApS søger en faglig top tunet tømrer med eventyr i blodet og lyst til udvikling og forandring. Hos CPH Retail har vi travlt. Rigtig travlt. For ikke så længe siden fandt vi en ny kollega. Han er guld og en knag at få med i teamet. Men vi har så travlt så vi nu søger endnu en. Så er du dygtig til dit job og sætter en ære i at være det? Så kom og bliv en del af en ung, nystartet og allerede succesfuld virksomhed. Vi er nye på markedet med høj grad af synergi til vores modervirksomhed CPH Steel A S (se evt. mere på instagram eller facebook) CPH Steel er kendt for at lave specialdesignet inventar til forskellige detailbutikker, restauranter og museer. Vores niche er indenfor butiksbyggeri (Retail) i DK, Norge, Sverige, Estland og Letland. Detaljen i alt hvad vi laver skal være præcist og lækkert. Vi udvider og udvikler - Læs mere om os på instagram CphretailDine kompetencer:Du er uddannet tømrer og en rigtig dygtig en af slagsenDu er yderst detalje og kvalitetsbevidstDin faglige viden og kunnen er lidt ud over det sædvanlige og din faglige stolthed betyder meget for digDu kan lide at gribe og løse opgaver selvstændigtDu går op i at strukturere og planlægge dit arbejde og har en god tegningsforståelseDu fungerer godt i en travl hverdag hvor tingene er i udvikling, forandring og vækst.Du er omhyggelig og bliver ved til du har løst opgaven du gør opgaven helt færdig.Du sørger selv for koordineringen på byggepladsen - med sparring af projektlederDu er som person selvstændig, initiativrig og løsnings orienteret. Vi tilbyder:En fuldtidsstilling i et udviklende, udfordrende og alsidigt jobEn stilling hvor du skaber din egen hverdag og fremtidEngagerede og kompetente kolleger på en ganske særlig arbejdspladsEt uformelt, ungt, levende og kreativt miljø der tilpasser sig trendsGensidig fleksibilitet i forhold til arbejdstidArbejdsopgaver i hele DanmarkAf og til i Norge, Sverige, Estland og Letland så det er et must at du kan lide (og familien er ok med) at du vil være udrejst i perioder på 3-4 uger ad gangen (mulighed for 1-2 flyture t retur i weekends). En lønpakke efter kvalifikationerMulighed for videreuddannelse Hvis ovennævnte passer på dig og matcher dit billede af en god arbejdsplads, så send din ansøgning og CV til dette link. For spørgsmål kontakt CPH Retail, Partner og projektleder Martin Larsen på tlf. 40 60 21 18 - Vi inviterer løbende til samtaler.Vi forvandler råmaterialer til kreative løsningerCPH Retail ApS, GlostrupCPH Retail ApS søger en faglig top tunet tømrer med eventyr i blodet og lyst til udvikling og forandring.  

Hos CPH Retail har vi travlt. Rigtig travlt. For ikke så længe siden fandt vi en ny kollega. Han er guld og en knag at få med i teamet. Men vi har så travlt så vi nu søger endnu en. Så er du dygtig til dit job og sætter en ære i at være det? Så kom og bliv en del af en ung, nystartet og allerede succesfuld virksomhed.   

Vi er nye på markedet med høj grad af synergi til vores modervirksomhed CPH Steel A/S  (se evt. mere på instagram eller facebook) CPH Steel er kendt for at lave specialdesignet inventar til forskellige detailbutikker, restauranter og museer.
Vores niche er indenfor butiksbyggeri (Retail) i DK, Norge, Sverige, Estland og Letland. Detaljen i alt hvad vi laver skal være præcist og lækkert.  

Vi udvider og udvikler - Læs mere om os på instagram CphretailDine kompetencer:
 • Du er uddannet tømrer og en rigtig dygtig en af slagsen
 • Du er yderst detalje og kvalitetsbevidst
 • Din faglige viden og kunnen er lidt ud over det sædvanlige og din faglige stolthed betyder meget for dig
 • Du kan lide at gribe og løse opgaver selvstændigt
 • Du går op i at strukturere og planlægge dit arbejde og har en god tegningsforståelse
 • Du fungerer godt i en travl hverdag hvor tingene er i udvikling, forandring og vækst.
 • Du er omhyggelig og bliver ved til du har løst opgaven – du gør opgaven helt færdig.
 • Du sørger selv for koordineringen på byggepladsen - med sparring af projektleder
 • Du er som person selvstændig, initiativrig og løsnings orienteret.   

Vi tilbyder:
 • En fuldtidsstilling i et udviklende, udfordrende og alsidigt job
 • En stilling hvor du skaber din egen hverdag og fremtid
 • Engagerede og kompetente kolleger på en ganske særlig arbejdsplads
 • Et uformelt, ungt, levende og kreativt miljø der tilpasser sig trends
 • Gensidig fleksibilitet i forhold til arbejdstid
 • Arbejdsopgaver i hele Danmark
 • Af og til i Norge, Sverige, Estland og Letland – så det er et must at du kan lide (og familien er ok med) at du vil være udrejst i perioder på 3-4 uger ad gangen (mulighed for 1-2 flyture t/retur i weekends).   
 • En lønpakke efter kvalifikationer
 • Mulighed for videreuddannelse  

Hvis ovennævnte passer på dig og matcher dit billede af en god arbejdsplads, så send din ansøgning og CV til dette link. For spørgsmål kontakt CPH Retail, Partner og projektleder Martin Larsen på tlf. 40 60 21 18 - Vi inviterer løbende til samtaler.  

CPH Retail A/SGlostrup2019-10-09T00:00:002019-12-02T00:00:00
330107555Erfaren og faglært tømrer søgesRobot Har du styr på dit håndværk, har du faglig stolthed og får du et kick af duften af frisk skåret træ? Personale-match søger, for kunde i Taastrup, en faglært tømrer til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt. Arbejdsopgaver Dine arbejdsopgaver bliver overvejende udendørsarbejde, skure, hegn, vinduer, døre mm. Virksomheden vægter høj kvalitet og kan via deres eget snedkeri udføre alle former for specielle opgaver. Kundegruppen er hovedsageligt firmaer, offentlige virksomheder samt boligselskaber. Virksomheden er beliggende i Taastrup, men arbejdsopgaverne er på hele Sjælland. Personlige og faglige kvalifikationer Vi søger en tømrer med bred erfaring og som kan sætte kryds ud for flere af ovenstående opgaver. Det forventes at du kan arbejde selvstændigt og kan arbejde efter tegninger. Derudover forventer vi at: Du er uddannet tømrer Du er fleksibel og engageret i dit arbejde Du har en struktureret og systematisk tilgang til dit arbejde Du er løsningsorienteret, innovativ og initiativrig Du har en konstruktiv tilgang, også når hverdagen bliver presset Virksomheden tilbyder Du tilbydes et udfordrende job, hvor der stilles store krav, men hvor der samtidigt er stor rummelighed og et godt arbejdsmiljø. Dine arbejdstider er i hverdagene kl. 06:30 - 15:00 og fredag til kl. 14:30. Søg jobbet online Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og CV. Ansøg via www.personale-match.dk Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning. Nærmere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen på tlf. 42 80 18 28. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

Har du styr på dit håndværk, har du faglig stolthed og får du et kick af duften af frisk skåret træ?

Personale-match søger, for kunde i Taastrup, en faglært tømrer til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver bliver overvejende udendørsarbejde, skure, hegn, vinduer, døre mm. Virksomheden vægter høj kvalitet og kan via deres eget snedkeri udføre alle former for specielle opgaver. Kundegruppen er hovedsageligt firmaer, offentlige virksomheder samt boligselskaber.

Virksomheden er beliggende i Taastrup, men arbejdsopgaverne er på hele Sjælland.

Personlige og faglige kvalifikationer
Vi søger en tømrer med bred erfaring og som kan sætte kryds ud for flere af ovenstående opgaver. Det forventes at du kan arbejde selvstændigt og kan arbejde efter tegninger.

Derudover forventer vi at:

 • Du er uddannet tømrer
 • Du er fleksibel og engageret i dit arbejde
 • Du har en struktureret og systematisk tilgang til dit arbejde
 • Du er løsningsorienteret, innovativ og initiativrig
 • Du har en konstruktiv tilgang, også når hverdagen bliver presset

Virksomheden tilbyder
Du tilbydes et udfordrende job, hvor der stilles store krav, men hvor der samtidigt er stor rummelighed og et godt arbejdsmiljø. Dine arbejdstider er i hverdagene kl. 06:30 - 15:00 og fredag til kl. 14:30.

Søg jobbet online
Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send os din ansøgning og CV.

Ansøg via www.personale-match.dk

Vi opfordrer dig til at søge allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rette kandidat er fundet. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger sendt via mail eller post ikke kommer i betragtning.

Nærmere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Rekrutteringskonsulent Heidi Josefine Jensen på tlf. 42 80 18 28. Er du allerede registreret som bruger hos Personale-match.dk og gerne vil søge stillingen, så ring til os på 70 70 18 28 så vi kan tilføje dig til jobkoden.

PERSONALE-MATCH ApSTaastrup2019-10-15T00:00:002019-11-19T00:00:00
330109242Hvidovre Ungecenter søger PedelRobot Hvidovre Ungecenter søger snarest en pedel 19 timer ugentligt. Pedellen skal stå for det daglige praktiske arbejde på vores døgninstitution Porten, vores mor barn afdeling Familiekontakten og Ungekontakten. Døgninstitutionen Porten og Familiekontakten ligger i samme bygning midt i Avedøre Stationsby. Der bor i alt 12 unge på Porten og på Familiekontakten skal vi udvide fra af kunne have 2 familier, til at 3 familier boende. Du skal deltage i denne ombygning og udvidelse. Ungekontakten har deres eget hus, også beliggende i Avedøre Stationsby. Dine primære opgaver vil være at: understøtte og servicere hhv. beboere og medarbejdere hvad angår husets fysiske forhold, herunder ad hoc-reparationer og vedligehold på værelser, kontorer og huset i øvrigt vurdere opgaver og rekvirere og supervisere håndværkere udefra stå til rådighed for akutte opgaver diverse øvrige opgaver, fx kontakt til boligselskabet, alarmsystem, Falck o. Lign. Som pedel i huset, kan det også ind imellem være din opgave at finde måder at inddrage de unge i det daglige praktiske arbejde, være rollemodel for de unge. Vi søger en pedel som: møder husets unge og familier med rummelighed og respekt for deres daglige udfordringer er stabil og arbejdsom er tålmodig og har lyst til at inddrage de unge har allround håndværksmæssige kvalifikationer kan udføre mindre opgaver med vedligeholdelse i professionel kvalitet har overblik over husets drift og fysiske tilstand og kan prioritere opgaverne i forhold til økonomi og tid. er tålmodig og er i stand til at sætte grænser på en tydelig og respektfuld måde. Du vil indgå som en del af personalegruppen i Hvidovre Ungecenter, og særligt i forhold til døgninstitutionen Porten, hvor du indimellem vil deltage i fælles temadage, internat, personalemøde osv. Ansøgningsfrist d. 7. november 2019. Der forventes ansættelsessamtale d. 11. november 2019. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Heidi Larsen tlf 50775066 eller Karin Werge tlf 61971634.Hvidovre Ungecenter søger snarest en pedel 19 timer ugentligt. Pedellen skal stå for det daglige praktiske arbejde på vores døgninstitution Porten, vores mor/barn afdeling Familiekontakten og Ungekontakten.

Døgninstitutionen Porten og Familiekontakten ligger i samme bygning midt i Avedøre Stationsby. Der bor i alt 12 unge på Porten og på Familiekontakten skal vi udvide fra af kunne have 2 familier, til at 3 familier boende. Du skal deltage i denne ombygning og udvidelse.

Ungekontakten har deres eget hus, også beliggende i Avedøre Stationsby.

Dine primære opgaver vil være at:

 • understøtte og servicere hhv. beboere og medarbejdere hvad angår husets fysiske forhold, herunder ad hoc-reparationer og vedligehold på værelser, kontorer og huset i øvrigt
 • vurdere opgaver og rekvirere og supervisere håndværkere udefra
 • stå til rådighed for akutte opgaver
 • diverse øvrige opgaver, fx kontakt til boligselskabet, alarmsystem, Falck o. Lign.
Som pedel i huset, kan det også ind imellem være din opgave at finde måder at inddrage de unge i det daglige praktiske arbejde, være rollemodel for de unge.

Vi søger en pedel som:

 • møder husets unge og familier med rummelighed og respekt for deres daglige udfordringer
 • er stabil og arbejdsom
 • er tålmodig og har lyst til at inddrage de unge
 • har allround håndværksmæssige kvalifikationer
 • kan udføre mindre opgaver med vedligeholdelse i professionel kvalitet
 • har overblik over husets drift og fysiske tilstand og kan prioritere opgaverne i forhold til økonomi og tid.
 • er tålmodig og er i stand til at sætte grænser på en tydelig og respektfuld måde.
Du vil indgå som en del af personalegruppen i Hvidovre Ungecenter, og særligt i forhold til døgninstitutionen Porten, hvor du indimellem vil deltage i fælles temadage, internat, personalemøde osv.

Ansøgningsfrist d. 7. november 2019. Der forventes ansættelsessamtale d. 11. november 2019.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Heidi Larsen tlf 50775066 eller Karin Werge tlf 61971634.UngekontaktenHvidovre2019-10-18T00:00:002019-11-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Handyman søges til Storkøbenhavn

Priceless People ApS

Albertslund
Vi søger en rigtig dygtig handyman for vores kunde. Du skal arbejde med lidt af hvert rundt i hele København i forbindelse med klargøring af lejeboliger til nye lejere. Det er ting som nye fodlister, nye døre, et nyt vindue, en ny lås, en ny loftsla...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:14. november 2019

Tømrer til fast arbejde, Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hartmanns A/S

Ballerup
Kunne du tænke dig at møde dine nye kollegaer? De er klar til at tage godt i mod dig og byde dig velkommen i en mindre entreprenør virksomhed, hvor nærhed og kvalitet er de vigtigste værdier. Læs videre her måske er det lige dig? Mangeartede tømrer ...
Indrykket:7. oktober 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019

Cph Retail ApS søger en faglig toptunet tømrer

CPH Retail A/S

Glostrup
Vi forvandler råmaterialer til kreative løsningerCPH Retail ApS, GlostrupCPH Retail ApS søger en faglig top tunet tømrer med eventyr i blodet og lyst til udvikling og forandring. Hos CPH Retail har vi travlt. Rigtig travlt. For ikke så længe siden f...
Indrykket:9. oktober 2019
Udløbsdato:2. december 2019

Erfaren og faglært tømrer søges

PERSONALE-MATCH ApS

Taastrup
Har du styr på dit håndværk, har du faglig stolthed og får du et kick af duften af frisk skåret træ? Personale-match søger, for kunde i Taastrup, en faglært tømrer til et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt. Arbejdsopgaver Dine arbej...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:19. november 2019

Hvidovre Ungecenter søger Pedel

Ungekontakten

Hvidovre
Hvidovre Ungecenter søger snarest en pedel 19 timer ugentligt. Pedellen skal stå for det daglige praktiske arbejde på vores døgninstitution Porten, vores mor barn afdeling Familiekontakten og Ungekontakten. Døgninstitutionen Porten og Familiekontakt...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:7. november 2019