Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det Juridiske Fakultet søger medarbejder til forskningsprojekt om fremtidens energisystem

Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet søger en administrativ projektmedarbejder, som vil blive tilknyttet forskningscenteret CORA til et EU-Interreg projekt ”Smart Cities Accelerator”. Projektet startede 1. september 2016 og løber frem til 1. september 2019.  
 
Projektet omfatter universiteter og kommuner på dansk og svensk side, og opgaven for Det Juridiske Fakultet går ud på at afdække de reguleringsmæssige barrierer og mangler, som støtter, henholdsvis hindrer integration af vedvarende energi i energisystemet. 
 
I projektets første fase har der været afholdt møder med projektpartnere og andre aktører på energiområdet for at få input til beskrivelse og analyse af, hvilke barrierer der er for den grønne omstilling. Dette skal i den kommende fase resultere i en rapport med konkrete forslag til en øget udbredelse af vedvarende energi og smarte løsninger. 
 
Vi forventer, at du: 
- Har erfaring med projektadministration og -afrapportering 
- Har sans for godt sprog og kan give et kompliceret budskab en klar vinkel 
- Har kendskab til indretningen og reguleringen af energisektoren 
- Har erfaring med at samle og analysere et omfattende materiale og præsentere det i en rapport 
- Har et godt netværk i energisektoren samt engagement og lyst til en bred berøringsflade 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat på deltid (22,2 timer ugentligt) i en midlertidig stilling, der løber fra den 1. april 2018 til den 30. september 2019. 
 
Ansættelse sker som udgangspunkt efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. 
 
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Lektor i Energiret Anita Rønne på anita.ronne@jur.ku.dk 
 
Ansøgning  
Er du interesseret i stillingen, skal du sende en elektronisk ansøgning med CV og andre relevante dokumenter via jobsiden http://jobportal.ku.dk/administrative-og-forskningsunderstoettende-stillinger/administration-it-og-service/, så den er os i hænde senest den 15. februar 2018.  
Samtaler forventes afholdt i uge 9. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
_______________________________________________________________________________ 
Det Juridiske Fakultet er ét af seks fakulteter ved Københavns Universitet. Fakultetet har ansvar for forskning, undervisning og formidling på det retsvidenskabelige område. Forskningen foregår bl.a. i forskningscentre og forskningsgrupper med fokus på tematiske satsningsområder. Fakultetet omfatter ca. 95 faste videnskabelige medarbejdere, ca. 60 ph.d.-stipendiater samt ca. 70 administrative medarbejdere. Omkring 10 af de videnskabelige medarbejdere er ansat i kraft af eksterne bevillinger. Desuden er der ca. 400 deltidsansatte undervisere til varetagelse af en del af undervisningen ved den juridiske uddannelse, der omfatter ca. 4.500 studerende. Flere oplysninger kan læses på http://jura.ku.dk/ 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her