Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering opslår ledige stillinger inden for arkitektur og kunstnerisk udviklingsvirksomhed

Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering opslår ledige stillinger inden for arkitektur og kunstnerisk udviklingsvirksomhed

Ved Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering opslås 9 ledige stillinger inden for arkitektur, hvor hovedopgaverne er kunstnerisk udviklingsvirksomhed (KUV) på højt niveau samt undervisning.

Kunstnerisk udviklingsvirksomhed er en væsentlig del af Det Kongelige Akademis vidensgrundlag, der bygger på forskning, kunstnerisk udviklingsvirksomhed og praksis. Kunstnerisk udviklingsvirksomhed er en integreret del af en kunstnerisk proces, der fører frem til et offentligt tilgængeligt resultat og ledsages af en refleksion over såvel processen som præsentationen af resultatet.

Se Det Kongelige Akademis kriterier for KUV her: https://kglakademi.dk/sites/default/files/downloads/article/bilag2_kuvkriterier_planforforskningkuv2016-2020.pdf

Det Kongelige Akademi søger visionære faglige profiler, som brænder for at levere resultater og formidle viden og som kan bidrage med at nytænke området. Med fokus på proces og metode samt inddragelse af nyeste viden og teknologi forventes du at kunne tilføre fagområdet en aktuel kunstnerisk tyngde. Vi ønsker generelt at styrke fagområderne, at supplere vores kunstneriske – og undervisningskompetencer på områderne samt at styrke vores netværk og samarbejder - såvel nationalt som internationalt.

Det er en fordel, hvis ansøgere til de opslåede stillinger har erfaringer eller kompetencer inden for Det Kongelige Akademis samlede tredelte vidensgrundlag, og dermed både kan bidrage til og drage nytte af erfaringer fra praksis og forskning, samt formår at formidle indsigter fra KUV-projektet i undervisningen.

De ledige stillinger, der har et særligt fokus på KUV, er tilknyttet de 4 arkitekturinstitutter, og ønskes besat pr. 1. marts 2021 eller snarest muligt herefter.

Det Kongelige Akademi udbyder stillingerne som adjunkturer, subsidiært studieadjunkturer/studielektorater. Der er tale om tidsbegrænsede stillinger med en ansættelsesperiode på 3 år med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden fremgår af de enkelte stillingsbeskrivelser i stillingsopslaget.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, kan du læse mere om de opslåede stillinger og ansøgningskravene i stillingsopslaget, som du finder her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=135871&DepartmentId=7810&MediaId=5.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.