Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det perfekte job/studiejob med 2 døgnvagter pr. måned og hvilende nætter

Det perfekte job/studiejob med 2 døgnvagter pr. måned og hvilende nætter
Brænder du for at gøre en oprigtig forskel for en ung kvinde med Rett Syndrom og hendes familie?  
Er du til lange vagter, og søger du et arbejde, som kan nemt kombineres med dit studie eller andet arbejde?  
 
Personlig hjælp og ledsagelse
Kvinden skal have hjælp til alle praktiske opgaver, personlig pleje samt ledsagelse til / fra STU og eftermiddagsaktiviteter. Hun holder meget af at cykle, svømme, ride, gynge samt hjemmelig hygge og skal støttes i dette.
 
Du vil blive grundig oplært af de faste medarbejdere på holdet, men det er vigtigt, at du har en natulig interesse for at lære kvinden og hendes behov at kende. Hun kræver 100 % opmærksomhed med konstant øjenkontakt og tæt fysisk kontakt, da hun ellers kan blive frustreret og udad regerende.   
 
Livsglad og aktiv ung kvinde 
Kvinden bor hjemme med forældre og to mindre søskende. Hun skal støttes i at være en aktiv del af familien på sine præmisser. Hun har ikke noget sprog, hvorfor alt kommunikation foregår gennem mimik, lyde, øjebevægelser, piktogrammer og talemaskine.  
 
Den unge kvinde har epilepsi og får anfald ca. hver 3 uge, hvor nogen af anfaldene kræver behandling i form af Buccolam. Kendskab til epilepsi er ikke et krav, men en fordel.   
 
Du kan læse mere om Rett Syndrom her

 
Vagtrul og timer 
Vi søger en person, som kan tage en fast vagt hver anden lørdag fra kl. 10.00-10.00 i ulige uger.  
 
Derudover er der brug for ekstra hænder i perioden 16/04-18 til 04/06-18, der en af de faste medarbejder er på orlov. Det vil betyde, at der er yderlige 1-2 faste vagter om ugen ledig i både hverdage og weekenderne. Vagter i hverdage er fra kl. 14.00-09.30 og alle vagter er hvilende nattevagter i eget hjælperværelse. 
 
Pga. kompleksiteten i ordningen er det vigtigt, at vi har et team omkring kvinden, der kender hende godt, hvorfor du, som dine kollegaer, skal være fleksibel og kan dække ved sygdom, ferie o.lign.   
 
Løn og øvrige vilkår
Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og lønnen skal forhandles ud fra din erfaring og dine kvalifikationer. I denne stilling bliver du som udgangspunkt aflønnet på løntrin 12, som med gældende takster svarer til 126,46 kr. timen + natte-/weekendtillæg.
 
Når du er ansat som fast hjælper i Olivia Danmark, vil du udover en grundig oplæring, løbende have mulighed for sparring med det faste team, som omgiver kvinden, og din faste teamleder. Sparringen finder bl.a. sted på p-møder, som ca. afholdes hver 6. time.
 
Omsorgsfuld og robust medarbejder 

Vi søger efter dig som har følgende kompetencer: 

  • God til at læse andre mennesker
  • Interesse for / allerede har kendskab til ikke-verbal kommunikation
  • Robust og handlekraftig
  • Troværdig og ansvarsbevidst
  • Empatisk og rummelig  
Kvinden går i STU mandag til fredag. Det er et must, at du har kørekort og egen bil, idet kvinden skal køres til/fra skole samt fritidsaktiviteter. Kvinden er i aflastning hver anden weekend.  
 
Ansøgning og kontakt  
Ansøg stillingen hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag.  
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 88887171.
 
Vi ser frem til at høre fra dig. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her