Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DevOps-udvikler - lav værktøjer til Danmarks sværeste udviklingsopgave

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens skattevæsen?

Du får nu muligheden for at komme med på holdet. Vi har høje ambitioner og kombinerer vores viden om Skatteforvaltningens it-landskab med den nyeste teknologi.

Velkommen til Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Danmark har en af verdens mest avancerede skatteadministrationer. Den er blevet til over mange år og skal moderniseres, forenkles og videreudvikles. Derfor bygger og fornyer vi digitale løsninger i samarbejde med de andre styrelser i Skatteministeriets koncern. Vi moderniserer og udvikler nye digitale systemer, som sikrer, at danskernes skatter og afgifter bliver betalt korrekt. Samtidig sørger vi for, at de eksisterende løsninger fungerer.

Det er en spændende og kompleks opgave. Faktisk vil vi gå så langt som at kalde det Danmarks største udviklingsudfordring. Og vi lykkes kun, fordi vi har de bedste med ombord.

Bliv en del af DevOps
I DevOps bliver du del af et stærkt team af 17 specialister, som hver dag arbejder med hele den DevOps-værktøjskæde, vi bruger til at skabe effektive og pålidelige it-systemer. Her står innovation, automatisering og continiuous delivery på toppen af vores dagsorden, og vi udvikler selv flere af de værktøjer, som bruges på tværs af Skatteforvaltningen.

Nu leder vi efter dig, som vores DevOps-udvikler, til at etablere projekters release pipelines, automatisere kodeflows og udvikle systemer, der understøtter udvikling og drift af it-systemerne. Du får en vigtig position her i teamet, når du:

  • udvikler, implementerer og vedligeholder en samlet værktøjskæde, som understøtter CI og CD
  • etablerer DevOps-værktøjer i tæt samarbejde med udviklings- og hjemtagningsprojekter
  • opsøger og afprøver nye teknologier og udviklingsværktøjer
  • rådgiver projekt-og udviklingsteams omkring teknologivalg.


Arbejd med de nyeste teknologier – og løft en vigtig samfundsopgave
Du kommer ikke til at kede dig i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Du får ansvar og kan gøre en forskel, når du er med til at udvikle nye og smartere måder at sikre, vi får skatterne ind, og hjælpe med at højne it-sikkerheden – fx kan du være med til at udvikle systemet, der skal håndtere deleøkonomi.

Vi er altid på udkig efter nye teknologier, og GitHub, Jenkins, OpenShift, Artifactory og Elasticsearch er blot få af dem, vi allerede arbejder med. Og det gør vi med udgangspunkt i et SAFe framework.

Få en grundig introduktion og en varm velkomst
Dine første uger har vi sat tid af, så du kan lære din nye arbejdsplads ordentligt at kende. Du får et velstruktureret skema, som tager dig igennem styrelsens forskellige afdelinger. på den måde lander du godt og med de allerbedste forudsætninger.

Og er der nogle værktøjer, du ikke er så stærk i, så tilbyder vi masser af sparring og intern undervisning.

Erfaring med udvikling og en haj til DevOps

  • Vi går ikke så meget op i din uddannelsesbaggrund – du kan være datalog, datamatiker, noget helt tredje, eller måske er du selvlært og kan dokumentere dine kompetencer på anden vis.
  • Du har en god og bred forståelse af, hvordan udviklere arbejder – for det er dig, som kommer til at udvikle deres værktøjer.
  • Du har gerne erfaring med Jenkins, GitHub og Docker– og lyst til at lære en masse nyt.
  • Du har erfaring med at arbejde med Linux.


Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg jobbet online” senest den 17. oktober 2019. Spørgsmål besvares gerne af Aske Jørgensen på 72 37 55 28 eller Vanessa Tyndeskov på 72 38 88 13. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Sluseholmen 8B, 2450 København SV, og på sigt flyttes arbejdsstedet til Osvald Helmutsvej 4, 2000 Frb.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.