DFD søger frontend udvikler til agil udvikling af vores primære kundevendte applikation

DFD har udviklet en af de stærkeste applikationer til håndtering af textillogistik i branchen med mitdfd.dk

Denne applikation skal nu løftes til et nyt niveau. Vi har behov for en teknisk stærk funderet frontend udvikler, der formår at tage udviklingsopgaver fra start og løbe dem hele vejen i mål i samarbejde med forretningspartneren. Frontend er baseret på forskellige JavaScript teknologier, primært Angular 2. I backend arbejdes der med Java, Spring Boot, Rest API og relationelle databaser.

Vi har et stærkt udviklingsteam med et højt fagligt niveau og dedikeret udviklere. De arbejder på forskellige projekter, men altid sammen mod vores coresystem, og det sociale sammenhold er blandt andet derfor meget stærkt. Vi benytter de nyeste teknologier til at bygge og udvikle vores applikationer.

DFD vil fortsætte med at være branchens førende

Hos DFD har vi et klart mål om at være de bedste på vores IT-platform, der bliver målrettet kunderne. Med cirka 2000 ansatte i Danmark og Sverige samt en omsætning på 1.7 mia, er DFD et sted, der er i kraftig vækst og kraftig udvikling. Der er masser af energi og vilje til at drive forretningen fremad. Vi vil være de bedste! Og det skal vi blive ved hjælp af IT.

Din nye hverdag i IT-afdelingen

IT-afdelingen består i dag af cirka 30 IT-medarbejdere, fordelt på udviklere, forretningspartnere, administratorer, IT-supportere og BI analytikere.

Du kommer til at have stor indflydelse på videreudviklingen af vores platform, der er rettet mod kunderne, og får sparring med nogle højt kvalificeret udviklere og forretningen.

Miljøet på arbejdspladsen er selvstændigt, uformelt og afvekslende, og har meget dedikerede medarbejdere. Dine kollegaer har et godt sammenhold, og IT-afdelingen er vellidt i resten af organisationen. DFD lægger stor vægt på inddragelse og medindflydelse, og på at alle færdes i et rart miljø. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer samt faglig og personlig udvikling.

Vores nye kollega

  • Du har minimum 2 års dokumenteret erfaring med udvikling i Javascript teknologier – gerne Angular 2
  • Du har erfaring med TypeScript, RxJS, HTML og CSS
  • Du har en erfaring med responsive- og mobile design
  • Sikrer at dokumentationen på dit arbejde er i orden
  • Du skal have erfaring med best practices inden for javascript teknologier og kunne lære fra dig
  • Det vil være et plus, hvis kender til Java og backend web udvikling
  • Det vil være et plus, hvis du kender til Spring Boot, Jenkins og Docker

Sådan søger du

Send ansøgning, CV, karakterbevis og eventuelt andet relevant materiale via vores onlineformular ved at klikke på knappen "Søg Stilling" nedenfor.

Udvikl dig i en moderne, dynamisk og succesfuld virksomhed

DFD er en af Nordens største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler. Vi leverer skræddersyede og fleksible løsninger bestående af udlejning, vask, vedligeholdelse og logistik af blandt andet arbejdstøj, sengetøj, linned, duge, servietter og rengøringsudstyr til en lang række brancher. DFD har afdelinger fordelt i hele Danmark og hele Sverige, og vi er en koncern med cirka 2000 medarbejdere. DFD er en familieejet virksomhed med solide kerneværdier der positivt afspejler sig i vores kultur og adfærd. Kulturen er præget af frihed under ansvar samt en gensidig respekt for hinanden. Gennem årene har virksomheden gennemgået en positiv udvikling med stor vækst. Læs mere om os på www.dfd.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.