DFD søger Java udvikler til udvikling af ny Java Enterprise applikation fra bunden

DFD søger Java/Spring udvikler til udvikling af ny Java Enterprise applikation fra bunden

Brænder du for at være i et agilt team med højt fagligt niveau, som er i gang med at opbygge en Java platform fra bunden af i en landsdækkende servicevirksomhed – så læs med her. De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger en ambitiøs Java/Spring udvikler, der er klar til at spille en central rolle i udviklingen af vores nye Java Enterprise Applikation.

Vores nye platform skal understøtte logistikken i forretningen

Vores nuværende platform er baseret på RPG på en AS/400 maskine og bruges i dag på tværs af vores 14 vaskerier til at levere og fakturere vores services til vores kunder. Det eksisterende system skal transformeres over på en Java platform, og det gamle RPG skal lukkes ned. For at nå frem til målet, benytter vi de nyeste teknologier og udviklingsmetoder, så du kommer derfor bl.a. til at arbejde med: Spring Boot, Spring Data Rest, Spring Security, Maven, Hibernate, Mysql, Docker, Liquibase o.a. Vi arbejder agilt og benytter Scrum, så derfor kan du forvente at blive en del af et start-up miljø i en af Danmarks førende servicevirksomheder. Vi er en afdeling, der kontinuerligt justerer og tilpasser vores løsning til forretningens behov og markedets trends. Det er derfor essentielt, at du er fleksibel og trives under forandringer.

DFD vil være branchens førende

Hos DFD har vi ét klart mål - vi skal være branchens fortrukne samarbejdspartner og én af vejene dertil er udviklingen af vores kundemålrettet IT-platform. Vi er en landsdækkende koncern med et datterselskab i Sverige og dermed i alt 2.000 ansatte samt en omsætning på 1.4 mia. kroner, og vi har fortsat ambitioner om at vokse og udvikle os. Du vil derfor træde ind i en virksomhed med massere af energi, gå på mod og vilje til at drive forretningen fremad. Vi vil være de bedste, og IT-udvikling er en af vores vigtigste strategiske veje dertil! Det er derfor vigtigt for os, at du er ambitiøs, løsningsorienteret og klar til at blive en del af et team, som skal skabe brugerorienterede værktøjer, der sikrer, at kunderne vælger os frem for konkurrenter.

Din nye hverdag bliver i IT-afdelingen på hovedkontoret

IT-afdelingen består i dag af ca. 30 medarbejdere og er delt op i IT-drift og IT-udvikling. Du vil være en del af udviklingsteamet med 15 kollegaer, der har et godt samarbejde og er vellidt i resten af organisationen. Sammen med udviklingstemaet vil du have indflydelse på opbygning af infrastrukturen og på de teknologier, der skal benyttes til udvikling af den nye Java platform. Vores kerneværdier er at være nytænkende, dedikeret og have forretningsfokus. Vi søger derfor en ny udvikler, som kan arbejde selvstændigt og fungere godt i et team, samt trives i et uformelt arbejdsmiljø med afvekslende arbejdsopgaver. DFD lægger stor vægt på inddragelse og medindflydelse. Det er vigtigt for os, at du ikke er bange for at modtage eller give konstruktiv feedback eller samarbejde på tværs af funktionen. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer samt faglig og personlig udvikling.

Vores nye kollega

  • Du har minimum 2 års dokumenteret erfaring med udvikling i Java
  • Du skal brænde for at lære nyt om udvikling og nye teknologier
  • Du skal ville arbejde sammen med nogle fremragende udviklere
  • Du er på forkant med de tekniske udviklinger, der sker i Java
  • Du har en solid erfaring med SQL
  • Du er ihærdig, metodisk og analytisk
  • Du er en teamspiller, der samtidig kan arbejde selvstændigt

Sådan søger du

Send ansøgning, CV, karakterbevis og eventuelt andet relevant materiale via vores onlineformular ved at klikke på knappen "Søg Stilling" nedenfor.

DFD er en af Nordens største servicevirksomheder inden for vask og udlejning af tekstiler. Vi leverer skræddersyede og fleksible løsninger bestående af udlejning, vask, vedligeholdelse og logistik af blandt andet arbejdstøj, sengetøj, linned, duge, servietter og rengøringsudstyr til en lang række brancher. DFD har afdelinger fordelt i hele Danmark og hele Sverige, og vi er en koncern med over 2.000 medarbejdere. DFD er en familieejet virksomhed med solide kerneværdier der positivt afspejler sig i vores kultur og adfærd. Kulturen er præget af frihed under ansvar samt en gensidig respekt for hinanden. Gennem årene har virksomheden gennemgået en positiv udvikling med stor vækst. Læs mere om os på www.dfd.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.