Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DGI Storkøbenhavn søger praktikanter til efteråret 2018

Brænder du for idræt og for at gøre en forskel for andre? Læser du på en videgående uddannelse og ønsker konkrete erfaringer med projektledelse, tværgående samarbejder og kommunikation i idrættens verden? Vil du udvikle dit netværk og blive en del af Danmarks største breddeidrætsorganisation? 

Lige nu søger vi motiverede og ambitiøse studerende til vores praktikpladser i efterårssemestret 2018. Du bliver en del af et fantastisk og energisk arbejdsmiljø med passionerede medarbejdere og mulighed for udvikling af faglige kompetencer.

Læs mere om de forskellige praktikstillinger på dgi.dk/jobs.
 
DGI Storkøbenhavn
DGI Storkøbenhavn er en paraplyorganisation for idrætsforeninger i hovedstadsområdet, og har et samlet medlemstal på 184.000 idrætsudøvere. Vi er mere 50 ansatte, og har kontor i Vester Voldgade 100, 1552 København V.
 
Fakta
DGI Storkøbenhavn dækker 11 kommuner: Ballerup Kommune, Dragør Kommune, Frederiksberg Kommune, Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Herlev Kommune, Hvidovre Kommune, Københavns Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Rødovre Kommune og Tårnby Kommune.
 
Ansøgning
Spørgsmål vedrørende praktikstillingerne kan stilles til Morten Lindkjær på 2497 1714 eller mlj@dgi.dk. Der er ansøgningsfrist 22. april 2018 og der afholdes samtaler 24. april 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her