Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DGI Storstrømmen søger projektmedarbejder til projektet Aktive fællesskaber på Lolland

Vil du være en del af et nyopstartet projekt, der over de næste tre år skal gøre flere unge voksne aktive i frivillige fællesskaber på Lolland? Har du stærke relationelle og pædagogiske kompetencer og en ressourceorienteret tilgang til alle mennesker? Så er stillingen som projektmedarbejder hos DGI Storstrømmen måske noget for dig! 
 
I DGI Storstrømmen ønsker vi at skabe gode ungdomsmiljøer og arbejder for, at flere unge voksne mellem 18-35 år bliver en del af et aktivt fællesskab. I projekt ”Aktive fællesskaber på Lolland” involverer vi sammen med Helhedsplan Lolland og Jobcenter Lolland lokale unge i at skabe attraktive fællesskaber, der er nemmere at tilgå. Vi undersøger, hvordan vi sammen med målgruppen kan styrke vejen ind i foreningsfællesskaberne. Til den opgave skal vi bruge en engageret projektmedarbejder, der til daglig skal arbejde helt tæt med de unge og kan være med til at understøtte indsatsen med en hands-on og praktisk orienteret tilgang. 
 
Din opgave:
Det bliver din opgave at skabe kontakt og relation til målgruppen i Helhedsplanen og i jobcenteret. Du skal sammen med de unge voksne undersøge og afdække deres interesser og drømme og med afsæt i disse hjælpe dem over i relevante frivillige fællesskaber som eksempelvis idrætsforeninger. Det er desuden din opgave, sammen med de unge voksne og i samarbejde med gode kollegaer, at facilitere opstarten af relevante aktive fællesskaber i Helhedsplanen.
 
Jobbet indeholder:

• Kontakt og relationsopbygning til de unge voksne i jobcenter og helhedsplan
• Tæt samarbejde med medarbejdere fra jobcenter og helhedsplan, som også arbejder med de unge
• Rekruttering af unge til frivilligforløb og deltagelse i aktivitetsfællesskabet i helhedsplanen
• Gennem frivilligforløbene at understøtte de unge i at være initiativtagende og ambitiøse omkring, hvad det aktive fællesskab skal kunne
• Kontakt til lokale foreninger, som har interesse i at modtage nye unge
• Brobygning af unge til relevante frivillige fællesskaber med afsæt i deres interesser og kompetencer
• Tæt samarbejde med projektlederen om udvikling og fornyelse af frivilligforløb og generelle metoder, så vi hele tiden arbejder på den måde, der giver bedst mening for de unge

Du får desuden mulighed for selv at være med til at sætte dit præg på opgaverne, alt efter hvad der optager dig eller hvad du er særligt god til.
 
Dine kompetencer
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi forventer/håber at du:
• Har erfaring fra relations- og projektarbejde - gerne i civilsamfundet eller andre sociale indsatser, hvor den menneskelige relation er central.
• Har erfaring med at arbejde med målgruppen og har en ressourceorienteret tilgang til deres handlemuligheder og ungeliv. Måske som lærer, pædagog, socialarbejder eller noget fjerde.
• Har kendskab til foreningslivet i Lolland kommune og kan tale ind i de mange positive forandringer, der kan komme ud af at være med i frivillige fællesskaber.
• Kan sætte forskellige typer (bevægelses)aktiviteter i gang, understøtte unge i at sætte ord på deres ønsker og selv at være med til at drive dem fremad.
• Er proaktiv og selvstændig – du skal ikke arbejde alene, men du har et selvstændigt ansvar for brobygningen til foreningslivet, og du er en vigtig sparringspartner for de unge, så det er en fordel, hvis du er initiativrig og ikke er bange for at prøve nye ideer af eller kontakte en mulig samarbejdspartner.
• Har erfaring med eller lyst til at undervise og facilitere - både på frivilligforløbene i dette projekt, men måske også i andre DGI-sammenhænge.


Det vigtigste er, at du brænder for unge, frivillighed, fællesskaber, et fysisk aktivt liv, foreningsliv og særligt det relationelle arbejde. Det vil desuden være en stor fordel, hvis du er bosat i Lolland kommune og/eller har stort lokalt kendskab.
 
Om stillingen
Vi tilbyder en 2½ årig projektansættelse på 30 timer eller derover (efter aftale). Stillingen er tidsbegrænset til 1. november 2023 med mulighed for forlængelse.
Din dagligdag vil primært være delt mellem Jobcenteret og Helhedsplanen i Nakskov. Som projektmedarbejder hos os kan du forvente, at der vil være en del eftermiddags- og aftenarbejde og til tider evt. weekendarbejde. Vi har fleksible arbejdstider med en høj grad af selvstyring, så længe opgaven bliver løst. Du refererer til projektlederen, som også vil være din tætteste samarbejdspartner, men du vil også skulle samarbejde tæt med medarbejdere fra hhv. jobcenter og helhedsplan. Du vil blive en del af et større netværk af DGI Storstrømmens brobyggere, som opererer rundt omkring på Sydsjælland. Indsatsen sker desuden i tæt samarbejde med Lolland Kommune, Social og Arbejdsmarked og Kultur og Fritid.

Ansøgningsfrist er d. 17. januar 2021 kl. 12.00. Opstart hurtigst muligt, dog senest d. 1. marts 2021. Samtaler afholdes d. 20. og 25. januar.

For at høre mere om stillingen kan du kontakte projektleder Nina Foltved på tlf. 29 60 59 38 eller mail: nif@dgi.dk (kan ikke træffes på telefon ml. d. 19/12-3/1).

Læs mere om DGI Storstrømmen her


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.