Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Diabetes, Hormon og Overvægtambulatoriet på Sydvestjysk Sygehus søger en sygeplejerske til en 37 timer/uge pr. 01.03.2021

En af vores erfarne diabetessygeplejersker går på efterløn, så brænder du for diabetes, så har du nu chancen for at blive en del af et stort diabetesambulatorium.

SVS har indgået partnerskab med Steno Diabetes Center Odense (SDCO), og har derfor flere spændende projekter i gang. Vi forsøger hele tiden at optimere forløbet for diabetespatienten, så trives du med at være med til at udvikle og implementere så hører vi gerne fra dig.

Diabetesbehandlingen er i stor udvikling. Du får som diabetessygeplejerske mulighed for at arbejde med den nyeste diabetesbehandling og -teknologi, men altid i et tæt samarbejde med patienten og ud fra dennes præmisser.

I stillingen indgår weekendvagt i vores sengeafdeling hver 4. uge.

Hvem er vi:
Diabetes, Hormon og Overvægt Ambulatoriet er en travl og dynamisk arbejdsplads med omkring 20.000 besøg om året. Til ambulatoriet hører: Diabetes ambulatorium, øjenscreening, osteoporose ambulatorium, overvægt ambulatorium inklusiv det Syddanske Overvægtsinitiativ samt en særskilt forskningsenhed. Vi er et stærkt team, som har et rigtig godt sammenhold. Vi prioriterer det tværfaglige samarbejde højt, og har i hverdagen et meget tæt samarbejde med læger, sekretærer og diætister. Sygeplejerskerne arbejder alle meget selvstændigt med egne konsultationer, men vi prioriterer faglig sparring ved kollegaer højt.

Læs mere om vores afdeling her (http://www.svs.dk/wm441278).

Vi søger en sygeplejerske:

  • Der har lyst og evne til at arbejde selvstændigt og samtidig være en del af og bidrage i en engageret medarbejdergruppe.
  • Der har patienten i centrum og yder behandling af høj faglig kvalitet.
  • Der har stort fokus på patient-, pårørendeinddragelse og på tværfagligsamarbejde, hvorfor gode kommunikations- og samarbejdsevner er en absolut nødvendighed. 
  • Vi ser gerne at du har erfaring som sygeplejerske, og har du tidligere arbejdet med diabetes vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder:

  • En grundig oplæringsperiode hvor du tilknyttes en fast mentor. Oplæringen tilpasses individuelt til dine forudsætninger.
  • Muligheden for at fordybe sig i et spændende speciale
  • Afhængig af dine kompetencer og ønsker mulighed for at indgå i arbejdsgrupper på tværs af Region Syddanmark
  • Et selvstændig arbejde, men hvor du altid vil føle dig som en del af et team
  • Kompetenceudvikling tilpasset dine forudsætninger via undervisning, kurser, faglige netværk og som en integreret del af dagligdagen.
  • Et godt arbejdsmiljø og hvor der er plads til humor

Løn- og ansættelsesforhold:
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Hør mere:
Har du lyst til at høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte specialeansvarlig sygeplejerske Heidi Elleman tlf. 20 57 68 22 eller funktionsleder Rie Møller tlf. 30 62 58 18.
Du kan også læse mere om SVS her(http://www.svs.dk/)

Ansøgning:
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 25.01.2021
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 28.01.2021


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.