Diabetessygeplejerske til undervisning og klinik

Ønsker du at udvikle dig, og brænder du for at formidle viden om diabetes og undervise sundhedsprofessionelle? Så er du måske vores nye kollega.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en diabetessygeplejerske med bred klinisk erfaring og undervisningserfaring. Stillingen er en delestilling med en hovedansættelse 3 dage om ugen i SDCC Uddannelsesenhed. På sigt forventes det, at du vil skulle varetage kliniske opgaver 2 dage om ugen i SDCC klinik. Stillingen ønskes besat pr. 1.6. 2018.

Uddannelsesenheden
Uddannelsesenheden er tværprofessionelt sammensat af 18 medarbejdere med forskellige undervisnings- og sundhedsfaglige kompetencer. Vi arbejder i tre teams, hvoraf et team består af sygeplejersker, der udvikler diabetesundervisning og arbejder med uddannelsesprojekter til sundhedsprofessionelle i hospital sektoren, almen praksis og kommuner. Vi samarbejder om diabetesuddannelse af sundhedsfaglige studerende ved professionshøjskoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner.
Et nyt Videncenter er under etablering i enheden, hvor vi indsamler og bearbejder relevant forskningsbaseret viden for sundhedsprofessionelle samt personer med diabetes, pårørende og personer i risikogruppen. Videncenteret understøtter udvikling af relevant og evidensbaseret information og uddannelsesmaterialer om livet med diabetes med udgangspunkt i brugernes behov.

SDCC klinik
Klinikken fungerer som regional diabetesafdeling og har behandlingsansvaret for 9.000 personer med diabetes. Klinikken har flere end 120 dedikerede medarbejdere.
SDCC klinik består af fire store teams, som arbejder tværfagligt omkring den enkelte patient:

  • 1) type 1-diabetesteam
  • 2) type 2-diabetesteam
  • 3) team med højt specialiserede funktioner
  • 4) kliniske specialistteams med øjenklinik, fodklinik, kliniske diætister, laboratorium og klinisk fysiologi
Jobbet
Dine arbejdsopgaver i Uddannelsesenheden vil være at undervise og udvikle kurser til sundhedsprofessionelle inden for diabetessygepleje og behandling. Du skal undervise på kurser, facilitere workshops og indgå i konkrete projekter.


Dine arbejdsopgaver i klinikken vil være at bygge videre på din diabeteserfaring. Du vil indgå i sygeplejerskegruppen og have selvstændige konsultationer, telefonisk rådgivning og patientrettede undervisningsopgaver. Du vil indgå i et teamsamarbejde med andre fagprofessionelle og varetage de samme funktioner som diabetessygeplejerskerne i klinikken.

Kvalifikationer
Vi lægger især vægt på, at du har en bred medicinsk baggrund og solid klinisk erfaring indenfor diabetes, meget gerne med type 2 diabetes.
  • Du har solid undervisningserfaring, stærke formidlingsevner og pædagogiske kompetencer.
  • Du er engageret, proaktiv, selvstændig og brænder for at gøre en forskel.
  • Du har erfaring med at arbejde i tværfaglige teams, og du har et godt overblik til at prioritere og planlægge aktiviteter i samarbejde med et erfarent team.
  • Du skal have gode IT-kompetencer. Endelig skal du kunne arbejde struktureret, være fleksibel i forhold til at have kliniske opgaver på Gentofte Hospital og på SDCC.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster indenfor området.

Info
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jane Rohde Voigt mobil: 30 91 34 85 eller oversygeplejerske Kirsten Engelhard Nielsen mobil: 30 91 33 69. Ansøgningsfristen er d. 30.04.18 og samtaler forventes at finde sted i uge 20.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et visionært diabetes center for hele Region Hovedstaden specialiseret i behandling, forskning, forebyggelse af diabetes og i uddannelse af sundhedspersonale inden for diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabetesklinik og behandler omkring 9.000 personer med diabetes fra Region Hovedstaden. Læs mere på www.sdcc.dk og følg SDCC på Twitter og LinkedIn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Privat hjemmehjælps firma søger sygeplejerske.

PUK`s Hjemmehjælp I/S

Gentofte
Timer 32-37 timer, dagvagt mødetid efter aftale, weekendvagt hver 8 uge, opstart efter aftale. Puks hjemmehjælp er et privat hjemmehjælps firma som leverer hjemmehjælp til visiteret borgere i Gentofte og Lyngby- Taarbæk kommune. Vi har ca. 90 ansatt...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Udviklingsmindet og erfaren sygeplejerske med særligt ansvar til Gentofte Akutklinik

Akutmodtagelsen

Gentofte
Er du en erfaren medicinsk og eller kardiologisk sygeplejerske, og er du rollemodel for de gode patientforløb, er du måske den sygeplejerske med særlig ansvar for medicinske og kardiologiske patientforløb, som vi søger. Hvad kommer du til at lave? S...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Infektionsmedicinsk afsnit Gentofte søger faste og timelønnede (ferie)afløsere

Medicinsk Afdeling

Gentofte
Sygeplejerske Social- og sundhedsassistent Sygeplejestuderende: Læs her! Infektionsmedicinsk sengeafsnit på Gentofte søger sygeplejersker og erfarne social- og sundhedsassistenter eller sygeplejestuderende til ansættelse som afløsere i den kommende ...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Sygeplejerske til Rehabiliteringscenter Indre By/Østerbro

Rehabiliteringscenter Indre By/Østerbro

Vil du være en del af et dygtigt sygeplejersketeam, indgå i udvikling og have ansvar for mange alsidige sygeplejefaglige opgaver så søg stillingen som vores nye sygeplejerske. Du bliver sygeplejerske på Rehabiliteringscenter Indre By Østerbro, som e...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Spændende sygeplejekarriere på infektionsmedicinsk afdeling Gentofte Hospital

Medicinsk Afdeling

Gentofte
Vi er en personalegruppe med et godt fælleskab og fokus på et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der både er plads til faglig undren og udvikling, men også med fokus på det sociale sammenhold. Hos os kan du være med til at sikre det gode patientforløb med ...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018